Друштво

Црна Гора очекује да ће Северна Македонија ући у НАТО

Радио 021 пре 2 сата
Премијер Црне Горе Душко Марковић поручио је техничком премијеру Северне Македоније Оливеру Спасовском да очекује да ће се за време његове владе "десити очекивано пуноправно чланство у НАТО и заслужени искорак у… »

Србија чека испоруку батерије „панцира”

Политика пре 3 сата
Батерија има шест оруђа а само једно, по ватреној моћи, практично замењује батерију ракетних система ПВО „нева” каквима располаже Војска Србије. Русија и Србија закључиле су уговор о набавци једне батерије система за… »

ПУФ: Власт Зрењанина да престане новцем грађана да финасира пропали пројекат пречишћивача за пијаћу воду

Данас пре 8 сати
Покрет уједињених фантома позвао је градску власт Зрењанина да одмах престане да новцем грађана финансира, како кажу, пропали пројекат пречишћивача за пијаћу воду, да обустави јавне набавке за додатну опрему на локацији… »

Четири захтева синдиката просвете упућена Министарству

РТС пре 7 сати
Репрезентативни синдикати у образовању – Синдикат образовања Србије, ГСПРС "Независност" и Синдикат радника у просвети – на данашњем заједничком састанку су разматрали актуелно стање у просвети и упутили захтеве Влади… »

У Зрењанину вода за пиће забрањена већ 16 година

Данас пре 22 сата
На данашњи дан пре 16 година решењем санитарног инспектора забрањена употреба воде из градског водовода у Зрењанину за пиће и припремање хране. Проблем здраве пијаће воде у Зрењаниу постоји деценијама, али је употреба… »

Велики удар на Триполи — Хафтар „заврнуо славине“ нафтовода

Спутник пре 24 минута
Смањење производње на либијским нафтним пољима „Ел шараре“ и „Ел фил“, након што су Халифа Хафтар и његове снаге Либијске националне армије заврнуле главни цевовод нафтовода, представља притисак на Владу у… »

Илија је пливање за часни крст искористио да пошаље снажну поруку, а обезбеђење га напало речима "Није ти ово…

Блиц пре 24 минута
На богојављенском пливању у Чачку дошло је до инцидента између једног од пливача и обезбеђења. Илија Стефановић из Чачка се појавио са транспарентом на којем је писало "Ко загађује реке", алудирајући на Западну… »

Има ли Србија спољну политику

Политика пре 31 минута
Држава није до сада урадила ниједну једину конкретну акцију. Са таквим ставом насилни црногорски режим добија поруку да без икаквих последица може да настави да сузбија права наше цркве и нашег народа. Дешавања у и око Црне… »

Вучић обожава уштипке и чоколадну торту, Путин пуњене крушке: У кухињи Председништва Србије, где се спремају јела за…

Вечерње новости пре 0 минута
Председник стално жури, па најчешће поједе сендвич за пршутом и љутом папричицом. За Ердогана телетина и јагњетина испод сача. НАШ председник Александар Вучић стално жури. Зато најчешће једе сендвич са његушком… »

Павловић:СПЦ старија од Црне Горе и "црногорославља"

Вечерње новости пре 0 минута
Српска православна црква старија је од црногорске државе, а границе српског православља шире су од простора бивше Југославије, па и Балкана. Српска православна црква старија је од црногорске државе, а границе српског… »

Друштво, најновије вести »