Друштво

Преглед дана на куриру: Ово су најважније вести које су обележиле дан за нама

Курир пре 22 сата
Преглед најважнијих вести за четвртак, 22. октобар. Дан који је за нама, у Србији је изгледао овако: УЖИВО ВУЧИЋ ОНЛАЈН НА БЕОГРАДСКОМ БЕЗБЕДНОСНОМ ФОРУМУ Обратио се учесницима, а онда поручио Хотију: Нећемо вас признати… »

Курс динара 117,58 за евро

Вести онлине пре 22 сата
Званични средњи курс динара према евру износи 117,5893 динара за евро, што је незнатна промена у односу на јуче, објавила је Народна банка Србије. Динар према евру има исту вредност на месечном и годишњем нивоу, као и у… »

Временска аномалија изнад Србије: Стручњаци објаснили необичну природну појаву, ево зашто се температура обрнула

Вечерње новости пре 17 сати
ЧЕСТО чујемо да се на селу лепше живи, да је здравије, мање стресно, али јутрос смо видели и још једну корист. Док су се становници градова широм Србије овог јутра смрзавали, жива у термометру на планинама већ у јутарњим… »

Следеће године реконструкција Кеја ослобођења: "Земун ће бити велико градилиште"

Б92 пре 13 сати
Београд -- Заменик градоначелника Горан Весић обишао је данас општину Земун, где је са новоизабраним руководством разговарао о будућој сарадњи и заједничким пројектима. Том приликом истакао је да ће ова општина и наредне… »

Уметници дали подршку осуђеницима (и свим другим људима) током пандемије

РТВ пре 17 сати
БЕОГРАД - Познати уметници, међу којима су и Емир Кустурица, Раде Шербеџија и Рамбо Амадуес, упутили су путем документарног филма поруке подршке осуђеним лицима, али и свим другим људима током трајања пандемије корона… »

Хаварија код Топлане у Нишу - без воде булевари и Дуваниште

Н1 Инфо пре 15 сати
Вода је на улици и велика је хаварија на водоводној мрежи Ниша, саопштавају из ЈКП Наиссус, те су од јутрос у 8 сати без воде Византијски булевар, Булевар Немањића, насеље Дуваниште, Јагодин мала, Сомборски булевар и још… »

ОнЛине Талк: Није срамота тражити подршку и новац за посао који квалитетно радите

Радио 021 пре 17 сати
ОнЛине Талк, у оквиру кампање "Подржи медије", окупио је људе из медијске сфере, који су закључили да би грађани требало да подрже оне медије који професионално обављају свој посао. "Упркос притисцима, објављиване… »

Београђанин тражи правду због веш-машине, стигао и до Вучића

Радио 021 пре 15 сати
Београђанин Дејан Беатовић већ месецима покушава да докаже да веш-машина коју је платио 50.000 динара не пере веш на температурама прописаним на декларацији, а са овим помало необичним случајем упознат је и Генерални… »

Одбачена пријава за изазивање панике против доктора из Куршумлије који је говорио да има више заражених

Јужне вести пре 18 сати
Основно тужилаштво одбацило је након више од 6 месеци истражних радњи кривичну пријаву за изазивање панике и нереда коју је поднела куршумлијска полиција против доктора Дома здравља Томислава Арсенијевића, јер је у… »

Ректорат: Решење о забрани рада Кубату није према пропису

Нова пре 18 сати
Ректорски колегијум Универзитета у Београду (УБ) саопштио је данас да није у складу са прописима решење којим се професору Православног богословског факултета (ПБФ) Родољубу Кубату забрањује да ради као наставник и да би… »

Друштво, најновије вести »