Хроника

Жена се бацила са скеле постављене уз Храм Светог Саве

Ало пре 2 сата
Она се на скелу попела нешто после 15 часова. Жена старости између 30 и 40 година попела се на скелу постављену уз Храм Светог Саве и претила да ће да скочити, а затим је то и учинила. Жена је скоцила са висине од око 10… »

Возача санитета напао надређени у Дому здравља у Лесковцу чекићем и клештима?

Ало пре 2 сата
Директор Дома здравља каже да су камере све забележиле и очекује од полиције да уради свој део посла. Једна особа је повређена и збринута у лесковачкој Хитној помоћи након инцидента који се јутрос око 9 сати догодио у кругу… »

Насиље у Бачкој Паланци: Азра (29) осумњичена да је убола супруга маказама у леђа

Вечерње новости пре 2 сата
У ОСНОВНО јавно тужилаштво У Бачкој Паланци јуче је приведена Азра К. (29) осумњичена за насиље у породици. Пред тужиоцем, она се бранила ћутањем, а сумњичи се да је у суботу око подне у породичној кући у Улици… »

Глумац у кућном притвору? Видаковић че морати да носи наногицу, познато и колико дуго

Србија данас пре 3 сата
Кућни притвор почиње од тренутка када одлука суда постане правоснажна. Глумац Бранко Видаковић данас је у Вишем суду у Београду склопио споразум о признању кривице са тужилаштвом и о томе ће се одлучивати на следећем… »

Жена прети самоубиством у центру Београда! Попела се на скелу постављену уз Храм Светог Саве?

Србија данас пре 3 сата
Она се на скелу попела нешто после 15 часова. Жена старости између 30 и 40 година попела се на скелу постављену уз Храм Светог Саве и прети да ће да скочи, незванично се сазнаје. Она се на скелу попела нешто после 15… »

Смрт Иве Лоле Рибара је и данас мистерија: Партизани су га волели више од Тита, а то га је можда коштало главе

Србија данас пре 3 сата
Иво Лола Рибар се током ратних збивања у Београду, истакао као организатор многобројних акција СКОЈ-еваца, да би се већ крајем 1941. године пребацио на ослобођену територију западне Србије. Врло брзо после смрти ушао је у… »

Туча запослених у лесковачком Дому здравља, коришћени чекић и клешта

Јужне вести пре 4 сати
Једна особа је повређена и збринута у лесковачкој Хитној помоћи након инцидента који се јутрос око 9 сати догодио у кругу Дома здравља, а у коме су учествовала двојица запослених. У полицији кажу да раде на случају, док… »

Суђење Стојановићевој за убиство инвеститора почиње 23. децембра

Дневник пре 4 сати
БЕОГРАД: У Вишем суду у Београду сутра, 2. децембра, треба да се одржи припремно рочиште у процесу против Стојанке Стојановић (71) са Звездаре, која се терети за убиство инвеститора Зорана Трифуновића (59) у септембру 2018… »

Детаљи несреће: Рудар хтео да дохвати мотику па пао у рупу

Нова пре 3 сата
И.Ч.(43), радник рудника мрког угља „Боговина“ у Бољевцу, настрадао је у том руднику када га је затрпао угаљ. Несрећа се догодила у понедељак, а И.Ч. је покушавао да дохвати мотику која му је испала из руке, када је… »

Оборен рекорд по броју заражених у Србији, преминуло 48 особа

Ало пре 4 сати
Саопштени најновији подаци о епидемији коронавируса. Министарство здравља саопштило најновије податке у вези са у Србији. Тестирано 22.837 особа, а позитивно 7.999. Преминуло 48 особа. Према последњим подацима Министарства… »

Хроника, најновије вести »