ИТ свет

ММД најављује спонзорство Г2 Еспортс тима у 2020. години

ИТ свет пре 19 дана
ММД, водећи стручњак за мониторе и бренд лиценцирани партнер Пхилипс мониторса, најављује спонзорство Г2 Еспортс тима, тренутно једне од најпознатијих и најуспешнијих еспорт организација. Г2 Еспортс основао је Царлос… »

ЛГ опчинио посетиоце сајма ЦЕС спектакуларним изложбама ОЛЕД Ваве и Фоунтаин

ИТ свет пре 19 дана
ЛГ Елецтроницс (ЛГ), светски лидер на пољу ОЛЕД дисплеј технологије, наставио је познату традицију сајма ЦЕС спектакуларном изложбом ЛГ ОЛЕД Ваве, која је посетиоце сајма увела на огромни штанд компаније. Сачињена од низа… »

Мицрософт уклања из атмосфере сав угљен-диоксид који је емитовао од свог оснивања

ИТ свет пре 19 дана
Свет се суочава са горућим проблемом који у атмосфери ствара покривач гаса који задржава топлоту и мења светску климу. Температура планете је вец́ порасла за 1 степен целзијуса и уколико се овај тренд настави, последице би… »

Пословни инкџет штампачи: време је да се и ИТ менаџери пробуде и осете мирис кафе

ИТ свет пре 19 дана
Нови подаци су истакли како једноставан прелаз са једне врсте технологије штампача на модерну алтернативу може отворити непроцењиве ресурсе у корпоративном сектору. Једноставним одустајањем од ласерског штампања и преласком… »

Касперски је помогла корисницима да остану безбедни онлајн након што је 85% њих открило да су им и-мејл адресе постале јавне

ИТ свет пре 19 дана
За Међународни дан заштите података, стручњаци компаније Касперски позабавили су се типичним ризицима приватности и сајбер претњама с којима се суочавају корисници њихових производа. Заправо, 85% корисника решења… »

Цасио представља Г-Схоцк ГМ-6900 серију

ИТ свет пре 19 дана
Цасио је данас најавио излазак нових додатака у Г-СХОЦК линију сатова отпорних на ударце. Три нова модела ГМ-6900 садрже металне оквире. Серију 6900, која је добила име "Троструки графикон", карактеришу три округла индикатора… »

ЛГ убрзава Б2Б иновације у сарадњи са Мицрософтом

ИТ свет пре 29 дана
ЛГ Елецтроницс (ЛГ) сарађује са компанијом Мицрософт на изградњи својих инфотаинмент система за аутомобиле, система за управљање зградама и других Б2Б сарадњи. Као што је најављено на сајму ЦЕС 2020, ЛГ ће користити услуге… »

Компанија Касперски испред конкурената према Цаналис мерилу задовољства

ИТ свет пре 31 дан
Компанија Касперски је од првог новембра 2019. године препозната по квалитету свог партнерског програма од стране Цаналис Ворлдвиде Вендор Бенцхмарк-а. Компанија је именована најбољим сајбербезбедносним вендором, када је реч о… »

Нови ЛГ ОЛЕД телевизори испуњавају снове свих љубитеља филмова, спорта и гејминга

ИТ свет пре 31 дан
Компанија ЛГ Елецтроницс (ЛГ), лидер на тржишту ОЛЕД телевизора, и у 2020. години диже лествицу са 14 нових ОЛЕД модела. Предводе их три из нове серије ГКС Галлери инспирисани уметношћу и резолуцијом 4К Ултра ХД. Ту су и… »

“Тхе некст АИ Гуардианс” – вештачка интелигенција у служби образовања

ИТ свет пре 31 дан
Мицрософт са задовољством позива универзитетске студенте и професоре да се пријаве на „Тхе некст АИ Гуардианс“ такмичење, које има за циљ да уведе вештачку интелигенцију у образовање, користец́и креативне идеје… »

ИТ свет, најновије вести »