Национална класа

Волксваген ИД 4 – фокусиран на ефикасност

Национална класа пре 23 дана
Волксваген наставља промотивну припрему премијере електричног кросовера ИД 4 новим званичним скицама и описом фокусираности дизајнера овог модела на аеродинамичку ефикасност. Компактни СУВ, чија је производња недавно почела… »

Тржиште: ВВ Голф и даље најпродаванији у Европи

Национална класа пре 23 дана
Према подацима за јул, најпродаванији модел у 44 европске земље, од Португала о Русије, је Волксваген Голф, испред Ренаулт Цлиа и Волксваген Пола. Међу првих 10 ушао је и Ренаулт Цаптур, а највећи раст популарности бележи… »

Почели тестови БМВ-а М3 Тоуринг

Национална класа пре 24 дана
БМВ је званично потврдио планове о развоју караванске верзије будуће шесте генерације модела М3. То ће бити прва М-Перформанце верзија караванске Серије 3 и директан конкурент моделима Мерцедес-АМГ Ц63 Естате и Ауди РС 4… »

МцЛарен развио нови карбонски монокок

Национална класа пре 24 дана
МцЛарен је приказао нову монокок структуру од угљеничних влакана, која ће омогућити уградњу хибридног погона у будуће моделе ове марке. На ову структуру качи се алуминијумски оквир који прима све механичке компоненте. Ова… »

АБТ РС Q8-Р

Национална класа пре 25 дана
АБТ је представио екстремну верзију Аудија РС Q8, којем је, уз ознаку Р, додато више снаге и нови аеродинамички пакет. Реч је о аутомобилу из ограничене серије у 125 примерака поводом исто толико година постојања ове… »

Порсцхе под истрагом због бензинских мотора

Национална класа пре 26 дана
Њемачка агенција за моторна возила КБА води истрагу о Порсцхеу због могуће манипулације бензинским моторима да би се добили повољнији подаци о емисијама. Портпарол агенције изјавио је да истрага обухвата моторе Порсцхеа који… »

ВВ Голф ГТЕ ХиРАЦЕР

Национална класа пре 27 дана
Волксваген сваке године представља један студентски концепт на годишњој манифестацији Вортхерсее. Ове године скуп није одржан због познатих разлога, али је најновији концепт имао онлајн премијеру и реч је о плаг-ин хибридном… »

Нова почетна верзија Јагуара И-Паце

Национална класа пре 27 дана
Јагуар је на тржиштима Немачке и Норвешке представио нову почетну верзију електричног кросовера И-Паце, чија је снага спуштена на 320КС. Досадашњи најслабији И-Паце је располагао са 400КС. Нови Јагуар ЕВ320 СЕ, чији… »

Ф1: Хамилтон рутински до победе у Белгији

Национална класа пре 28 дана
Луис Хамилтон је крајње рутински дошао до победе на стази Спа Франкошамп у Белгији, а након пол позиције и победе једино што му је покварило славље је Рикардо са најбржим кругом у завршетку трке. Друго место освојио је… »

ФЦА прелази на ПСА архитектуру малих возила

Национална класа пре 28 дана
Компанија Фиат Цхрислер Аутомобилес /ФЦА/ обавестила је своје снабдеваче да ће следећа генерација њених мањих модела користити архитектуру ПСА групе. Две компаније и даље воде разговоре о комбиновању пословања у оквиру… »

Национална класа, најновије вести »

НК ТЕСТ: Мазда ЦКС-30 Г122 – „за пола броја“

Национална класа пре 6 сати

Ренаулт Мегане Цонqуест – Цоупе СУВ

Национална класа пре 6 сати

БМВ представио нови М4

Национална класа пре 7 сати

Освежено лице и ентеријер Јагуара Ф-Паце

Национална класа пре 15 сати

Феррари Портофино М

Национална класа пре 1 дан