Танго Сикс

[ФОТО РЕПОРТАЖА] „Повратак 2019“: Нови српски Х145М премијерно пред кишом метака

Танго Сикс пре 7 дана
Министарство унутрашњих послова организовало је прошле суботе на војном полигону Никинци показно-тактичку вежбу „Повратак 2019“ у којој су учествовале Жандармерија, Специјална антитерористичка јединица и Хеликоптерска… »

Вучић: Кинеске наоружане беспилотне летелице за 6 месеци у Србији, због њих нам неће увести санкције а технологије са њих…

Танго Сикс пре 7 дана
Председник Србије Александар Вучић присуствовао је у суботу 7. септембра показно-тактичкој вежби “Повратак-2019“ и након њеног завршетка се, као што је то већ уобичајно, обратио медијима и одговарао на питања… »

Нафтна Индустрија Србије данас успоставља редовно снабдевање авио-горивом у Србији

Танго Сикс пре 8 дана
НИС ће наставити да редовно снабдева аеродроме у Београду и Нишу од данас у 18 часова, саопштено је из те компаније. – Компанија НИС покренула је производњу авио-горива у Рафинерији нафте Панчево и успоставиће редовно… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Нафтна Индустрија Србије због проблема у рафинерији редуковала испоруку авио-горива аеродрому „Никола…

Танго Сикс пре 10 дана
Како Танго Сикс сазнаје, Нафтна Индустрија Србије преко викенда неће снабдевати Аеродром “Никола Тесла” авио-горивом. Према издатом НОТАМ-у гориво за путничке авионе (ЈЕТ А-1 керозин) није расположиво на Аеродрому “Никола… »

Удес Цесне 172 код аеродрома „Давидовац“ близу Параћина, Главни истражитељ започиње истрагу

Танго Сикс пре 10 дана
Приватна Цесна 172 ИУ-ДОМ са троје путника доживела је пре две недеље ванаеродромско слетање услед до сада недефинисаних „проблема у фази пењања“ након полетања. Пилот летелице извео је безбедно ванредно слетање током… »

Црна Гора ће за обуку десет пилота за хеликоптер Белл 412 издвојити 110.000 евра

Танго Сикс пре 10 дана
Како је јуче пренела Радио-телевизија Црне Горе, Министарство одбране Црне Горе расписало је јавни позив за обуку пилота за хеликоптере Белл 412 Ваздухопловства ВЦГ. На порталу јавних набавки објављена је тендерска документација… »

Монтенегро Аирлинес демантује медије: Правимо нову стратегију пословања, тумачење нашег пословања злонамерно

Танго Сикс пре 10 дана
За претходних осам месеци црногорски национални авио-превозник превезао је 466.500 путника у све три категорије саобраћаја, што је за 11.382 путника више него за исти период претходне године – саопштили су из Монтенегро… »

ИЦАО: Систем цивилног ваздухопловства Црне Горе 87,99% усаглашен са светским стандардима

Танго Сикс пре 11 дана
Ваздухопловни систем Црне Горе прошао је контролу ИЦАО-а у јануару ове године и постигао усаглашеност са свим мерним стандардима од 87,99% што је напредак у поређењу са резултатом из 2010. године који је износио 64,71%… »

[ФОТО РЕПОРТАЖА] МАКС 2019: Мноштво премијера, солидна статика али слабији летачки програм

Танго Сикс пре 11 дана
Међународни авио-космички салон – МАКС, који се сваке друге непарне године одржава на аеродрому Жуковски код Москве, је сасвим сигурно један од најзначајнијих и највећих ваздухопловних догађаја у свету и готово да не… »

[НАЈАВА] ДЦВ организује међународну радионицу и годишњу вежбу трагања и спасавања „САРЕКС 38-19“

Танго Сикс пре 12 дана
Директорат цивилног ваздухопловства ( однедавно и на Инстаграму) 16., 17. и 18. септембра организује два велика догађаја посвећена тематици трагања и спасавања. Србија ће у ова три дана постати регионални центар размене… »

Танго Сикс, најновије вести »