Танго Сикс

[ПИЛОТСКЕ ПРИЧЕ] Желиш да постанеш пилот? Одустани, није вредно труда

Танго Сикс 10.08.2020
Е да, о пилотском послу. Сећам се кад сам био клинац, то је био добар посао, на све стране поштовање, новац, путовања, дугачки лејовери, дружења са кабинцима, разне друге бенефиције, оне званичне и незваничне. А сада, све… »

[ФОТО РЕПОРТАЖА] Иза сцене градилишта на аеродрому „Никола Тесла“: Са којом пажњом и брзином градите када за то право…

Танго Сикс 06.08.2020
Прва фаза новоградње на београдском међународном Аеродрому „Никола Тесла“ пуном паром започела је у марту, БЦ (Бефоре Цорона). Како је Танго Сикс већ ексклузивно и показао, земља и грађевине више ни из свемира не… »

Ер Србија пријавила нето добит од 9,5 милиона евра за 2019. годину

Танго Сикс 05.08.2020
Национална авио-компанија Србије саопштила је данас да је у 2019. години остварила нето добит од 9,5 милион евра. – Уз наставак унапређења пословања током 2018. године, као и највеће до сада ширење мреже са укупно 23… »

Шта полети када се удруже два Владимира: Лаки јуришник поново у ваздуху након 25 година

Танго Сикс 05.08.2020
Будући да од овогодишњег Светог Илије, славе српских ваздухопловаца, нисмо добили готово ништа осим злостављања путем Фејсбука у форми гомиле емитовања честитака у празно, да нисмо добили чак ни поштени једвамитинг… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Војска Србије неће ремонтовати два хеликоптера Ми-24В, биће понуђени на продају

Танго Сикс 04.08.2020
Како Танго Сикс сазнаје, Војска Србије је прогласила своје јуришне хеликоптере Ми-24В неперспективним за ремонт, не планира више њихово коришћење и понудиће их на продају заинтересованим купцима. Упркос недавним… »

[КОЛУМНА АЛЕНА ШЋУРИЦА] Цонцорде!

Танго Сикс 04.08.2020
Да је Цонцорде је био супериоран авион нитко не двоји. Он је био врхунац технологије, он је до сада технолошки лидер. А настао је прије 51 годину. Како је могуће да је такав техолошки див настао прије толико година, у вријеме… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Балканска безбедносна мрежа: Југоимпорт СДПР потврдио у свом годишњем извештају – Србија купила кинески…

Танго Сикс 02.08.2020
Како је данас ексклузивно отктила Балканска безбедносна мрежа, Србија је купила кинески ПВО систем средњег домета ФК-3. Како Мрежа наводи, набавка је уговорена и плаћена. Ово је проверљиво у редовној евиденцији Агенције за… »

Дан авијације на Батајници: Премијера нових комбинезона за РВ и ПВО летаче

Танго Сикс 31.07.2020
Ратно ваздухопловство и противваздухоповна одбрана Војске Србије организовало је данас обележавање Дана рода авијације на аеродрому „Пуковник-пилот Миленко Павловић“ у Батајници. Том приликом први пут су у већем броју… »

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Хеликоптерска јединца МУП-а Србије узима 5 Газела из Републике Српске

Танго Сикс 31.07.2020
Данас је у Србију прелетела прва од пет Газела намењених Хеликоптерској јединици МУП-а Србије, некадашње власништво Хеликоптерског сервиса Републике Српске. Како Танго Сикс сазнаје, Хеликоптерска јединица МУП-а Србије преузела… »

[АНАЛИЗА] Које све авионе Србија може набавити за своју ловачко-бомбардерску авијацију?

Танго Сикс 31.07.2020
Као што је Танго Сикс већ пренео, помоћник министра одбране за материјалне реурсе др. Ненад Милорадовић изјавио је да ће Србија у наредном десетогодишњем програму развоја своје војске, вероватно од 2021. до 2030. године… »

Танго Сикс, најновије вести »