Београд, најновије вести

Ови блокови од четвртка увече до петка у подне биће без воде: Станујете ли и ви у неком од њих? Спремите залихе

Курир пре 11 сати
БЕОГРАД - Због радова на водоводној мрежи на општини Чукарица, сутра од осам до 13 сати воду неће имати потрошачи у насељу Рушањ и Улици Јеличићев венац у насељу Сремчица. Такође, на општини Нови Београд, сутра… »

Почиње од сутра: Грађани ће моћи да уживају у овој активности и то бесплатно

Мондо пре 11 сати
Омиљена зимска забава многих. Омиљена зимска забава многих. У Леденој дворани "Пионир" од сутра почиње нова сезона клизања, а за све посетиоце ће током прва два дана улаз бити бесплатан. Како су најавили из Спортског центра… »

Нови инцидент у градском превозу: Пукло стакло са прозора у аутобусу на линији 94 и повредило дете (13)

Блиц пре 12 сати
Дете старо 13 година повређено је у аутобусу градског превоза на углу Борске улице и Пере Велимировића, када је на њега пало стакло. Како сазнаје Телеграф, у питању је клизно прозорско стакло у унутрашњости возила на линији… »

Пало стакло на дете (13) у градском аутобусу: Превезено у Тиршову, прозор се распао у парампарчад

Курир пре 12 сати
Дете старо 13 година повређено је у градском аутобусу у Београду на углу Борске улице и Пере Велимировића, када је на њега пало стакло. Реч је о клизном прозорском стаклу у унутрашњости возила на линији 94. - У току вожње… »

Београд: Пукло стакло на аутобусу, повређено дете

Нова пре 12 сати
Дете (13) повређено је данас у аутобусу градског превоза на углу Борске улице и Пере Велимировића, када је на њега пало стакло. Како преносе медији, у питању је клизно прозорско стакло у унутрашњости возила на линији 94… »

За што више клинаца у спорту: Потписан споразум о унапређењу спорта код деце на Старом граду

Мондо пре 12 сати
Потписани споразуми о сарадњи са Београдском асоцијацијом за школски спорт, Факултетом за спорт, Савезом за предшколски спорт и физичко васпитање и Спортским савезом Београда. Потписани споразуми о сарадњи са Београдском… »

У општини Стари град потписани споразуми о сарадњи у циљу унапређења спорта код деце предшколског и школског узраста

Курир пре 12 сати
У циљу унапређења спорта код деце предшколског и школског узраста, данас су у општини Стари град потписани споразуми о сарадњи са Београдском асоцијацијом за школски спорт, Факултетом за спорт, Савезом за предшколски… »

Отворен Шалтер за легализацију у општини вождовац: Од данас почео са радом

Вечерње новости пре 12 сати
ВОЖДОВЧАНИ ће од данас у згради општине на посебном месту моћи да поднесу захтеве за легализацију објеката. У просторијама градске општине почео је са радом Шалтер за озакоњење. Заинтересовани грађани предмете могу… »

Пало стакло у аутобусу: Повређено дете (13), превезено у Тиршову

Вечерње новости пре 12 сати
ЈЕДНО дете старо 13 година повређено је у градском аутобусу на углу Борске улице и Пере Велимировића, када је на њега пало стакло. Како се сазнаје, у питању је клизно прозорско стакло у унутрашњости возила на линији 94. - У… »

Да ли је право време да се ослободимо Бус плуса: Не давимо Београд позвао да се укине оваква наплата превоза

Ноизз пре 13 сати
"Молимо вас, очитајте своју карту" могло би да оде у заборав уколико би се прихватила иницијатива Не давимо Београд који је позвао да се одустане од даљег коришћења система Бус плус. Додуше, још смо далеко од овог ако се у… »

Вести дана »