Београд, најновије вести

Угашена велика котларница на мазут која је грејала спортски центар на Врачару

Блиц пре 20 сати
Заменик градоначелника Београда Горан Весић изјавио је данас, гостујући на ТВ „Хепи”, да је Град Београд угасио велику котларницу на мазут у СЦ „Мирко Сандић” на Врачару. – Град Београд је данас угасио велику… »

Радојичић: Не знам како некоме може да смета пројекција на згради Старог двора

Блиц пре 20 сати
Градоначелник Београда, проф. др Зоран Радојичић осудио је негативне коментаре дела опозиције због дигиталне пројекције на згради Старог двора, коју је амбасада Шведске организовала како би обележила празник Света Луција. -… »

Комплекс четири пута већи од "Београда на води", уз три школе, спортски комплекс и пуно зеленила: Насеља Овча, Борча и…

Вечерње новости пре 20 сати
Урбанистички завод израдио план детаљне регулације који ће на раном јавном увиду бити до 24. децембра. НАСЕЉА на левој обали Дунава, Борча, Овча и Крњача ускоро би могла да постану модерна градска подручја, пошто је… »

Београдске приче: Сећање на почетке Новог Београда

Вечерње новости пре 20 сати
Замисао подизања новог, модерног дела града рођена још пре рата, али су је комунисти потпуно присвојили. Град на левој обали Саве први пут је помињан између два светска рата. Они, оптимистични урбанисти оног доба отворено су… »

Запалио се аутомобил у Новом Београду: Почео је да куља дим, а онда се зачула експлозија!

Курир пре 20 сати
Један аутомобил запалио се данас у Улици Париске комуне на Новом Београду. Како кажу очевици са лица места, из аутомобила је најпре покуљао пламен, а потом се зачула и експлозија. - Чули смо како је нешто пукло и људе како… »

Град Београд – прва локална самоуправа са штампачем на Брајевом писму

Студио Б пре 20 сати
Град Београд је прва локална самоуправа која је набавила штампач на Брајевом писму, што ће бити од великог значаја за слепе и слабовиде особе, рекла је секретарка за социјалну заштиту Наташа Станисављевић. фото Беоинфо… »

Потписан меморандум о разумевању и сарадњи

Србија данас пре 21 сат
У оквиру 47. скупштине Сталне конференције градова и општина у Сава Центру, 11. децембра, одржана је церемонија уручења Меморандума о разумевању и сарадњи. Меморандум су потписали председник Градске општине Земун Дејан… »

Гори интернет: Београђанин пронашао телефон на улици - вратио обрисане снимке и онда је завладао хаос у Србији

Србија данас пре 21 сат
Није могао да верује! Међу разним исповестима на интернету посебно се издваја прича овог Београђанина који је на улици пронашао празан телефон, а онда је код куће уз помоћ једног програма успео да врати све фотографије и… »

Драмски расплет сукоба писца са тескобом

Политика пре 21 сат
Продоран текст, укорењен на истинитом догађају и изворној емоцији заљубљеног младића који у саобраћајној несрећи остаје без вољене жене, позоришна публика познаје у режији Марије Барне Липковски, са сцене Београдског… »

Александар Вучић, председник удружења "ЦарГо", изабран за младог менаџера године

Блиц пре 21 сат
Александар Вучић, председник Удружења грађана „ЦарГо”, изабран је за младог менаџера године, по избору Српске асоцијације менаџера. Након доделе награда, Вучић је истакао да је веома почаствован што је препознат… »

Вести дана »