Београд, најновије вести

Хитна ни зором нема предаха: Аутобус на линији 72 ударио двоје пешака у Тошином бунару, срећом добро су

Курир пре 18 сати
БЕОГРАД - У Новом Београду оборена су два пешака. На њих је налетео градски аутобус на линији 72. Око 6.10 сати у Тошином бунару аутобус на линији 72 ударио је две старије особе од седамдесетак и осамдесетак година, мушкарца и… »

Аутобус на линији 72 налетео на два пешака! Драма на Новом Београду, екипе стигле на лице места

Мондо пре 18 сати
Аутобус је налетео на мушкарца старог око 70 година и жену од 80 година. Аутобус је налетео на мушкарца старог око 70 година и жену од 80 година. У улици Тошин Бунар на Новом Београду јутрос око шест часова аутобус градског… »

Савски мост затворен од поднева: Од 17.30 мање полазака на 93 линије јавног превоза, а има и измена

Вечерње новости пре 18 сати
НОВЕ редукције саобраћаја од вечерас ступају на снагу, па ће на улицама града мање аутобуса бити већ од 17.30, уместо од 18.30, као досад. Мање полазака радним радним даном биће на 93, суботом на 75, а недељом на 74… »

Београд улаже у будућност: За годину дана све ће да врви од вртића

Србија данас пре 19 сати
Никада у историји града није у једној години изграђено оволико установа. Тендер за изградњу вртића од око 700 квадрата у анексу Општине Врачар је расписан, а до краја године биће и за обданишта на Миљаковцу 3, у насељу… »

Заменик градоначелника Београда најавио: Ускоро нових 14 обданишта, ово је улагање у будућност

Вечерње новости пре 19 сати
ТЕНДЕР за изградњу вртића од око 700 квадрата у анексу Општине Врачар је расписан, а до краја године биће и за обданишта на Миљаковцу 3, у насељу Браће Јерковић, Миријеву, левој обали Дунава и Младеновацу. Ово је најавио… »

У Београду због кошаве: Током викенда грејање 24 сата

Вечерње новости пре 1 дан
ПРЕДСЕДНИК Скупштине гада Београда Никола Никодијевић изјавио је да се одлуком Градског штаба вечерас и током викенда неће прекидати даљинско грејање. - Станови ће од вечерас и током викенда бити грејани 24 сата, с… »

Почиње изградња канализације на левој обали Дунава

Данас пре 1 дан
Град Београд објавио је јавну набавку за избор добављача који ће градити Канализациону црпну станицу „Крњача 2”, први објекат из пројекта канализације на левој обали Дунава, изјавио је заменик градоначелника Београда… »

ЦЛС: Неразумно повећање пореза на имовину у Београду

Данас пре 1 дан
Предложено повећање пореза на имовину за грађане и правна лица је нелогично и штетно, сматра Центар за локалну самоуправу, након анализе нацрта буџета за 2021. годину. Како наводе у саопштењу, смањење дефицита у… »

Пола века „Ју групе”

Политика пре 2 дана
Поводом пола века трајања „Ју групе”, у РТС клубу у Светогорској улици изложена је поставка „Поглед са шанка”. Чине је фотографије које је од 2015. године на свиркама познатог бенда документовао Ненад Тубић (Воод РС)… »

Нови рок за нови БАС – крај следеће године

Политика пре 2 дана
Тек пре неколико дана усвојене су измене Плана детаљне регулације за Блок 42. – Ове измене биле су неопходне да би се у овом блоку градила знатно већа станична зграда од првобитно предвиђене. Коначно су надлежни, чини се… »

Вести дана »