Београд, најновије вести

Ноћ у Београду: Оборен пешак, велики број позива због алкохолисаних особа и туча

Курир пре 16 сати
Један пешак је јутрос око 6.50 оборен у Војвођанској улици у Београду и екипа Хитне помоћи изашла је на терен како би га збринула, речено је Хитној помоћи. У Београду се током ноћи догодило осам саобраћајних несрећа, а… »

Како је "свемирски брод" слетео у Београд: Најчувенија надоградња налази се у центру града, али је скоро невидљива

Блиц пре 1 дан
Свакаквих надоградњи смо се протеклих деценија нагледали у Београду, што легалних што нелегалних, али једна од најстаријих и најнеобичнијих дефинитивно се налази у самом центру града! Спој традиционалног и модерног, у… »

Гак: Цена вртића остаје иста и у наредној години

Данас пре 2 дана
Родитељи ће и у следећој години плаћати исту цену за боравак деце у београдским предшколским установама, изјавио је градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак. Рачуница коју су урадиле стручне службе… »

Бесплатни превентивни прегледи за грађане Савског венца

Студио Б пре 2 дана
Градска општина Савски венац у сарадњи са Заводом за здравствену заштиту радника „Железнице Србије” организовала за суграђане бесплатне превентивне прегледе. Општина Савски венац у сарадњи са Заводом за здравствену… »

Возом из Лазаревца и Барајева директно до центра

Студио Б пре 2 дана
Нови успех у све бољем повезивању београдских општина омогућиће грађанима Лазаревца и Барајева да од недеље имају директну и брзу везу са центром града, кроз две нове линије БГ воза. Након што смо 1. септембра увели линију… »

Место на ком тајне Црњанског, Киша, Предића остају спашене од заборава: Удружење "Адлигат" дигиталним корацима чува…

Србија данас пре 1 дан
У фебруару ове године отворено је Одељење за дигитализацију Удружења за културу, уметност и међународну сарадњу “Адлигат” које је суфинансирало Министарство културе и информисања. У Удружењу “Адлигат” налази се… »

Није свака пластична кеса иста

Политика пре 1 дан
Осим обичних, пластичних кеса које се избацују из употребе, постоје биоразградиве, разградиве и компостирајуће кесе. – Пластичне кесе за ђубре и даље ће се употребљавати. За само двадесетак дана обичних, пластичних… »

Скандалчина у лажној држави! Курти за председника предложио више особа, међу њима и осумњичени за убиство адвоката

Србија данас пре 1 дан
Лидер Покрета Самоопредељење Аљбин Курти предложио је на данашњем састанку председништва те странке неколико особа за тзв. косовског председника, укључујући, како преноси Индексонлајн, писца Реџепа Цхосју и… »

Ево колика ће бити цена вртића следеће године

Мондо пре 1 дан
Родитељи ће и у следећој години плаћати исту цену за боравак деце у београдским предшколским установама, изјавио је данас градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак. Родитељи ће и у следећој години… »

Објављена цена вртића у Београду за 2020. Годину: Ево који износ ће се наћи на уплатницама родитеља

Курир пре 1 дан
Родитељи ће и у следећој години плаћати исту цену за боравак деце у београдским предшколским установама, изјавио је данас градски секретар за образовање и дечју заштиту Славко Гак. "Рачуница коју су урадиле стручне… »

Вести дана »