Београд, најновије вести

Хит твит! Ја сам Ваш згодни комшија који је згодан: Овако је Марко обавестио станаре да ће да излупа старо купатило фото

Курир пре 1 дан
БЕОГРАД - Са новим и строжим правилима кућног реда, и станари морају да се довијају како комшијама да увију у обланду и саопште да ће у стану бити рушења, лупања, бушења и затварања воде. Тако је и један Марко решио да… »

Живите здрав живот: Једите и бифтек, али на медитерански начин у Папалади

Курир пре 1 дан
Ако сте гурмани, овдашњи, онако да вам је месо важно, али вам је још важније и здравље, знамо прави рецепт за вас - бифтек на медитерански начин. "Одлежало" месо, сочно са свим својим благодетима, преливено маслиновим… »

Несрећа на газели: Судар аутобуса и путничког возила

Блиц пре 1 дан
У саобраћајној незгоди која се догодила на мосту Газела у 7.50 сати, аутобус на линији 18 сударио се са путничким возилом, потврдили су из Градског саобраћајног предузећа. - Причињена је мања материјална штета. Није било… »

"Чистоћа" запошљава раднике за екологију: Комунално предузеће ће ускоро оформити и службу за заштиту животне средине

Вечерње новости пре 1 дан
После ребаланса, 56 новозапослених ће почети посао. ЈКП "Градска чистоћа" до краја године планира да оформи службу за екологију и унапређење заштите животне средине у којој ће бити запослено 56 нових радника. С друге… »

Обезбеђен новац за обнову образовних и дечјих установа: Град ће инвестирати милијарду динара

Вечерње новости пре 1 дан
Улагања у школство никад већа, каже Славко Гак, градски секретар. ИНВЕСТИЦИЈЕ намењене реконструкцији и сређивању школа и вртића у 2020. години премашиће милијарду динара, открива за "Новости" Славко Гак, градски… »

Судар аутобуса и аута на газели: Путници прескакали банкину да се склоне с ауто-пута

Курир пре 1 дан
На мосту Газела у 7.50 сати сударили су се аутобус, који саобраћа на линији 18 и аутомобил, потврдили су из Градског саобраћајног предузећа. - Причињена је мања материјална штета. Није било повређених, а ни застоја - рекли… »

Радови на водоводној мрежи у четири општине

Студио Б пре 1 дан
Потрошачи општине Нови Београд имаће умањен притисак у водоснабдевању од 8 до 18 сати у Улици Јурија Гагарина, од Улице др Агостина Нета до Савског насипа, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”… »

Јутарњи шпиц: Најоптерећенији мостови и аутопут

Блиц пре 1 дан
Јутарњи шпиц овог јутра није донео веће гужве од уобичајених на улице Београда. Већа фреквенција возила је на аутопуту, мостовима, али и на Бановом брду у смеру ка Сајму, јављају београдски таксисти. - Веће гужве… »

Мирна ноћ у Београду: Без саобраћајних незгода, помоћ највише тражили асматичари

Блиц пре 1 дан
Ноћ у Београду протекла је без саобраћајних несрећа, речено је јутрос Тањугу у Хитној помоћи. Хитна помоћ имала је ноћас 106 интервенција од којих 18 на јавном месту, а биле су ангажоване 22 екипе. Од хроничних болесника… »

Мирна Ноћ у Београду: Без иједне саобраћајке, мучна ноћ за астматичаре

Курир пре 1 дан
БЕОГРАД - Ноћ у Београду протекла је без саобраћајних несрећа, речено је јутрос Тањугу у Хитној помоћи. Хитна помоћ имала је ноћас 106 интервенција од којих 18 на јавном месту, а биле су ангажоване 22 екипе. Од хроничних… »

Вести дана »

Нови јаки земљотреси, чекају се извештаји

Нови магазин пре 27 минутајош 14 повезаних

"Јокић игра добро, морају и остали"

Б92 пре 2 сатајош 14 повезаних

Други дан посете Грчкој, Вучић са Мицотакисом

Нови магазин пре 15 минутајош 11 повезаних