Забава

Кики обећала да ће смршати, али је поклекла: Водитељка није могла да верује кад ју је видела да ради ово!

Курир пре 23 минута
Кики Николић обећала је да ће порадити на исхрани и смршати ове године, али се није придржавала свог плана, што је открила водитељка. "Ју, Кики, па шта си ово урадила?", питала је водитељка "Парова" и додала: "Појела си… »

Мадона отказала први од 15 концерата у Лондону

Н1 Инфо пре 18 минута
Поп икона Мадона отказала је у суботу први од 15 предвиђених концерата у Лондону који се требао да се одржи у понедељак. Купци су обавештени о отказивању концерта поруком у суботу, а након тога им је враћен новац, објавио је… »

Верица Ракочевић пуца у купаћем костиму: Модна креаторка у 72. години изгледа као авион! (Фото)

Курир пре 11 минута
Верица Ракочевић има 72 године, али се то не види на њеном телу, због чега јој се многе даме диве. Модна креаторка увукла се у једноделни купаћи костим, у први план ставила груди, а пратиоци нису престали да причају о њеној… »

Отмица Весне Вукелић Венди обавијена велом мистерије: "Била сам дуго шибана..."

Ало пре 18 минута
Драматична исповест певачице и водитељке "Парова"! У јавности се први пут појавила 1992. године у емисији Милована Илића Минимакса као победница избора "Мис деколтеа" и од тада не престаје да шокира јавност. - Ово сам друга… »

Анастасија оштра на језику! "Нисте навикли на авионе, боце, скупе ствари..." Испрозивала комплексаше!

Србија данас пре 29 минута
Није могла више да ћути! Често смо сведоци да се корисници друштвене мреже Инстаграм хвале лагодним животом и скупоценим стварима. Ова појава је изиритирала Анастасију Ражнатовић, те је прокоментарисала ову појаву. Млада… »

Големо место, коџа људи

РТС пре 55 минута
Говор југа Србије је специфичан али се све мање користи у изворном облику. Углавном је то мешавина са књижевним језиком или жаргоном. Нишки, врањски, пиротски говор од заборава чувају старији. „Ниш је малецак град по… »

Родитељи, не треба да учите са децом! Може се добити петица, али изгубити ћерка!

Луфтика пре 53 минута
Чувени руски псхилог Михаил Лабковски стекао је велику популарност својим изјавама које често одударају од устаљеног академског језика. Прочитајте шта има да каже о навици родитеља да уче са децом. Ништа више не може да… »

Време је за зимовање: Откривамо вам предивне зимске колибе у којима је уживање на првом месту

Буро пре 1 сат
Ако планирате одмор на планини зашто не бисте размишљали у смеру мање извиканих места и смештаја који су мањи, удобни и бескрајно шармантни. На тренутак смо велике хотеле ставили у страну и откривамо вам праве снежне… »

Откријте каменац док не оштети бубреге: Ово су симптоми који указују на болест

Вечерње новости пре 1 сат
Камен у бубрезима често узрокује симптоме који нису карактеристични. Када дође до инфекције, функција ових органа је већ угрожена. БУБРЕЖНИ каменац избацује се путем урина, али понекад се јавља и на местима из којих је… »

Несвакидашња журка: Новинар прославио "рођендан" инфаркта

Вечерње новости пре 36 минута
На прослави је свирао полицајац "саобраћајац", а међу гостима су били и власник погребног предузећа "Дрнда" и музичка ТВ звезда, кардиолог др Грујић. ПОЖАРЕВАЦ – Пожаревачки новинар Момчило Вељковић прошлог јануара… »

Забава, најновије вести »