Забава

"Стално се жали на ситуацију у стану": Комшије Вики Миљковић у "Београду на води" откриле шта се крије иза њеног…

Блиц пре 18 сати
Фолк певачица Вики Миљковић пазарила је чак три стана у елитном београдском насељу “Београд на води”, а за само једну некретнину издвојила је око пола милиона евра, откривају њене комшије. Вики Миљковић се недавно са… »

Марјановић: Слободни медији да бдију над Обрадовићем, без њих он остаје сам

Н1 Инфо пре 15 сати
Владан Марјановић, новинар недељника НИН, каже да нема афере која може да из једног стања обамрлости пробуди српску јавност у целини, да много тога падне у заборав али да не то не сме да се догоди кад је у питању случај… »

Пресела јој прича: Певачица се опустила у ауту, а онда је на њу налетео побеснели мушкарац, умало скандал

Блиц пре 15 сати
Теодора Џехверовић пре неколико дана доживела је стресну ситуацију на паркингу, када јој је пришао бесан мушкарац и кренуо да урла на њу. Цео инцидент снимиле су и камере. Наиме, Теодорина менаџерка је паркирала свој ауто… »

Црна Гора неће учествовати на Евровизији

Дневник пре 7 сати
Црна Гора неће имати представника на Евровизији 2020. године. Званични сајт тог фестивала еуровисион.тв објавио је да ће у Ротердаму наредне године наступити 41. представник, а међу њима нема звезде из Црне Горе. Из РТЦГ-а… »

Из дана у дан открива приватност, а и прошлост: Оливера Балашевић подигла Инстаграм на ноге

Блиц пре 5 сати
Оливера Балашевић, супруга кантаутора Ђорђа Балашевића, направила је прави бум на друштвеним мрежама када је крајем октобра отворила Инстаграм налог. Од тада она мало по мало открива детаље из своје свакодневнице, али и… »

Ксенија је ћерка познатог певача и кренула је његовим стопама: Мушкарци су већ одлепили за њом, а сад открива какав је…

Курир пре 11 сати
Ксенија Кнежевић је ћерка познатог певача, а сада је открила детаље из приватног живота своје породице. Она је кренула очевим стопама, признала је да има дечка, који је све више љубоморан због њене популарности. Ксенија… »

Ријалити му је припрема за живот иза решетака: Дарио Шогоровић мора у затвор, тукао се у клубу!

Курир пре 10 сати
Дарио Шогоровић открио је пред камерама да је добио судску пресуду према којој мора да иде у затвор. Он је једном приликом признао да му не смета затворен простор, али да му је ријалити припрема за живот иза решетака. "То се… »

"Рада има добру буткицу": Стефан Живојиновић признао на које колегинице "пада"

Блиц пре 9 сати
Певач Стефан Живојиновић одувек важи за једног скромног и финог дечка, али то не значи да не примећује атрактивне колегинице. Као и увек, Бренин син има скромне жеље те тврди да не троши много, а да му прија када је… »

Поменули су јој силовање, а она се распала од плача: Снежа се сетила најболнијег периода, а Маринковић згрозио реакцијом…

Курир пре 9 сати
Милијана Божић била је на полиграфу и кад је проговорила о покушају силовања, а то је посебно утицало на једну учесницу ријалитија . У питању је Снежа Јовичић која је на помен ове теме одмах почела да се гуши у сузама… »

"Не може још да ради све што би желео": Бранка Пујић открила истину о здравственом стању мужа Гагија Јовановића

Вечерње новости пре 10 сати
Успео је да се опорави јер је невероватно водио рачуна, али не може још увек да игра представе као што је “Чикашке первезије”, открила је глумица. ПУБЛИКА ће ускоро имати прилику да ужива у новој серији… »

Забава, најновије вести »