Бугарска

Како изгледа остатак жреба за бараж Лиге нација, ко је најбоље прошао?

Спортске.нет пре 14 минута
Сазнали смо оно што нас највише занима, а шта је са осталима? Репрезентација Србије сазнала је име још једног потенцијалног ривала у финалу баража Лиге нација Ц, али што је још важније, наш национални тим биће домаћин… »

Захарјева: Апсурдна оптужба српског политичара о мрежи бугарских шпијуна

РТВ пре 21 минут
СОФИЈА - Изјава председника Одбора за Косово и Метохију Скупштине Србије Милована Дрецуна да је у Србији активна крупна мрежа бугарских обавештајаца је апсурдна и не одговара реалности, изјавила је шефица бугарске дипломатије… »

Тумбаковић: У финалу баража волео бих Бугарску

Дневник пре 38 минута
Фудбалска репрезентација Србије ће пут до Европског првенства наредне године морати да тражи кроз бараж Лиге нација после неуспеха у квалификацијама. У полуфиналу баража Србија игра против Норвешке. Селектор „орлова“… »

Грци тужакају пушаче, полиција кажњава на лицу места

Нови магазин пре 2 сата
За неколико дана откад је уведен у Грчкој, на посебан број телефона здравственој инспекцији је пријављено готово 200 грађана који су пушили цигарете на јавном месту те је хитром интервенцијом полиције на делу затечено и… »

Ок Украјине до Јемена: Како српско оружје заврши на “погрешном месту”?

Недељник пре 3 минута
Сцреенсхот Ауторка текста „Српско оружје продавано Украјини: докази о прокријумчареним гранатама коришћеним против Донбаса“ је бугарска истраживачка новинарка Дилијана Гајтанџијева која је на истом порталу писала о… »

Атлантски савет Бугарске: Москва има своје планове за Балкан

Спутник пре 15 минута
Атлантски савет Бугарске прокоментарисао је изјаву српског председника Александра Вучића поводом скандала са „руским шпијуном“, рекавши да је одговор на његово питање „зашто“ једноставан — јер Руси шпијунирају… »

Србија, ако прође Норвешку, дочекује Шкотску или Израел у финалу

РТВ пре 40 минута
НИОН - Фудбалска репрезентација Србије, уколико елиминише Норвешку у полуфиналу, дочекаће Шкотску или Израел у финалу баража Ц групе Лиге нација за пласман на ЕУРО 2020, одлучено је данас жребом у Ниону. Србија ће… »

Атлантски савет Бугарске одговорио на Вучићево питање "Зашто?"

Б92 пре 56 минута
Атлантски савет Бугарске прокоментарисао је изјаву српског председника Александра ВучицĚ�а поводом скандала са "руским шпијуном". " Председник ВучицĚ� се пита зашто. Одговор је једноставан. Руси шпијунирају сваког, и… »

Жреб за бараж: Ако прођемо Норвешку, финале у Београду против Шкотске или Израела (фото)

Курир пре 44 минута
Фудбалска репрезентација Србије, уколико елиминише Норвешку у полуфиналу, дочекаће Шкотску или Израел у финалу баража Ц групе Лиге нација за пласман на ЕУРО 2020, одлучено је данас жребом у Ниону. Србија ће гостовати у… »

Србија домаћин уколико савлада Норвешку, познат и ривал у финалу

Ало пре 33 минута
Фудбалска репрезентација Србије, уколико елиминише Норвешку у полуфиналу, дочекаће Шкотску или Израел у финалу баража Ц групе Лиге нација за пласман на ЕУРО 2020, одлучено је данас жребом у Ниону. Србија ће гостовати у… »

Вести дана »