Бугарска

Захарова: Појачана активност НАТО у Црном мору потреса стабилност у том региону

Н1 Инфо пре 37 минута
Појачана војна активност НАТО у Црном мору потреса регионалну стабилност, саопштила је портпаролка руског Министарства спољних послова Марија Захарова. Она је рекла да је Москва забринута због таквих активности НАТО. Захарова… »

Вучић сутра са амбасадором Бугарске

Б92 пре 2 сата
Председник Србије Александар Вучић примиће сутра у опроштајну посету амбасадора Републике Бугарске Радка Влајкова. Састанак је заказан у 12.00 часова у згради Генералног секретаријата на Андрићевом венцу, саопштила је прес… »

Опроштајна посета бугарског амбасадора: Председник Вучић сутра на састанку са Влајковим

Курир пре 3 сата
Председник Србије Александар Вучић примиће сутра у опроштајну посету амбасадора Републике Бугарске Радка Влајкова. Састанак је заказан у 12.00 часова у згради Генералног секретаријата на Андрићевом венцу, саопштила је прес… »

Разговори Северна Македонија и Бугарска закочили на Гоце Делчеву

Слободна Европа пре 5 сати
Разговори о догађајима из 19. века у фокусу су једанаестог састанка Заједничке македонско-бугарске мешовите комисије о историјским и образованим питањима који се одржава онлине због пандемије ЦОВИД-19. Теме су историјске, али… »

Бугарска потпредседница сумња да ће спор са Скопљем бити решен ове године

ЕурАцтив пре 6 сати
Потпредседница Бугарске Илијана Јотова сумња да ће питање почетка приступних преговора Северне Македоније са ЕУ бити решено до краја немачког председавања 31. децембра. Јотова је изјавила да се питање проширења мора… »

Реновирање улазног хола: У лесковачком Народном музеју затворена стална поставка

Вечерње новости пре 7 сати
ЗБОГ радова на реновирању улазног хола у зграду Народног музеја у Лесковцу стална поставка ове установе под називом „Времеплов лесковачког краја“ биће затворена до завршетка свих панираних послова. У музеј ће се улазити… »

Бугарска потпредседница не очекује договор са С. Македонијом до краја године

Б92 пре 8 сати
Потпредседница Бугарске Илијана Јотова сумња да ће питање почетка приступних преговора Северне Македоније са ЕУ бити решено до краја немачког председавања. Немачка председава ЕУ до 31. децембра. Јотова је изјавила да се… »

Одржана конференција Центра јавних служби за запошљавање југоисточне Европе

Србија данас пре 8 сати
У оквиру директорске конференције, првог дана, директорка Секторка за подршку запошљавању, Неда Милановић, представила је главне активности наше Службе. Представници Националне службе за запошљавање Републике Србије, у… »

Невероватна заплена на Градини: Због овога је возач из Бугарске одмах ухапшен

Курир пре 9 сати
Цариници су на граничном прелазу Градина на излазу из Србије запленили чак 73.000 таблета психоактивних супстанци. Таблете су пронађене у аутомобилу са пољским регистарским ознакама који је возио бугарски држављанин. Возач… »

Оппозиција тражи истину: Премијер Борисов да каже коју вакцину ће купити и колико ће она коштати

Вечерње новости пре 9 сати
БУГАРСКА социјалистичка партија (БСП) затражила је објашњење од премијера Бојка Борисова око куповине вакцине и начина вакцинације становништа против вируса корона. - Данас, уплашен ситуацијом, одбија да преузме… »

Вести дана »