Ена Попов

“Које су ово форе?!” Луна побеснела због питања о бившој девојци Марка Миљковића, па се посвађала са Микијем! (ФОТО)

Свет 13.03.2019
У “Квизу знања”, на постављана питања одговарала су по три представника сваког племена. Противничке екипе били су Мики Ђуричић, Марко Миљковић и Владимир Тодоровић из племена “Каубоја”, док су “Индијанце”… »

"Које су ово форе?!" Луна побеснела због питања о бившој девојци Марка Миљковића, па се посвађала са Микијем! (фото)

Телеграф 13.03.2019
Због Луниног коментара Миљковићу није било свеједно. У "Квизу знања", на постављана питања одговарала су по три представника сваког племена. Противничке екипе били су Мики Ђуричић, Марко Миљковић и Владимир Тодоровић… »

Комеморација Дивни Карлеуши: Плач, туга и јецаји чују се у Каменој сали, а Јелена... (фото)

Србија данас 06.03.2019
Комеморација радијске водитељке Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу у 61. години, одржава се у згради Радио Београда, у Каменој сали, у 11 сати, а сахрана је на Новом бежанијском гробљу у 14.30. На комеморацију су из… »

Јелена непрепознатљива, ошишана на кратко, на корак да се онесвести! (фото)

Србија данас 06.03.2019
Комеморација радијске водитељке Дивне Карлеуше, која је преминула у недељу у 61. години, одржава се у згради Радио Београда, у Каменој сали. Пристигле су многе колеге, међу првима Весна Змијанац, Ана Кокић, Снежана… »

Комеморација дивни Карлеуши: Учила нас је да чувамо породицу (фото)

Вечерње новости 06.03.2019
Јелена је ушла у салу са супругом Душком Тошићем и пи-аром Зораном Бирташевићем. Дошла је бледа, погнуте главе, отеченог лица од плакања. Ни у сали није могла да задржи сузе. КОМЕМОРАЦИЈА поводом смрти Дивне Карлеуше… »

Одлазак Дивне Карлеуше: На комеморацију дошли и Ана Кокић, Лепа Лукић и Боки 13 (видео)

Блиц 06.03.2019
Комеморација Дивне Карлеуше почела је у 11 часова у Каменој сали Радио Београда. Међу првима је дошла Весна Змијанац, а након ње дошли су и Ана Кокић, Лепа Лукић и Боки 13. На комеморацију је затим стигла и водитељка Ена… »

Србија је брујала о њеном сексу пред камерама: Родила је две ћерке, престала да пева, али сада је поново на ТВ-у и ево шта…

Блиц 26.01.2019
Водитељка, певачица и некадашња учесница "Великог брата" Ена Попов последњих година повукла се из јавности и посветила породици, те публика до скоро није имала прилику да је види на малим екранима. Ена се прославила… »

Њен секс у Великом брату био је први пред камерама у Србији: Нација је била шокирана, а онда је постала водитељка, па…

Курир 06.12.2018
Ена Попов је пре десет година учествовала у " Великом брату" и тада је била у љубави са Марком Миљковићем и они су били први пар који је имао секс у ријалитију. Она је данас удата и мајка двоје деце, али увек је искрено… »

Била је водитељка, па певачица која је смувала фудбалера, а данас живи потпуно другачији живот (18+)

Ало 06.12.2018
Некад и сад. Она је прва имала акцију испод јоргана са дечком ког је упознала у ријалитију. Реч је о Новосађанки Ени Попов која је учестовала у првој сезони "Великог брата". Ена је у ријалитију упознала Марка Миаљковића са… »

Прошло је 12 година од прве вруће акције у ријалитију: Њих двоје су се дохватили испод јоргана, шапутали перверзије, а и…

Пресс 09.11.2018
Ена Попов и Марко Миљковић су обележили ријалити у ком су учествовали пре 12 година, а посебно њихова акција испод јоргана. ФОТО: ПРИНТСКРИН ИОУТУБЕ "Ми смо се заљубили, ја сам имала 19 година, он је 3 године старији од мене… »

Вести дана »