Косово

Албанија и Косово покрећу куп такмичење у част "Анђела из пакла"

Ало пре 2 дана
Изразили су жељу да победник овог такмичења добије место у квалификацијама за Лигу Европе! Фудбалски савези Албаније и тзв. Косова су изразиле жељу да организују фудбалско такмичење "Куп Мајке Терезе" у којем би… »

Тачи: САД су неопходне за постизање споразума са Србијом

Правда пре 2 дана
Тзв. председник Косова Хашим Тачи поручио је јуче након састанка са саветником америчког председника Доналда Трампа за националну безбедност Робертом О'Брајеном да је улога САД неопходна за постизање мира са Србијом. "Имао… »

Албанци покренули самоуништење: 31. марта 2020. Косово ће престати да постоји!

Правда пре 2 дана
Косовско министарство финансија упозорило је да, уколико до 31. марта не буде усвојен Нацрт буџета, неће бити могуће вршити новчане трансакције, осим оних које се односе на отплату јавног дуга. „Ниједна буџетска… »

Харадинај: Авио-линија не значи признање државности Косова!

Правда пре 2 дана
Косовски премијер оспорио је наводе да авио-линија Београд–Приштина подразумева укидање таксе, али признаје да не значи признавање косовске државности. Тзв. Косово и даље неће моћи да контролише свој ваздушни простор… »

Све је готово, Србија је добила дипломатски рат - Косово није држава! Приштина у паници, документ из Берлина упропастио…

Правда пре 2 дана
Приштински дневни лист "Коха диторе" оцењује да се "(тзв.) косовска државност доводи у питање" у документу који је албанска страна потписала у Берлину о директној авио-линији између Приштине и Београда, јер се избегава… »

Пацоли радио за удбу 1982, убијао је шиптарске сепаратисте?! Појавио се тајни документ који мења све

Правда пре 2 дана
Швајцарска федерална полиција испитивала је Беџета Пацолија убрзо након убиства Јусуфа Гервала, Бардоша Гервале и Кадрија Зека. Пацоли, који је тренутно потпредседник владе тзв. Косова и министар спољних послова, налази се на… »

Гренел у Приштини: До споразума Косова и Србије под Трамповим вођством

Слободна Европа пре 2 дана
Амерички амбасадор у Берлину и специјални изасланик председника Доналда Трампа за мировне преговоре Косова и Србије Ричард Гренел (Рицхард Гренелл), поручио је у Приштини да ће радити са владама и лидерима на Косову и у… »

САД спремне да чују захтеве и проблеме Београда

Студио Б пре 2 дана
САД спремне да чују захтеве и проблеме Београда по питању Косова и Метохије, изјавио председник Србије Александар Вучић и најавио да ће се у петак ујутру у Београду састати са специјалним изаслаником председника Доналда… »

Да ли ће Србија признати косовски пасош након постизања споразума о авио-линији?

Вести онлине пре 1 дан
Након што су у амбасади САД у Берлину представници Косова и Србије потписали писмо о намерама о авио-линији Приштина-Београд у косовској јавности се поставило питање да ли ће Србија сада признати косовски пасош, пише Љајми… »

Бериша: Такса од 100 одсто примењиваће се и на лету Приштина-Београд

Вести онлине пре 1 дан
Генерални директор Косовске управе цивилног ваздухопловства Есет Бериша изјавио је да ће се све одредбе о акцизама, додацима и царинама, укључујуц́и и таксу коју примењује Влада Косова на српску робу, такође примењивати и… »

Вести дана »