Луксембург

Последња слика дечака пореклом из Србије: Уживао је на леденим санкама, па га убила ледена фигура

Телеграф 28.11.2019
Дечак ће бити сахрањен на Косову. Дечак (2) погинуо је пре 4 дана на Божићном сајму у Луксембургу када се на њега сручио део ледене фигуре. Данас се огласила његова породица, пореклом из околине Драгаша на Косову, са… »

Кад Роналдо загрми: Луксембуржани променили терен, па га суше крпама

Моззарт спорт 28.11.2019
Није више "поље кромпира" Када загрми један од најбољих светских фудбалера – није свеједно. Кристијано Роналдо је испрозивао Луксембуржане после утакмице у квалификацијама за Европско првенство, а они су експресно реаговали… »

Србија 29. на ФИФА ранг листи

РТВ 28.11.2019
ЦИРИХ - Фудбалска репрезентација Србије напредовала је четири позиције на најновијој ранг листи Међународне фудбалске федерација (ФИФА) и сада заузима 29. место, објављено је данас на сајту ФИФА. После победе против Луксембурга… »

Србија напредовала до 29. места на Фифиној ранг-листи

РТС 28.11.2019
Репрезентација Србије напредовала је четири позиције на најновијој ранг-листи Међународне фудбалске федерације и сада заузима 29. место, објављено је данас на сајту Фифе. После победе против Луксембурга и ремија са Украјином у… »

Скок за четири места, Србија 29. на Фифа ранг листи

РТС 28.11.2019
Фудбалска репрезентација Србије напредовала је четири позиције на најновијој ранг листи Међународне фудбалске федерација и сада заузима 29. место, објављено је на сајту Фифа. После победе против Луксембурга и ремија са… »

Слободна Телевизија: СББ гуши слободу медија у Србији

Цензоловка 28.11.2019
Компанија СББ и даље одбија да закључи уговор о дистрибуцији са Слободном телевизијом, иако је та ТВ пре скоро месец дана добила од РЕМ-а дозволу за телевизијско емитовање. „На овај начин СББ грубо крши слободу медија у… »

Слободна телевизија: СББ гуши слободу медија у Србији

Дневник 27.11.2019
БЕОГРАД: Компанија СББ и даље одбија да закључи уговор о дистрибуцији са Слободном телевизијом, иако је та ТВ пре скоро месец дана добила од РЕМ-а дозволу за телевизијско емитовање. На овај начин СББ грубо крши слободу… »

Капетан Јункер напушта брод

Дојче веле 25.11.2019
Урсула фон дер Лајен долази 1. децембра на чело Европске комисије, а Жан-Клод Јункер одлази. Шта је оставио у наслеђе Европској унији? "Не одлазим ни тужан, а ни претерано срећан, али са осећајем да сам дао све од себе"… »

Пао део ледене скулптуре и усмртио двогодишњег дечака у Луксембургу

Дневник 25.11.2019
На божићном сајму у Луксембургу одломљени део ледене скулптуре пао је на дете и убио га. Трагична несрећа догодила се у недељлу на божићном. Сведоци су испричали да се касније скулптура у потпуности срушила и распала… »

Роналдо бесан на Сарија, поручио шта једино жели, тренер на шмекерски начин одговорио јавности

Ало 25.11.2019
Искуство пре свега. Јувентус је после преокрета савладао Аталанту прошле суботе (3:1), а у тиму није било Кристијана Роналда. Тренер Јувентуса, Маурицио Сари изоставио је Португалца због наводне повреде, али су одмах кренуле… »

Вести дана »