Њујорк

Американци се жале да међу номинацијама за Оскара нема разноликости

Дневник пре 6 дана
ЊУЈОРК: После номинација за овогодишњег Оскара приметно је да међу кандидатима за најбољу режију нема жена, као и да је међу 20 номинованих глумаца и глумица само једна афроамеричког порекла. "Честитке овим мушкарцима"… »

Глумци са Косова у представи у Њујорку

Глас Америке пре 5 дана
Осморо глумаца са Косова имало је прилику, срећу или назовите то судбином, да се нађе на даскама њујоршког театра Ла Мама. Две и по хиљаде година стар комад о неправдама рата, избеглиштву, насиљу над женама и децом… »

Шта нам спремају светски музеји – од историје моде до Пикаса и Ел Грека

РТС пре 5 дана
Уколико вас током 2020. године пут нанесе до Њујорка, Лондона, Мадрида или Париза, сазнајте које важне изложбе су најављене у престижним музејима ових метропола. У Музеју савремене уметности у Њујорку моћи ће да се види 60… »

Дошао по кирију, коштало га живота! Њујорк не памти овакав злочин! Језиве сцене насред улице! (узнемирујући видео)

Курир пре 5 дана
Видео снимци које су објавили амерички медији показују тренутак када је станодавац у Квинсу убијен после свађеса станаром. Несрећног човека су гурнули низ степенице, а од задобијених повреда је преминуо. На снимцима се види… »

Интернет цензура 2020: Србија са најмање ограничења

РТВ пре 5 дана
ЊУЈОРК - Према истраживању "Интернет цензури 2020, а под називом "Глобална мапа Интернет рестрикција" Србија се налази међу земљама које имају најмање онлајн ограничења, објавио је сајт Цомпаритећ.цом који се бави… »

Интернет цензура 2020: Србија с најмање ограничења

Дневник пре 5 дана
ЊУЈОРК: Према истраживању "Интернет цензури 2020, а под називом "Глобална мапа Интернет рестрикција" Србија се налази међу земљама које имају најмање онлајн ограничења, објавио је сајт Цомпаритецх.цом који се бави… »

Помирио се омиљени пар?! Певач и манекенка виђени како се држе за руке, а онда је све потврдила ова фотка (фото)

Курир пре 5 дана
Већ неко време се шушка да су манекенка Ђиђи Хадид и британски певач Зејн Малик поново у љубавној вези. Наиме, познати пар виђен је у Њујорку како се држи руку под руку, а враћали су се са прославе рођендана Јоланде… »

Штетни токсини из ваздуха утицали на еволуцију?

РТВ пре 5 дана
ЊУЈОРК - Под насловом "Зашто је загађеност ваздуха тако опасна" Њујорк тајмс је објавио чланак чији аутори тврде да загађеност ваздуха није модеран проблем и поручују да се "одговор можда налази у нашем ДНК". Аутори… »

Како су Кинези нехотице подстакли успон екстремне деснице у Италији: Нови број Њујорк тајмса на српском језику

Недељник пре 5 дана
Фото: Профимедиа Као и сви остали у њеној породици и већина људи у фабрици у којој је радила, смештеној у овом граду који живи од текстилне индустрије, Роберта Траваљини сматрала је себе загриженим присталицом политичке… »

Добит Банке Америке пала због ниских каматних стопа

Б92 пре 5 дана
Њујорк -- Добит Банке Америке пала је у четвртом кварталу прошле године за 4,0 одсто у односу на исти период 2018. Пад су узроковале ниже каматне стопе које су сузиле простор другом највећем америчком зајмодавцу да више… »

Вести дана »