Пирот

Улаже се 20 милиона евра у регионалне путеве. Асфалтираће се скоро 80 километара регионалних путева

Пиротске вести пре 1 сат
Данас су у Свечаној сали Градске управе Пирот потписани уговори о реализацији инвестиција вредних готово 20 милиона евра. ЈП Коридори Србије финансираће асфалтирање регионалних путева у пиротском крају, асфалтираће се безмало… »

Обнова 70 км путева - инвестиција од 20 милиона евра

Б92 пре 15 минута
Пирот -- Коридори Србије потписали су уговор за рехабилитацију 70 километара путева на територијама Пирота, Беле Паланке, Димитровграда и Ниша у зони Коридора 10. Извођач радова чија је вредност 20 милиона евра биће фирма… »

Обновља се 17 регионалних и локалних путева у зони Коридора 10

Н1 Инфо пре 7 минута
Три уговора о рехабилитацији путева у зони "Коридора 10" на подручју Ниша, Пирота, Димитровграда и Беле Паланке данас су у Пироту потписали вршилац дужности директора "Коридора Србије" Зоран Бабић и представник извођача… »

Критика небриге о културном наслеђу кроз фотографије грађана на изложби у Пироту

Јужне вести пре 1 сат
Од преко 200 фотографија које су аутори послали на конкурс “(Не)брига о културном наслеђу” најбољих 30 биће изложено од 27. фебруара у Музеју Понишавља у Пироту. Како кажу у Музеју, највише фотографија указује на… »

ЈП "Комуналац" обележава 59 година успешног рада и постојања. Резултати рада видљиви су на сваком кораку, у плану нове…

Плус онлине пре 19 минута
ЈП "Комуналац" Пирот данас обележава 59 година од оснивања. Јавно предузеће „Комуналац“ основано је 27.02.1961. године као комунална установа, да би 1978.године усклађивањем са Законом о удруженом раду прерасло у Радну… »

Ученици и професори Гимназије обележиће Национални дан књиге

Пиротске вести пре 1 сат
Поводом Националног дана књиге, 28. фебруара, у Свечаној сали Гимназије Пирот, биће организовано читање омиљених стихова, цитата, делова омиљених књига, као и разговор о прочитаном. Читаће ученици и професори језика у… »

Наредних дана кишовито, на планинама снег

Плус онлине пре 3 сата
Данас ће у целој земљи бити ветровито и хладно, ујутру и пре подне у централним и јужним крајевима облачно, местимично с кишом или снегом. Од средине дана престанак падавина и постепено смањење облачности и у осталим… »

„Да ли је ово конференција градоначелника или страначка конференција?“

Данас пре 19 сати
Реаговање опозионе Одборничке групе "Најбоље за Пирот" у Скупштини града Пирота на конференцију за новинаре Владана Васића и одговор Информативне службе ГО СНС Пирот Поводом конференције за новинаре градоначелника Пирота… »

Васић поводом чланства у Председништву СНС: Одлука коју смо донели је у овом тренутку најбоља за Град Пирот

Пиротске вести пре 23 сата
Градоначелник Пирота мр Владан Васић на свом обраћању новинарима а поводом одлуке да прихвати позив председника државе и најјаче странке СНС Александра Вучића и постане члан Председништва ове странке али и носилац… »

Васић о именовању за члана Председништва СНС: За мене и град је ово велика част

Данас пре 23 сата
Прво обраћање градоначелника Пирота Владана Васића после именовања за члана Председништва СНС-а Градоначелник Пирота Владан Васић изабран је за члана Председништва Српске напредне странке. Њега је на седници Главног… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Снег
Снег
2 ˚C
четвртак
Јак снег
Јак снег
-6˚ / 3˚
петак
Делимично облачно
Делимично облачно
-5˚ / 5˚

Вести дана »