Пирот

ВАШ ФОТО И ВИДЕО! Пирот са Зоранове терасе, недеља, 5. април, 10 часова

Плус онлине пре 1 дан
Данас, 5.априла, у 10 часова самоиницијативно један наш суграђанин послао нам је фотографије и видео материјале. Пирот са Зоранове терасе у 10 часова. Тишина, мир, по који пас, полицијско влзило или хитна помоћ и нико више… »

Пројекти вредни три милиона евра

Данас пре 1 дан
Досадашња искуства Пирота у прекограничној сарадњи Пирот већ 13 година има успешну прекограничну сарадњу са градовима из суседне Бугарске, којима се истовремено шире добросуседство и примена европских стандарда, али и… »

Због кршења самоизолације у притворима 139 особа

Дневник пре 1 дан
БЕОГРАД: Након три седмице од увођења ванредног стања, број притворених због кршења мере самоизолације више није у порасту и тренутно износи 139. Ове особе су након повратка из иностранства, уместо да остану у својим… »

Ситуација у Пироту под контролом. Приоритет – придржавање свих мера које је прописала Влада Србије и стручњаци

Пиротске вести пре 2 дана
Градоначелник Пирота и командант Штаба за ванредне ситуације мр Владан Васић, казао је да на основу свих расположивих података које свакодневно у више наврата добија од здравствених институција, може да се каже да је… »

Изгледа да казнена политика “ради”: Број притворених због кршења самоизолације више није у порасту…

Недељник пре 2 дана
Фото: Профимедиа Након три седмице од увођења ванредног стања, број притворених због кршења мере самоизолације више није у порасту и тренутно износи 139, пренео је РТС. Ове особе су након повратка из иностранства, уместо да… »

Дечаци украли два аутомобила у Белој Паланци

Политика пре 1 дан
НИШ – У Белој Паланци, варошици поред ауто-пута од Ниша ка Пироту, двојица малолетника ухваћена су и приведена у полицију због сумње да су у време полицијској часа извршили крађу два путничка аутомобила и да су из… »

Због кршења самоизолације у притворима 139 особа

ИндексОнлине пре 1 дан
БЕОГРАД – Након три седмице од увођења ванредног стања, број притворених због кршења мере самоизолације више није у порасту и тренутно износи 139. Ове особе су након повратка из иностранства, уместо да остану у својим… »

ПоПИс: Епидемија корона вируса у Немачкој и Шпанији, Мадриду

Пиротске вести пре 1 дан
У оквиру серијала ПоПИс, аутора главног и одговорног уредника ТВ Пирот Владимира Вељковића, погледајте каква је ситуација са епидемијом корона вируса у Немачкој, Минхену, Шпанији, Мадриду, где је тренутно једно од највећих… »

Градоначелник: Када је реч о епидемији корона вируса, ситуација у Пироту под контролом

Данас пре 2 дана
Градоначелник Пирота и командант градског штаба за ванредне ситуације Владан Васић Градоначелник Пирота и командант Градског штаба за ванредне ситуације Владан Васић изјавио је за ТВ Пирот да на основу свих расположивих… »

ИЗ РИЗНИЦЕ МУЗЕЈА ПОНИШАВЉА: МУМ СОВРА – ПОРОДИЧНИ СТО МАЛОГ РИСТЕ

Пиротске вести пре 2 дана
Мум совра из породице Христић, коришћена половином КСИКС века, представља трпезнисто са свећом. Плоча стола састоји се од веома дугачке даске, дужине 247 цм, у најширем делу полукружног облика 118 цм, а у доњем делу… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Ведро
Ведро
11 ˚C
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
-4˚ / 9˚
уторак
Делимично облачно
Делимично облачно
-5˚ / 10˚

Вести дана »