Пирот

Да ли су др Радован Илић и др Радмила Зец одговорили на сва ваша и наша питања?

Плус онлине пре 3 дана
Око 18.30х добили смо одговоре на ваша питања и питања новинара наше редакције. Емитујемо видео материјале и одговоре на већину питања. У изјавама које следе говоре др Радмила Зец, епидемиолог Завода за јавно здравље Пирот… »

Тијабарска амбуланта прима пацијенте са симптомима карактеристичним за корона вирус

Пиротске вести пре 2 дана
Директор Дома здравља Пирот др Радован Илић данас је казао да је ова здравствена установа још пре две недеље установила систем, а који подразумева да у сваком граду буде одређена једна амбуланта која ће примати пацијенте… »

Владица Тошић, професор историје у Гимназији Пирот стекао звање педагошки саветник

Плус онлине пре 2 дана
Професионални развој и стручно усавршавање наставника регулисани су Законом о основама система образовања и васпитања и Правилником о сталном стручном усавршавању и стицању звања наставника, васпитача и стручних… »

Завод за јавно здравље: Један смртни случај у Пироту повезан са ЦОВИД19 вирусом

Пиротске вести пре 2 дана
Епидемиолог пиротског Завода за јавно здравље др Радмила Зец казала је да је у задња два дана поново почело тестирање узорака са територије коју покрива Завод за јавно здравље Пирот, и да је од девет узорака са територије… »

Драги Пироћанци на ваш захтев и отворено писмо наше Редакције, стигли су одговори!

Плус онлине пре 2 дана
то ме фром: ванреднеситуације@пирот.рс то: плусрадио010@гмаил.цом дате: 2 Апр 2020, 18:20 субјецт: Ре: маилед-би: пирот.рс сецурити: Стандард енцриптион (ТЛС) Леарн море : Импортант маи Поштовани, Ускоро ћете добити видео… »

Једно лице упућено у Пирот, поднето осам прекршајних пријава

РТВ Нови Пазар пре 2 дана
Полиција је поднела осам прекршајних и једну кривичну пријаву против особа које су кршиле мере прописане у борби против ширења корона вируса. Како је саопштено из ПУ Нови Пазар седам прекршајних пријава поднето је против… »

Обележен 2. април – Светски дан особа са аутизмом

Пиротске вести пре 2 дана
Светски дан особа са аутизмом – 2. април, обележен је и у Пироту у организацији Удружења за МНРЛ. Овога пута, у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом, овај важан датум обележен је “виртуелно”, путем модерних… »

Професори из Пирота покренули акцију бесплатних онлине часова у Србији и земљама региона

Плус онлине пре 2 дана
Професори из Пирота удружили су се и покренули акцију бесплатних онлине часова у Србији, БиХ, Црној Гори, Македонији, Хрватској и Словенији како би помогли школарцима да лакше савладају градиво. Одрасли такође могу да се… »

НАЈНОВИЈА ВЕСТ! Покојни Марјан Авжнер, позитиван на тесту на корона вирус!

Плус онлине пре 2 дана
Како наша Медијска кућа Ани пресс сазнаје из поузданих извора у медицинским круговима у Београду, Марјан Анжнер (родјен 1958) године који је у среду у раним јутарњим часовима преминуо у својој кући у Пироту, позитиван је на… »

Др Жарко Тодоровић: Отворено писмо грађанима поводом епидемије корона вируса

Плус онлине пре 2 дана
Доктор Жарко Тодоровић, специјалиста опште хирургије и одборник Скупштине града, упутио је грађанима отворено писмо са циљем помоћи у борби са корона вирусом. Поштовани, са циљем заштите грађана Пирота од опаке болести… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Слаба киша
Слаба киша
6 ˚C
недеља
Јака киша повремено
Јака киша повремено
-1˚ / 9˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
-4˚ / 9˚

Вести дана »