Пирот

Милош Цолић: Пирот има довољно волонтера који обилазе и помажу старијима

Плус онлине пре 3 дана
Удружење „Освежење“ међу првима је покренуло акцију окупљања волонтера како би се током ванредног стања у нашој земљи помогло најстаријим суграђанима који не могу да излазе и обезбеде себи оно што им је потребно… »

Већина станара Зип центра у Пироту ради од куће

Плус онлине пре 3 дана
Милош Цолић, представник Зип центра, у изјави за Портал Плус онлајн рекао је да навикавање на новонасталу ситуацију у земљи иде тешко, али када се пође од тога „што се мора, мора се“ онда се некако успе. Овом приликом… »

У притвору 75 људи због кршења мера самоизолације

Данас пре 4 дана
Од 20.000 људи, 218 није нађено на кућној адреси Због кршења мера самоизолације у притвору се у овом моменту налази 75 људи, изјавио је данас државни секретар у Министарству правде Радомир Илић. Управа за извршење… »

Градски штаб за ванредне ситуације: Послата ургенција за набавку заштитних средстава, средстава за дезинфекцију и респиратора

Пиротске вести пре 4 дана
Градски Штаб за ванредне ситуације, поступајући по упутству МУП-а, Сектора за варедне ситуације у Пироту, прикупио је податке из службе Хитне медицинске помоћи, Дома здравља Пирот-амбуланта Тијабара и Опште болнице о… »

ЛПА ГУ Пирот: Нове пореске мере Владе РС за време ванредног стања

Плус онлине пре 4 дана
Нове пореске мере које се примењују за време ванредног стања Ради ублажавања економских последица насталих услед болести ЦОВИД-19 у циљу повећања ликвидности пореских обвезника, Влада Републике Србије је утврдила пореске… »

Корона у Пироту: Један сигуран и три непотврђена случаја заразе

Вечерње новости пре 4 дана
Под епидемиолошким надзором тренутно су 254 особе, које се налазе у кућној изолацији. ЗАВОД за јавно здравље у Пироту, саопштио је да је код једне особе са овог подручја потврђен вирус Ковид 19 и да се чека потврда за још… »

У притвору 75 људи због кршења мера самоизолације

ПП медиа пре 4 дана
Због кршења мера самоизолације у притвору се у овом моменту налази 75 људи, изјавио је данас државни секретар у Министарству правде Радомир Илић. Илустрација, фото: ввв.ппмедиа.рс А.Ровчанин Управа за извршење кривичних… »

Казне за 148 особа због кршења мера Владе Србије, 75 у притвору јер нису били у самоизолацији

Спутник пре 4 дана
Прекршајни судови у Србији су у последња три дана казнили укупно 148 особа због кршења наредби Владе Србије о ограниченом кретању у ванредном стању ради спречавања ширења коронавируса. Укупна вредност прекршајних казни… »

Славиша Свиларов: Грађевинска сезона у Пироту за сада није угрожена, после јавних набавки почиње реализација планираних…

Плус онлине пре 5 дана
Планови за ову грађевинску сезону у Пироту нису угрожени с обзиром да је у току административна процедура, односно расписивање јавних набавки. Славиша Свиларов, директор Јавног предузећа за планирање и уређивање… »

Бројни грађани се оглушили о захтеве полиције

Ало пре 4 дана
Тренутно је у притвору чак 75 особа. У три установе Управе за извршење кривичних санкција Министарства правде, које су обезбеђене за особе које прекрше самоизолацију која им је наложена због опасности од ширења корона… »

Временска прогноза »

Пирот »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
4 ˚C
недеља
Повремени пљускови
Повремени пљускови
3˚ / 12˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
4˚ / 12˚

Вести дана »