Подгорица

Мило Ђукановић поново на челу ДПС-а

Слободна Европа пре 7 дана
Мило Ђукановић је нови-стари предсједник Демократске партије социјалиста Црне Горе. На осмом конгресу странке Ђукановић, предсједник Црне Горе, изабран је једногласно. Ни овог пута није имао противкандидата у партији, коју… »

Одрон изазвао колапс: Поново успостављен саобраћај на путу Подгорица-Колашин

Вечерње новости пре 7 дана
Обилне кише још у петак вече донеле су велике проблеме на коловозима. После прекида од готово 20 сати, саобраћај на магистралном путу Подгорица – Колашин успостављен је у суботу ујутру за путничка, комби возила и аутобусе… »

Вучић послао телеграм Милу, Драшковић о "лудацима"

Мондо пре 6 дана
Председник Србије Александар Вучић послао је поздравни телеграм делегатима конгреса владајуће Демократске партије социјалиста Црне Горе. Расим Љајић лично у Подгорици. Мило Ђукановић једини кандидат за председника ДПС… »

Модернизују се: Црна Гора набавља израелско наоружање за 35 милиона евра! (видео)

Правда пре 7 дана
У буџету Црне Горе за 2020. годину предвиђено је да се узме кредит од 35 милиона евра за набавку даљински управљаних борбених станица за наоружавање лаких оклопних возила ЈЛТВ. Опремање тих возила коштаће нешто више… »

Комуналци скинули Мила са руског моста: "Док диктатору дајете нови мандат у низу и сами слутите да крај му је близу" (фото)

Правда пре 7 дана
Активисти Грађанског покрета УРА окачили су данас уочи Конгреса Демократске партије социјалиста (ДПС), велики транспарент на Московском мосту у Подгорици. На транспаренту је била исписана порука "Док диктатору дајете нови… »

Мило Ђукановић у паници због порно филмова: Душко Кнежевић спрема снимак оргија за политички цунами

Вечерње новости пре 7 дана
Високи функционери ДПС-а за своје оргије користили су најмање десетак станова у Подгорици и на Приморју. Високи функционери ДПС-а за своје оргије користили су најмање десетак станова у Подгорици и на Приморју, а који су били у… »

"Атомска бомба!": Јелена Карлеуша се "пљескала" по гузи, па истом затресла и запалила атмосферу

Телеграф пре 7 дана
Јелена је биа у црном, уском, латекс трикоу који је истакао њене заносне облине. Популарна певачица Јелена Кралеуша (41) наступала је синоћ у Подгорици где је све одушевила својим секси костимом и сценским наступом, а када се… »

Ђукановић: Први интерес ДПС-а обнова Црногорске православне цркве

Дневник пре 6 дана
Предсједник ДПС-а Мило Ђукановић поручио је на осмом Конгресу те партије који се данас одржава у Подгорици да ће један од примарних интереса Демократске партије социјалиста (ДПС) бити „снажење државног идентитета“ и… »

Рожаје – Запалила сам кућу јер нисам могла поднијети да у њој живи друга жена

Санџак пресс пре 7 дана
Утренутку извршења кривичног дјела, оптужена Сафија Климента је била способна да схвати значај дјела које јој је оптужницом стављено на терет, казао је специјалиста психијатар Жељко Голубовић, који је на јучерашњем… »

Рожајка Разија Дацић осумњичена за убиство тинејџера

Санџак пресс пре 7 дана
Рожајка је прво инспекторима тврдила да је Б.В. сам себи нанио повреде, али су они утврдили да је лагала Виша тужитељка Маја Јовановић одредила је задржавање од 72 сата Рожајки Разији Дацић осумњиченој за убиство Б.В… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Делимично облачно
Делимично облачно
12 ˚C
недеља
Делимично облачно
Делимично облачно
7˚ / 13˚
понедељак
Пљускови
Пљускови
6˚ / 13˚

Вести дана »