Подгорица

Инстаграм и ментално здравље: "Океј је бити несавршен, аутентичност је оно што вреди"

Вечерње новости пре 1 дан
Многи корисници друштвених мрежа су се пронашли у илустрацијама Јелене Марковић из Подгорице. Јелена Марковић је 30-годишња магистарка комуникологије и студенткиња психологије. Ова Подгоричанка се између осталог бави и… »

Објављен јавни позив за продају некретнина Атлас банке

Б92 пре 1 дан
Подгорица -- Стечајна управа Атлас банке објавила је јавни позив за учешће на надметању за продају непокретности у Подгорици. Укупна вредност предмета продаје је 1,79 милиона евра. Предмет продаје је земљиште са пословном… »

Црногорски "златни пасош" ограничен на 2.000 инвеститора: Идентитет кадидата заштићен

Б92 пре 1 дан
Подгорица -- Сагласност Владе Црне Горе по основу економског држављанства добила су до сада четири пројекта из области туризма. У овој години очекују да их буде више јер, како је саопштено, постоји велико интересовање… »

Наставља се терор над неистомишљеницима у Црној Гори: Ухапшена група младића, покушали да уклоне мурал "Никад више 1918"…

Вечерње новости пре 1 дан
Нова полицијска акција у "лову на непријатеље", изведена је у подгоричком насељу Доња Горица. Нова полицијска акција у "лову на непријатеље", изведена је у подгоричком насељу Доња Горица. Полиција је ухапсила неколико… »

Драма у центру Подгорице: На локал бачена експлозивна направа, полиција трага за починиоцима

Блиц пре 1 дан
На подгорички локал Штрудла рано јутрос је бачена експлозивна направа, а у експлозији није било повредјених, саопштено је незванично Радију Антени М из Управе полиције. Експлозивна направа је бачена, како се наводи, око 4.30… »

Пуцњава у Подгорици: Мушкарац погођен с више хитаца у насељу Каоник

Блиц пре 1 дан
Подгоричанин М. Н. рањен је вечерас из ватреног оружја у насељу Коник у Подгорици. Он је погођен са више хитаца и хитно транспортован је у болницу где му је указана медициска помоћ, али није животно угоржен, преносе… »

Хиљаде верника упркос киши на улицама Црне Горе

Данас пре 1 дан
Хиљаде верника Српске православне цркве (СПЦ) и других грађана вечерас су упркос киши прошле у протестним поворкама крез већину црногорских градова, негодујући због Закона о слободи вероисповести. Литију с више хиљада… »

Пуцњава у Подгорици: Тешко рањен мушкарац

Вечерње новости пре 1 дан
По налогу вишег државниг тужиица на месту пуцњаве обавља се увиђај. У пуцњави у насељу Коник, рањен је М.Н., који је транспортован у Ургентни блок Клиничког центра Црне Горе. По налогу вишег државниг тужиица на месту… »

Подгорица: Експлозив бачен на ресторан Штрудла

Мондо пре 1 дан
Експлозивна направа бачена је јутрос око 4:30 на ресторан Штрудла у строгом центру Подгорице. Експлозивна направа бачена је јутрос око 4:30 на ресторан Штрудла у строгом центру Подгорице. Како пише Стандард, према речима… »

"Није ово Албанија, већ српска Црна Гора!" Срби прекречили албански грб, Милова полиција црта нови? (фото)

Србија данас пре 1 дан
Албански грб у код моста на Цијевни у Подгорици је прекречен, а грађани Црне Горе су поручили да не живе у Албанији, већ у српској Црној Гори. "Чудо да полиција није долетела нови да нацрта", коментари су изреволтираних… »

Временска прогноза »

Подгорица »
субота
Слаба киша
Слаба киша
8 ˚C
среда
Слаба киша
Слаба киша
7˚ / 13˚
четвртак
Пљускови
Пљускови
5˚ / 12˚

Вести дана »