Санџак

Ко и зашто прави мету од академика Зукорлића

Санџак пресс пре 1 дан
Пише: Др. Јахја Фехратовић У једном давном тексту, из сада далеке 2013. године, писао сам о све учесталијим нападима, пријетњама и покушајима ликвидације академика Муамера Зукорлића („Ко би се радовао ликвидацији муфтије… »

Муфтијство санџачко о емисији „Мрежа“ – Наручен прилог који за циљ има отјерати Санџак од Босне

Санџак пресс пре 2 дана
Муфтијство санџачко најоштрије осуђује тенденциозне ставове уредништва Федералне телевизије у Сарајеву у емисији „Мрежа“ усмјерене против сигурности, кредибилитета и достојанства академика Муамера Зукорлића, члана… »

Хајрат подијелио пакете у Сребреници, Братунцу и Конкевић Пољу

Санџак пресс пре 2 дана
Екипа ЦХР “Хајрат” обишла је најугроженије становништво у Сребреници, Братунцу и Коњевић Пољу. Вјера нас учи да бринемо једни о другима посебно у овим хладним зимским данима. Хаџи Санел Адемовић,родом из Тутина, који… »

‘Босанчица’ с др. Јахјом Фехратовићем премијерно на СТВ: Гост академик Шербо Растодер

Санџак пресс пре 3 дана
Санџак ТВ у недјељу, 19.91.2020. године с поносом представила прву емисију ‘Босанчица’ аутора др. Јахје Фехратовића, народног посланика у Скупштини Србије која ће бити емитована сваке недјеље од 14 сати. Гост… »

Пројекти вредни више од милијарду динара

Данас пре 5 дана
Председник општине Радосав Васиљевић о резултатима у прошлој и плановима за ову годину Домаћинско располагање народним парама, изузетна сарадња са државом и политичка стабилност резултирали су тиме да су у нововарошкој… »

Културни идентитет Горана у аманет

РТВ Нови Пазар пре 5 дана
У великој сали Санџачке демократске партије одржана је трибина под називом ”Културни идентитет Горана у аманет”. Трибину је организовао Бошњачки институт за науку, културу и умјетност. Како је најављено, овај догађај… »

БКЦ Санџак у Петњици је вакуф знања

Санџак пресс пре 6 дана
У Петњици први дио зграде Бошњачког културног центра Санџак има и Школу Кур’ана, библиотеку, рачунски центар, али и мјесто гдје се младима пружа могућност да кад год пожеле баве се спортом. И сваког јутра обезбијеђен… »

Улцињ добија аква парк од 7 милиона евра, Турци дошли да улажу

Телеграф пре 6 дана
Председник ове општине, Љоро Нрекић, и представник турске компаније "Полин", Един Пепић, потписали су стратешки уговор. Склопљен је Уговор о давању у дугорочни закуп непокретности, за изградњу аква парка у Горњем Штоју… »

Европа За Петњицу: Донацијом курбана и шесточлана породици Шаботић жели проширити фарму

Санџак пресс пре 7 дана
На југу Санџака сточарство једна од прилика за будућност тог краја. Подршка кроз пројект „Европа за Петњицу“ сточарима итекако добродошла. Дијаспора препознала идеје које је према њима упутио Бошњачки културни… »

ТВ Санџак покреће пројекат “Босанчица“

Санџак пресс пре 7 дана
“Босанчића” је нова емисија на Санџак телевизији посвећена дијалогу, размјени мишљења, хисторијским, културним, друштвеним, политичким, геостратешким темама и збивањима. Наша прича и наш дијалог о нама, региону… »

Вести дана »