Саво Милошевић

Садик: Јаког смо менталитета, давали смо све од себе и код Милошевића

Спортски журнал пре 23 дана
Умар Садик је био један од највећих адута претходног тренера Сава Милошевића. Очекује се да важну улогу има и код Александра Станојевића. – Добро радимо. Испуњавамо све захтеве новог тренера. Надам се да ћемо бити… »

"Дао нам је све што имамо, покушали смо да му вратимо": Умар Садик се огласио поводом Милошевићевог одласка из Партизана

Блиц спорт пре 24 дана
Фудбалери Партизана користе репрезентативну паузу, како би се уиграли пред наставак сезоне, у који ће ући са новим шефом стручног штаба. Као што је познато, после другог пораза у сезони, у Новом Саду од Војводине, Саво… »

"Саво нам дао све што је имао, а ми смо покушали да му вратимо"

Б92 пре 24 дана
Фудбалери Партизана Умар Садик и Милан Смиљанић прокоментарисали су актуелну ситуацију у клубу из Хумске насталу сменом тренера. Као што је познато, после другог пораза у сезони, од Војводине у Новом Саду, Сава Милошевића је… »

Све се дешава са разлогом (видео)

Ало пре 24 дана
Црно-бели настављају са тренинзима. Фудбалери Партизана припремају се за наставак такмичења у Суперлиги Србије и Лиги Европе на теренима Телеоптика, а за званични Јутјуб канал црно-белих говорио је Нападач црно-белих је… »

Садик о Саву: Дао нам је све, покушали смо да му вратимо

Нова пре 24 дана
Партизан максимално користи репрезентативну паузу да се уигра с новим тренером Александром Станојевићем, а нападач Умар Садик присетио се бившег шефа стручног штаба Сава Милошевића. Један од најбољих фудбалера црно-белих… »

Саво нам је дао шта је имао: Садик после одласка Милошевића рекао шта мисли (видео)

Курир пре 24 дана
Фудбалери Партизана припремају се за наставак такмичења у Суперлиги Србије и Лиги Европе на теренима Телеоптика, а за званични Јутјуб канал црно-белих говорио је Умар Садик. Нападач црно-белих је оптимиста пред нове изазове са… »

"Тренер Саво нам је дао шта је имао": Садик први пут отворио срце од одласка Милошевића и рекао шта мисли

Србија данас пре 24 дана
Оптимиста је. Фудбалери београдског Партизана припремају се за наставак такмичења у Суперлиги Србије и Лиги Европе на теренима Телеоптика, а за званични Јутјуб канал црно-белих говорио је Умар Садик. Шпиц црно-белих је… »

Смиљанић о партизановим талентима: Гледао сам победу у дербију, чим су овде значи најбољи су у Србији!

Мондо пре 24 дана
Играчи Партизана су причали о суботњој победи омладинаца, али и о новом систему рада са тренером Александром Станојевићем. Играчи Партизана су причали о суботњој победи омладинаца, али и о новом систему рада са тренером… »

Како је Лалатовић доскочио ''Правилу У21'' против Партизана?

Спортске.нет пре 24 дана
Хоћемо ли овакве измене гледати и у наредним дербијима? Партизан се од почетка сезоне прилично мучио са најновијим правилом које подразумева најмање двојицу играча у стартној постави испод 21 године старости. Сада већ… »

"Он је најсветлија тачка после Мажића"

Б92 пре 25 дана
Бивше судије стале су у одбрану свог колеге Срђана Јовановића након великог притиска под којим се нашао после утакмице Војводина – Партизан (3:2). Јовановић је на том мечу искључио играча и тренера Партизана, Сејдубу… »

Вести дана »