Зајечар

Зајечар: До сигурног паркинг места само уз резервацију

Данас пре 1 сат
Јавно комунално предузеће „Зајечарпаркинг“ управља са приближно 800 паркинг места, не рачунајући сезонска паркнг места која се налазе на Поповој плажи, односно у делу улице 7. септембра. Возачима су још на… »

АМСС упозорава: На појединим деоницама видљивост само 20 метара

Блиц пре 1 дан
Магла и вечерас отежава вожњу, смањује видљивост, доноси влажне коловозе који на појединим деловима због нижих температура могу бити и залеђени. Присутна је на свим путевима у Војводини, слично је у Неготинској крајини… »

Београђани ухапсени у Зајечару због трговине људима

Блиц пре 1 дан
Зајечарска полиција ухапсила је три особе из Београда В. Ј. (38), М. М. (52) и В. П. (50), као и Ф. Б. (26) дрзављанина Ирака, због сумње да су извршили кривично дело недозвољен прелаз државе Србије и кријумчарење људи… »

АМСС: Магла смањује видљивост у већем делу Србије, на подручју Зајечара и Кладова на 20 метара

Нови магазин пре 1 дан
Ауто-мото савез Србије (АМСС) упозорио је вечерас возаче да магла отежава саобраћај на путевима Војводине и Неготинске крајине. На појединим деоницама путева на подручју Зајечара и Кладова видљивост је свега 20 метара… »

АМС С:На појединим деоницама видљивост 20 метара

ИндексОнлине пре 22 сата
БЕОГРАД – Магла и вечерас отежава вожњу, смањује видљивост, доноси влажне коловозе који на појединим деловима због нижих температура могу бити и залеђени. Присутна је на свим путевима у Војводини, слично је у… »

Српска Атина за одбрану светиња: Молебан и литија у знак подршке СПЦ у Црној Гори /видео, фото/

Спутник пре 23 сата
Вечерас су одржани молебан и литија у Новом Саду у знак подршке Српској православној цркви у Црној Гори. Грађани Србије али и земаља у региону као и широм света где живи православни народ, стали су одлучно у одбрану… »

„Зарадио“ пријаву од полиције: Трактором вуче балван по путу, да се откачио могао је да убије неког

Вечерње новости пре 1 дан
Снимак на којем је један мештанин вукао велико дебло по путу својим трактором неколико километара, не водећи рачуна да чини нешто веома опасно, забележен је у селу Брусник код Зајечара. Снимак на којем је један мештанин… »

Маски нема у Зајечару

Данас пре 1 дан
Специјалне филтрирајуће маске које штите од загађења ваздуха стигле су у државне Апотеке Београд. Цена је 250 динара, а како су из београдских апотека рекли за Н1 маске штите од концентрација 50 пута већих од прописаних, а… »

Зајечар: Одложено суђење за насиље у породици високом функционеру СНС

Данас пре 1 дан
У Основном јавном суду у Зајечару данас је требало да буде одржан Главни претрес по предмету Основног јавног тужилаштва у Зајечару бр. К-520/2019 на коме је требало да се појаве окривљени Милан Станковић и оштећена… »

Повећана концентрација чађи у Новом Пазару

Санџак пресс пре 2 дана
Према подацима Агенције за заштиту животне средине, ваздух у већим градовима Србије и региона је веома загађен. У Новом Пазару је, кажу надлежни, повећана концентрација честица чађи, док су остале загађујуће материје… »

Временска прогноза »

Зајечар »
субота
Облачно
Облачно
-1 ˚C
недеља
Слаб снег
Слаб снег
-2˚ / 0˚
понедељак
Делимично облачно
Делимично облачно
-4˚ / 2˚

Вести дана »