Зајечар

Ничић: Трошење буџетског новца није ствар „добре воље“, већ стриктних одредби Закона о буџетском систему

Глас Зајечара пре 35 минута
На данашње саопштење Народне странке у Зајечару, реаговао је градоначелник Зајечара, појашњењем да трошење буџетског новца није ствар „добре воље“, већ стриктних одредби Закона о буџетском систему… »

Почела реконструкција пута "белгијска пруга" у Зајечару - При крају и уређење новог парка

Екапија пре 1 сата
Реконструкција пута тзв. "белгијска пруга" у Зајечару дужине 1.840 метара почела је скидањем наслага земље са коловозне конструкције и чишћење и проширење "банкина" (ради отицања атмосферских вода са коловоза). Како се… »

ЗЗЈЗ „Тимок“ Зајечар организује манифестацију под слоганом „Корона вирус и како се заштитити“

Глас Зајечара пре 2 сата
У суботу 4. децембра, одсек за промоцију здравља Завода за јавно здравље „Тимок” из Зајечара, организоваће манифестацију под слоганом „Корона вирус и како се заштитити”. Манифестација биће одржана у суботу 4… »

Корона пакао у Србији: Данас 8.000 заражених, преминуло 48 људи

Правда пре 3 сата
У Србији је у послења 24 сата на корона вирус теситрано 22.837 грађана што је нови рекорд, од којих је 7.999 заражено, што је нажалост такође рекорд. Преминуло је 48 оболелих. На респираторима у болницама широм Србије… »

КОРОНА У ЗАЈЕЧАРУ: Још 64 новоинфицираних лица

Глас Зајечара пре 4 сати
На основу 139 обрађених ПЦР и Аг тестова, у последња 24 х, на територији града Зајечара имамо шездесетчетири (64) нових цовид-19 позитивних лица ( 46,7% од броја тестираних). Од овог броја 39 особа је женског и… »

Оборен рекорд по броју тестираних, данас их је 22.837: Оборен и рекорд по броју новозаражених - 7.999, 48 преминулих

Курир пре 4 сати
У Србији је у послења 24 сата на корона вирус теситрано 22.837 грађана што је нови рекорд, од којих је 7.999 заражено, што је нажалост такође рекорд. Нажалост, преминуло је 48 оболелих. На респираторима у болницама широм… »

Ово су највећа жаришта у Србији, грађани будите на опрезу

Ало пре 4 сати
Данас је у Србији тестирано 22.837 грађана. . Највише новоинфицираних и даље је у Београду - 1.968, следе Нови Сад - 576, Крагујевац - 343 и Ниш - 229 новооболелих. У Краљеву су потврђена 222 случаја корона вируса, у… »

Корона меље српске градове: У престоници алармантна ситуација, остала места нова жаришта вируса

Србија данас пре 4 сати
Данас је натежи дан за Србију. У последња 24 сата у Србији је на корона вирус тестирано 22.837 особа, њих 7.999 било је позитивно, док је нажалост 48 преминуло лица. Пресек по градовима у нашој земљи: Београд 1.968, Нови Сад… »

Саобраћајна незгода на Честобродици: Два камиона

Глас Зајечара пре 6 сати
Данас у преподневним сатима дошло је до саобраћајне незгоде на Честобродици, у којој су учествовала два шлепера. Повређених нема, причињена материјална штета. Данас у преподневним сатима, на Честобродици је дошло до… »

ИН МЕМОРИАМ: Драгослав Крстић – Крле (1947-2020)

Глас Зајечара пре 8 сати
У Зајечару је јуче, после краће болести, преминуо наш колега новинар у пензији Драгослав Крстић – Крле. Рођен је 1947. у Малом Извору, Гимназију је похађао у Зајечару, а Филозофски факултет на одсеку археологије завршио… »

Временска прогноза »

Зајечар »
уторак
Сумаглица
Сумаглица
-2 ˚C
среда
Слаб снег
Слаб снег
-6˚ / -2˚
четвртак
Слаб снег
Слаб снег
-10˚ / -3˚

Вести дана »