Kultura

Porno-glumac optužen za silovanje: Više od 10 žena protiv Rona Džeremija

Kurir pre 3 sata
Jedna od glumica, Dženifer Stil, tvrdi da ju je Džeremi silovao dva puta u decembru 1997. godine. Stilova je rekla da je Rona upoznala u kabareu u Oregonu, gde je radila kao plesačica kad je imala 25 godina. Kaže da je tražila pomoć od njega kako bi se probila u filmskoj industriji i da ju je... »

'Muškarci ne plaču' pobjednik Zagreb Film Festivala

Al Jazeera pre 4 sata
Film Alena Drljevića nagrađen je kao djelo koje sugerira nužnost komunikacije kao puta do iscjeljenja, ali i izbjegavanja mržnje i sukoba. Bosanskohercegovački film Muškarci ne plaču redatelja Alena Drljevića proglašen je najboljim dugometražnim filmom 15. Zagreb Film Festivala, koji je... »

Izložba posvećena Milanu Delčiću Delči u Ateljeu 212

B92 pre 4 sata
B92: Izložba posvećena Milanu Delčiću Delči u Ateljeu 212
Izložba fotografija "Krenuo sam davno", posvećena kultnom multimedijalnom umetniku i pevaču grupe "U škripcu" Milanu Delčiću-Delči (1960-2011), biće otvorena danas, na njegov rođendan, u Ateljeu 212. Posetioci će u foajeu Ateljea 212 moći da vide fotografije Delče i grupe "U škripcu",... »

Neočekivan kraj festivala japansko-srpskog filma: Nagrađeno ostvarenje sa Bebi Dol

Kurir pre 7 sati
U selekciji su se našla ostvarenje iz Srbije i Japana koja ruše tabue, a tokom dvodnevnog programa posetioci su imali priliku da prisustvuju izložbi, koncertu, tribinama „Taboolarenje“ i „3.000 karaktera“. Prema oceni žirija, koji su činili glumica Hako Ošima i reditelji Akioši... »

Novi izazov pred anđelkom prpić: U mojoj predstavi svako će se pronaći

Kurir pre 7 sati
Poznata glumica trenutno kreće na turneju po Srbiji i Evropi, a premijera u Beogradu očekuje se u februaru naredne godine. - Volim kad pred mene stavljaju teške zahteve. U monodrami „Šta me snađe“ susrela sam se s temom s kojom se, sigurna sam, susreću mnoge žene, a to je pitanje morala.... »

Delča bi danas napunio 57 godina

Alo pre 8 sati
Alo: Delča bi danas napunio 57 godina
Na današnji dan Milan Delčić Delča - muzičar, dramaturg i televizijski voditelj napunio bi 57 godina. Delča je rođen u Pirotu 19. novembra 1960. godine, a preminuo je 24. jula 2011. od raka krvi, sa kojim se mukotrpno borio više od sedam godina. Legendarni muzičar je detinjstvo proveo u... »

Izložba posvećena Delči u Ateljeu 212

Studio B pre 2 sata
Izložba fotografija „Krenuo sam davno“, posvećena kultnom multimedijalnom umetniku i pevaču grupe „U škripcu“ Milanu Delčiću-Delči (1960-2011), biće otvorena danas, na njegov rođendan, u Ateljeu 212. Posetioci će u foajeu Ateljea 212 moći da vide fotografije Delče i grupe „U... »

U 57. Godini: Preminuo frontmen čuvenog niškog benda

Srbija danas pre 2 sata
Tuga... Frontmen čuvenog niškog pank sastava "Fleke" Nebojša Savić preminuo je u subotu u 57. godini života. Bend "Fleke" je krajem sedamdesetih godina u Niš doneo pank i bunt upakovan u avangardne tekstove. Održali su više od 300 koncerata širom bivše Jugoslavije, a svoj prvi album... »

Eksplicitno! Džoni Dep i Merilin Menson u novom spotu orgijaju sa mladim devojkama! (18+ video)

Srbija danas pre 4 sata
Svi na gomili. Mnogima je poznato da su Džoni Dep i Merilin Menson dugogodišnji prijatelji, ali je malo ko očekivao da će njih dvojica snimiti video pun golišavih scena. Reč je o spotu za novu Mensonovu pesmu "Kill4Me", u kojem glavnu ulogu igra Dep, okružen znatno mlađim damama. Autor... »

Nije zaboravljen: Delča bi danas napunio 57 godina

Srbija danas pre 7 sati
Ostavio je dubok trag. Na današnji dan Milan Delčić Delča - muzičar, dramaturg i televizijski voditelj napunio bi 57 godina. Delčić (1960-2011) je bio jedan od najupečatljivijih i najprepoznatljivijih glasova jugoslovenske i srpske rokenrol scene što je zabeleženo, između ostalog, u... »

©2017 Netmark d.o.o.