Kultura

Šta sve možeš na Egzitu kad si 35+...

Press pre 1 dan
Egzit i ja imamo neke neraščišćene račune od ranije. Sa ili bez obzira na to, poslednjih godina imam utisak, što ličan, što pod utiskom mišljenja ljudi do kojih mi je stalo, da me od njega odbija nedostatak onoga što me je nekada za njega vezivalo. Piše: Miloš B. Jovanović U prvoj... »

Predsednik uživao u remek-delima: Vučić sa ćerkom Milicom posetio Narodni muzej

Večernje novosti pre 1 dan
Predsednik je mimo protokola i nenajavljeno iznenadio ne samo prisutne posetioce, već i zaposlene. PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić u nedelju je poveo svoju kćerku Milicu u prvi obilazak renoviranog Narodnog muzeja. Mimo protokola i nenajavljeno iznenadio je ne samo prisutne posetioce, već i... »

Olivera katarina me naziva ološem: Eva Ras progovorila o napadima slavne koleginice

Kurir pre 22 sata
Glumica Eva Ras gošća je 25. Festivala evropskog filma Palić, a u druženju s novinarima otkrila je da nije u dobrim odnosima s koleginicom Oliverom Katarinom, koja ju je više puta nazvala ološem jer prihvata male uloge. - Kad god spazim Oliveru, ja pređem na drugu stranu da se ne sretnemo,... »

Glumac Džon Malkovič otkrio! Majka mi je rekla: Nisi Hrvat, ti si crnogorac!

Kurir pre 1 dan
Hrvatska javnost godinama je verovala da je slavni holivudski glumac Džon Malkovič poreklom Hrvat. Sada je za njih stiglo neprijatno iznenađenje. Malkovič je istinu o poreklu ispričao upravo u Zagrebu, gde je bio specijalni gost na otvaranju sezone u Koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“.... »

10 + 10 sa Zlatom Numanagić

Vesti online pre 1 dan
Ove nedelje smo u rubrici 10 + 10 razgovarali sa Zlatom Numanagić koja nam je otkrila koji odmor joj je ostao zapamćen i po čemu, svoju omiljenu muziku i o čemu je maštala kao dete. 1. Ko je najzaslužniji za vašu karijeru? - Moje dete koje mi nikad nije pravilo probleme, pa sam mogla da se... »

Denis Macujev: Sviram kao da je ovo poslednji put

Večernje novosti pre 1 dan
Znam mnogo muzičara, ali ako se njihova interpretacija može predvideti, to ih čini odličnima, ali ne i vrhunskima. Šampionat u Moskvi, fudbalski, bio je veličanstven. MOKRA GORA - Denis Macujev (43), jedan od najslavnijih pijanista današnjice svira i živi kao da je svaki novi dan - njegov... »

Dušan Kovačević: Nisam srušio kuću Isidore Sekulić već uspeo da je spasem

Kurir pre 1 dan
Dušan Kovačević kaže da nije srušio kuću Isidore Sekulić na Topčiderskoj zvezdi, gde je živela više od 17 godina kao podstanar, o čemu je Kurir pisao u nedeljnom izdanju. "Isidora je umrla kad sam imao devet godina, a kupio sam je sa 50 godina. U opštini Savski venac ona je bila... »

Lista od 28 bekamovih zahteva: Došli na Sveti Stefan i tražili su nešto najluđe što možete da zamislite!

Kurir pre 1 dan
Mediji već danima bruje o tome da je porodica Bekam posetila Crnu Goru. Oni se trenutno nalaze na Svetom Stefanu, a paparaci na sve načine pokušavaju da dođu do njih. Kao što se očekivalo, oni su želeli da ostanu u strogoj tajnosti i van kamera, a ovo su samo neki od zahteva koji su imali... »

Teško je kada nema posla, a morate da prehranite porodicu: Lena Bogdanović priznala koliko je stresan glumački posao u Srbiji!

Kurir pre 1 dan
Glumica Lena Bogdanović, koja u seriji "Istine i laži" tumači lik Zore, otkrila je koliko je njena profesija stresna, pogotovo u situacijama kad je glumac bez angažmana, a mora da prehranjuje porodicu. Glumcima koji su stalno angažovani je mnogo lakše jer oni imaju platu na koju mogu da se... »

Šer ima 72 godine i izgleda ko bog! Ove 3 stvari nikada ne radi: Ne košta ništa, možete to raditi sami kod kuće, a skinuće vam godine i godine sa lica!

Kurir pre 1 dan
Pevačica Šer u 72. godini izgleda upola mlađe! To je tako zbog toga što se pridržava određenih pravila, koji joj već godinama pomažu da, naizgled, ne stari ni dana. Kako bi pomogla što većem proju dama na svetu, pevačica je rešila da javno otkrije svoju tajnu. Mnogima je laknulo, jer... »

©2018 Netmark d.o.o.