Povezane vesti

„Tweener“ Međedovića ostavio i Grikspora i publiku bez teksta

„Tweener“ Međedovića ostavio i Grikspora i publiku bez teksta

Sport klub pre 2 minuta
Hamad Međedović je savladao Talona Grikspora iz Holandije u drugom kolu Mastersa u Sinsinatiju 6:4 7:6. Odlično je igrao srpski teniser, a izdvojio se poen u drugom setu u kojem je neverovatnim udarcem bukvalno ostavio i protivnika i publiku bez teksta… »
Rus stavio glavu u zamrzivač pa poručio: Težak period /foto/

Rus stavio glavu u zamrzivač pa poručio: Težak period /foto/

Sputnik pre 1 sat
Ruski teniser Danil Medvedev stavio je glavu u zamrzivač tokom meča Masters turnira u američkom gradu Sinsinatiju protiv Australijanca Adama Voltona. Medvedev je izgubio od Voltona u meču drugog kola rezultatom 7:6 (7:0), 4:6, 1:6. Tokom trećeg seta… »
Međedović preko Grikspora zakazao susret sa Alkarazom

Međedović preko Grikspora zakazao susret sa Alkarazom

Sandžak press pre 2 sata
Teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je u drugom kolu pobedio 32. igrača sveta Holanđanina Talona Grikspora posle dva seta, 6:4, 7:6. Mladom Novopazarcu (72. na ATP listi) je bio dovoljan brejk u petom gemu za… »
"Alkaraza znam od devete godine..." Međedović se oglasio pred meč karijere: Dobro pamtim Karlosa, radujem se susretu

"Alkaraza znam od devete godine..." Međedović se oglasio pred meč karijere: Dobro pamtim Karlosa, radujem se susretu

Kurir pre 2 sata
Hamad Međedović je u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju pobedio Talona Grikspora. "Mislim da sam igrao veoma dobro od početka protiv Grikspora. Prvi set je išao u moju korist. Od trenutka na 3:1 u drugom na 0:40, kad sam za malo promašio bekhend pasing… »
Međedović: Dobro pamtim Alkaraza, vodio sam 9:1

Međedović: Dobro pamtim Alkaraza, vodio sam 9:1

Sport klub pre 2 sata
Srpski teniser Hamad Međedović pobedio je Holanđanina Talona Grikspora 6:4, 7:6 (3) u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju, a pred 22-godišnjakom iz Novog Pazara je nimalo lak zadatak. „Mislim da sam igrao veoma dobro od početka. Prvi set je išao u moju… »
Međedović pred Alkarasa: "Sa svima može da se igra - živa su bića"

Međedović pred Alkarasa: "Sa svima može da se igra - živa su bića"

B92 pre 1 sat
Srpski teniser Hamad Međedović izneo je utiske posle plasmana u treće kolo Sinsinatija. Trenutno 72. na svetu je u drugom kolu pobedio favorizovanog Holanđanina Talona Grikspora posle dva seta – 6:4, 7:6. "Mislim da sam igrao veoma dobro od početka… »
Međedović u trećem kolu Sinsinatija, rival Alkaraz

Međedović u trećem kolu Sinsinatija, rival Alkaraz

RTV Novi Pazar pre 3 sata
Novopazarski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju gde će igrati protiv Karlosa Alkaraza, pošto je u drugom kolu pobedio Holanđanina Talona Grikspora rezultatom 2:0 (6:4, 7:6(7:3)). Međedović, 72. na ATP listi, iznenadio… »
Hamad Međedović u trećem kolu mastersa u Sinsinatiju

RTV pre 3 sata
SINSINATI - Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju gde će igrati protiv Karlosa Alkaraza, pošto je u drugom kolu pobedio Holanđanina Talona Grikspora rezultatom 2:0 (6:4, 7:6(7:3)). Međedović, 72. na ATP listi… »
Nek se spremi alkaraz! Fantastični Hamad Međedović srušio 31. na svetu i zakazao okršaj sa čuvenim Špancem!

Nek se spremi alkaraz! Fantastični Hamad Međedović srušio 31. na svetu i zakazao okršaj sa čuvenim Špancem!

Kurir pre 4 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je noćas u drugom kolu pobedio 32. igrača sveta Holanđanina Talona Grikspora posle dva seta, 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 41 minut. Međedović, 72. igrač sveta, uzeo je… »
„Dobro pamtim Alkaraza, vodio sam 9:1 i imao ludačke meč lopte“: Međedović se ne plaši Španca

„Dobro pamtim Alkaraza, vodio sam 9:1 i imao ludačke meč lopte“: Međedović se ne plaši Španca

Nova pre 3 sata
Hamad Međedović sjajno je odigrao u drugom kolu Sinsinatija i sa 2:0 u setovima eliminisao Talona Grikspora. Nije krio zadovoljstvo posle pobede. „Mislim da sam igrao veoma dobro od početka. Prvi set je išao u moju korist. Od trenutka na 3:1 u drugom na… »
Hamad Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Hamad Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Danas pre 5 sati
Srpski teniser Hamad Međedović je u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju savladao Talona Grikspora, 32. na svetu, sa 6:4, 7:6 (7:3). Sledeći rival će mu biti Karlos Alkaraz, svetski broj dva i šampion Rolan Garosa. Hamad je u prvom delu poveo sa 4:2… »
Međedović preko Grikspora zakazao susret sa Alkarazom y Sinsinatiju

Međedović preko Grikspora zakazao susret sa Alkarazom y Sinsinatiju

RTS pre 5 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je u drugom bio bolji od Holanđanina Talona Grikspora sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6/7:3. Meč dvojice igrača trajao je sat i 41 minut, Srbin je 72. na ATP listi, dok je… »

Politika pre 4 sati
SINSINATI - Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju gde će igrati protiv Karlosa Alkaraza, pošto je u drugom kolu pobedio Holanđanina Talona Grikspora rezultatom 2:0 (6:4, 7:6(7:3)). Međedović, 72. na ATP listi… »
Maestralan potez Hamada Međedovića: Pogledajte kako je srpski teniser oduševio publiku u Sinsinatiju

Maestralan potez Hamada Međedovića: Pogledajte kako je srpski teniser oduševio publiku u Sinsinatiju

Telegraf pre 5 sati
Srpski teniser Hamad Međedović pokazao je još jednom zašto važi za, kada je u pitanju sama igra, jednog od najatraktivnijih i najuzbudljivijih mladih tenisera na ATP turu! U sjajnom meču u drugom kolu turnira, Međedović je savladao Talona Griksora… »
Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Međedović zakazao duel sa Alkarazom

Radio sto plus pre 6 sati
Mladom Novopazarcu (72. na ATP listi) je bio dovoljan brejk u petom gemu za osvajanje prvog seta. Međedović je i u drugom setu prvi oduzeo servis 26. nosiocu, ali je Grikspor uzvratio u osmom gemu, pa se ušlo u taj-brejk u kojem je Dejvis kup… »
Međedović pokupio sve sa „talona“ – ispao Medvedev

Vesti online pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović uspešno je prebrodio još jednu prepreku na masters turniru u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Holanđanina Talona Grikspora sa 6:4, 7:6. Kartaškim rečnikom, pokupio je sve sa „talona“. Hamad nije igrao turnir… »
VIDEO Međedović izveo magiju i zakazao spektakl sa Alkarazom

VIDEO Međedović izveo magiju i zakazao spektakl sa Alkarazom

Nova pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, savladavši Talon Grikspora rezultatom 6:4, 7:6 (3) za sat i 40 minuta igre. Povratak na teren nakon povrede na Vimbldonu doneo je maksimalan učinak i zakazao spektakl protiv… »
Međedović blista u Sinsinatiju, a sada Alkaraz!

Međedović blista u Sinsinatiju, a sada Alkaraz!

Sportske.net pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je noćas u drugom kolu pobedio 32. igrača sveta Holanđanina Talona Grikspora posle dva seta, 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 41 minut. Međedović, 72. igrač sveta, uzeo je… »
Hamada Međedovića čeka duel sa Alkarazom na Mastersu u Sinsinatiju

Hamada Međedovića čeka duel sa Alkarazom na Mastersu u Sinsinatiju

Euronews pre 5 sati
Hamad Međedović eliminisao je i 26. nosioca Talona Grikspora 2:0 (6:4, 7:6) i plasirao se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju gde ga čeka drugi teniser sveta Karlos Alkaraz. Srpski teniser se u potpunosti oporavio od povrede koju je lečio dva meseca… »
Bravo, hamade: Međedović pobedio 32. tenisera sveta, sledi veoma težak izazov!

Bravo, hamade: Međedović pobedio 32. tenisera sveta, sledi veoma težak izazov!

Večernje novosti pre 6 sati
HAMAD Međedović plasirao se u 3. kolo mastersa u Sinsinatiju pošto je pobedio Talonga Grikspora sa 6:4, 7:6(3). Foto: EPA-EFE/Liselotte Sabroe Novopazarac je prvi put u karijeri zaigrao na ovom turniru iz serije 1.000 i odmah se domogao šesnaestine… »
Međedović stigao do Alkarasa

Međedović stigao do Alkarasa

Sportski žurnal pre 7 sati
Reprezentativac Srbije na mastersu u Sinsinatiju savladao Talona Grikspora. Hamad Međedović (72. na ATP listi) je u 2. kolu mastersa u Sinsinatiju pobedio Holanđanina Talona Grikspora (32. na listi) 6:4, 7:6. Reprezentativac Srbije je izborio meč sa… »

Sputnik pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović uspešno je prebrodio još jednu prepreku na masters turniru u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Holanđanina Talona Grikspora sa 6:4, 7:6. Kartaškim rečnikom, pokupio je sve sa „talona“. Hamad nije igrao turnir… »
Sinsinati: Međedović stigao do Alkarasa

Sinsinati: Međedović stigao do Alkarasa

Sport klub pre 7 sati
Dve pobede u po dva seta - Hamad Međedović se uspešno vratio na teren posle skoro dvomesečne pauze, ali sada ga čeka jednog od najvećih iskušenja na ATP turu. Srpski as je u drugom kolu mastersa u Sinsinatiju savladao Talona Grikspora, 32. na svetu, sa… »
Međedović oduševio u Sinsinatiju i izazvao Alkarasa! VIDEO

Međedović oduševio u Sinsinatiju i izazvao Alkarasa! VIDEO

B92 pre 6 sati
Srpski teniser Hamad Međedović plasirao se u treće kolo mastersa u Sinsinatiju, pošto je u drugom kolu pobedio Holanđanina Talona Grikspora posle dva seta - 6:4, 7:6. Meč je trajao sat i 41 minut, a Srbin je oduševio svojim izdanjem protiv 32. igrača… »
(VIDEO) MEĐEDOVIĆ RAZBIO HOLANĐANINA! U trećem kolu ide na Alkaraza

(VIDEO) MEĐEDOVIĆ RAZBIO HOLANĐANINA! U trećem kolu ide na Alkaraza

Sandžak haber pre 13 sati
pretraganaslovnaSport11. avgust 2025.(VIDEO) MEĐEDOVIĆ RAZBIO HOLANĐANINA! U trećem kolu ide na AlkarazaNovopazarski teniser Hamad Međedović nastavio je impresivan niz na prestižnom Masters turniru u Sinsinatiju. Dvadesetdvogodišnji as, trenutno 72. na… »
Sjajni Hamad Međedović! Preko 31. na svetu do trećeg kola Sinsinatija i duela sa Alkarazom

Sjajni Hamad Međedović! Preko 31. na svetu do trećeg kola Sinsinatija i duela sa Alkarazom

Telegraf pre 13 sati
Srpski teniser Hamad Međedović uspešno je prebrodio još jednu prepreku na masters turniru u Sinsinatiju, pošto je u dva seta bio bolji od Holanđanina Talona Grikspora (6:4, 7:6). Odlično je krenuo meč naš teniser, u petom gemu je došao do brejka kada je… »

Vesti dana »