Povezane vesti
''Potegla je nož i makaze na mene više puta'' Rale Ratković prekinuo ćutnju i otkrio istinu o svađama sa Anom Nikolić
Alo 24.08.2025
Nije više mogao da izdrži! Goran Ratković Rale saslušan je u policiji i određena mu je mera zabrane prilaska nakon što ga je emotivna partnerka, pevačica Ana Nikolić, prijavila za brutalno prebijanje, a kompozitor je u šokantnoj ispovesti ispričao… »
"To je neko njeno ludilo" Ana prijavila Raleta za nasilje, on tvrdi da je bila nasilna u vezi: "Razbila mi..."
Telegraf 24.08.2025
Ana Nikolić je prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon toga i objavila snimak na kojem se vidi da je sva u ranama i podlivima. Posle ovog incidenta, kompozitoru je izrečena je hitna policijska mera zbog nasilja i kako je on rekao… »
"A lepo mu je bilo..." Oglasila se besna pevačica nakon brutalne svađe Ane Nikolić i Raleta
Telegraf 24.08.2025
Nakon što je pevačica Ana Nikolić šokirala javnost snimkom u kojem se vide modrice i ožiljci nakon brutalne svađe sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, oglasila se njena koleginica Ivana Šašić i pružila joj podršku. Ivana je na društvenim mrežama… »
"Osećala sam se kao da sam u vezi sa marijom šerifović"! Ana Nikolić tvrdi da Rale ima kompleks "dive": Zadužiću se milion i…
Kurir 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić i producent Goran Ratković Rale našli su se u centru skandala nakon što je njihov sukob eskalirao do te mere da su oboje završili u policiji. Nakon incidenta, Ana je odlučila da prekine ćutanje i otvoreno progovori o svemu što se… »
"Nisam htela da završim kao Silvana Armenulić, molila sam ga da stane" Ana Nikolić nastavila da razotkriva detalje haosa: Zvao…
Kurir 24.08.2025
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale u centru su skandala nakon što završili u policiji posle ozbiljnog haosa. Pevačica je zadobila povrede glave i ruku, bila je na pregledu u Urgentnom centru, a sada je rešila da ispriča i otkrije sve detalje drame koja je… »
"Usta su mi modrela zbog pritiska, njegov sin mi je davao lekove" Ana Nikolić nastavlja da šokira: Rale je ozbiljno bolestan…
Kurir 24.08.2025
Ana Nikolić i Goran Ratković Rale završili su u policiji nakon ozbiljnog sukoba. Pevačica je rešila da ne ćuti, te je iznela javno razne optužbe i detalje odnosa koji su šokirali čitavu javnost. "Da ga neko pita šta mu je ta Ana Nikolić uradila? Jel te… »
"Napala sam ga nožem, uzeću mu kuću, on je razvaljen" Prvo oglašavanje Ane Nikolić nakon skandala sa Raletom
Telegraf 24.08.2025
Ana Nikolić je iznela detalje sukoba zbog kog je Raleta prijavila u policiju Ona je prijavila svog, sada već, bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Pevačica je juče šokirala uznemirujućim videom, a sada se obratila javnosti povodom čitave… »
"Udarao me je i tukao, on je razvaljen stalno, napala sam ga nožem jer je rekao sam loša majka" Prvo oglašavanje Ane Nikolić…
Kurir 24.08.2025
Ana Nikolić prijavila je svog, sada već, bivšeg partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje. Pevačica se sada prvi put obratila javnosti povodom čitave situacije i progovorila je o raznim detaljime. Sukob je nastao na putu, dok je Rale vozio i sukobio se… »
"Osećam se kao da sam u vezi sa Marijom Šerifović": Ana Nikolić priznala da je nožem napala Raleta
Mondo 24.08.2025
Ana Nikolić prijavila je svog, sada već bivšeg partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta zbog nasilja. Pevačici je završila u policiji gde je dala izjavom povodom drame u stanu, a on je dobio zabranu prilaska na 48 sati. Nikolićeva se sada prvi put… »
Ana Nikolić tražila policiji helikopter od Avale do Vračara: Ovo je izgovorila nakon skandala i prijave
Mondo 24.08.2025
Ana Nikolić poslednja dva dana glavna je tema javnosti zbog nasilja koje je prijavila policiji i optužila, sada već bivšeg dečka Gorana Ratkovića Raleta, da ju je pretukao. Ona je policiji dala iskaz, nakon čega je Hitna pomoć došla u stanicu u Belom… »
Novi šok detalji! Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, pa u policiji tražila vazdušni prevoz zbog ovoga
Telegraf 24.08.2025
Ana Nikolić je u žiži interesovanja javnosti zbog nasilja koje je prijavila policiji i optužila partnera Gorana Ratkovića Raleta da je pretukao. Pevačica je policiji dala iskaz, nakon čega je Hitna pomoć došla u stanicu u Belom potoku. Doktori koji su… »
Ana Nikolić u policiji tražila vazdušni prevoz do bolnice! Pevačica šokirala neobičnim zahtevom nakon što je prijavila Raleta…
Kurir 24.08.2025
Ana Nikolić je poslednja dva dana glavna tema zbog naasilja koje je prijavila policiji i optužila dečka Gorana Ratkovića Raleta da je tukao. Ona je policiji dala iskaz, nakon čega je Hitna pomoć došla u stanicu u Belom potoku. Lekari koji su tom prilikom… »
Da nije bilo tuče, stali bi pred oltar: Evo kad je trebalo da se venčaju Ana i Rale
Svet & Skandal 24.08.2025
Sinoć je došlo do žešćeg okršaja u domu u kojeme Ana Nikolić živela sa partnerom Goranom Ratkovićem Raletom. Naime, pevačica je objavila snimak na kome se je izjavljuje da ju je Rale pretukao i hitno moli prijatelje da pozovu njenog brata Marka. Nakon… »
Bivša ga ošišala na spavanju, Saši popoviću dugovao: 68.000 evra Raleta juče Ana Nikolić prijavila za nasilje, a ovi skandali…
Blic 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić juče je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta prijavila za nasilje, a ovo nije prvi put da se par našao u centru skandala. Ana i Rale su se često javno svađali, raskidali i posle ponovo mirili, a kompozitor je i u prošlosti imao… »
"Njena majka mi rekla da sam je malo tukao": Skandalozna izjava bivšeg Ane Nikolić
Mondo 24.08.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale, kojeg je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje i protiv kojeg je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, otvoreno je progovorio o njihovom turbulentnom odnosu. Kako tvrdi, tenzija među njima često dostiže… »
"Hoće vozača i dadilju, a nema para, u dugovima je": Bivši Ane Nikolić nastavlja da iznosi stvari u javnost
Mondo 24.08.2025
Pravu buru je podiglo oglašavanje bivšeg partnera pevačice Ane Nikolić, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, koji je izneo svoju stranu priče nakon sukoba sa njom i prijave za nasilje u porodici. Rale, osim što tvrdi da Anu nije udario već da ju je… »
"Ja vičem na nju, ona meni lomi studio": Ana Nikolić prijavila Raleta za nasilje, on tvrdio da je pevačica bila nasilna u…
Blic 24.08.2025
Ana Nikolić je prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon toga i objavila snimak na kojem se vidi da je sva u ranama i podlivima. Nakon skandala sa pevačicom Anom Nikolić izrečena je hitna policijska mera Raletu Ratkoviću zbog nasilja… »
"Ana ima traume, razlupala mi je studio, ali ja to volim" Rale opleo po pevačici, tvrdi da joj je mozak kao ping pong loptica…
Kurir 24.08.2025
Ana Nikolić je prijavila partnera Gorana Ratkovića Raleta za nasilje, a nakon toga i objavila snimak na kojem se vidi da je sva u ranama i podlivima. Nakon skandala sa pevačicom Anom Nikolić izrečena je hitna policijska mera Raletu Ratkoviću zbog nasilja… »
"Koliko puta je potegla nož na mene, makaze" Goran Ratković Rale kaže da je trpeo nasilje tokom veze s Anom Nikolić: Optužila…
Kurir 24.08.2025
Goran Ratković Rale krivi Anu Nikoić za situaciju u kojoj se njih dvoje nalaze. Kompozitor, kojeg je pevačica prijavila za nasilje nakon čega je dobio zabranu prilaska 48 sati, putem telefona govorio je za emisiju "Ispovedaonica" koja se emituje na Hype… »
Nadrogirana i na štakama Region u šoku zbog skandala Ane i Raleta, on izustio samo jedno: "Pusti me, ti moraš da živiš"
Alo 24.08.2025
Goran Ratković Rale imao je ljubav koja je umrla. Kompozitor Goran Ratković Rale autor je brojnih hitova, a u poslednje vreme privlači pažnju burnom vezom sa Anom Nikolić koja ga je sada prijavila za fizičko nasilje, a ceo slučaj preuzela je policija. O… »
"Majka Ane Nikolić mi rekla - malo si je tukao" Oglasio se Rale nakon drame, evo šta tvrdi: Potpuni obrt!
Telegraf 24.08.2025
Kompozitor Goran Ratković Rale, kojeg je pevačica Ana Nikolić prijavila zbog nasilja i kojem je određena zabrana prilaska od 48 sati, otvoreno je govorio o njihovom složenom odnosu. Prema njegovim rečima, tenzija između njih dvoje često je neizdrživa… »
Tužno: Od toliko prijatelja, Anu Nikolić podržala SAMO JEDNA koleginica
Srpske medije sinoć je uzdrmala reč da je kompozitor Goran Ratković Rale pretukao svoju partnerku, pevačicu Anu Nikolić. Njih dvoje su se posvađali, a pevačica je na Instagramu objavila snimak na kome je sva u modricama, a u komentarima se oglasila Ivana… »
Ana Nikolić snimila deo svađe sa Raletom i sve objavila: Ona zapomagala, a on tražio novac (VIDEO)
Nova 24.08.2025
Ana Nikolić prijavila je svog partneta Gorana Ratkovića Raleta za nasilje nakon čega su oboje završili u policiji na saslušanju. Pevačica Ana Nikolić je nakon svađe, a kako tvrdi i fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera… »
Instagram Ane Nikolić preplavljen porukama podrške
Nova 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić sinoć je objavila uznemirujući snimak na kojem je tvrdila da je žrtva nasilja od strane svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Pevačica Ana Nikolić primljena je sinoć u Urgentni centar u Beogradu, nakon što je… »
Koleginica javno pružila podršku ani Nikolić Pevačica se oglasila čim je saznala za dramu, čuva joj leđa: Drznuo se da te…
Kurir 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić je juče prijavila svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje nakon burne svađe koju su imali u njegovom stanu. Ona je potom i objavila uznemirujuće fotografije i snimak sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i… »
Šta je Rale govorio o vezi sa Anom Nikolić? Planirali venčanje, a ona ga sada prijavila za nasilje
Mondo 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena zabrana prilaska. Nakon incidenta, Ana se oglasila putem Instagrama, gde je pokazala povrede koje je, kako tvrdi… »
Poznato gde se nalazi Anina ćerka dok pevačica prolazi životnu dramu sa Raletom: Ne odvaja se od njega
Telegraf 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić prijavila je sinoć svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, zbog nasilja. Rale je dobio zabranu prilaska od 48 sati, dok je Ana viđena u Urgentnom centru u društvu prijateljice. U međuvremenu, njen bivši suprug… »
Ana Nikolić u centru skandala sa Raletom, a bivši muž daleko od Beograda: Oglasio se Rasta u jeku drame
Telegraf 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, zbog nasilja. Kao rezultat prijave, Rale je dobio zabranu prilaska od 48 sati. Sinoć je Ana viđena u Urgentnom centru u društvu prijateljice, gde se nije… »
"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira": Pevačica pružila podršku Ani Nikolić nakon što je pokazala povrede po telu (Foto)…
Blic 24.08.2025
Ana Nikolić je juče prijavila svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i objavila uznemirujuće fotografije sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i Anina koleginica Ivana Šašić. - Velika podrška, draga moja! Svako od nas ima uspone… »
"Hvali se što je u vezi sa Anom": Pevačica bez dlake na jeziku nakon sukoba Nikolićeve i Raleta
Mondo 24.08.2025
Nakon što je pevačica Ana Nikolić šokirala javnost objavom snimka na kojem se vide modrice i ožiljci, navodno nastali nakon brutalne svađe sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, oglasila se njena koleginica Ivana Šašić i javno joj uputila podršku… »
"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira" Pevačica javno podržala Anu Nikolić nakon što je Raleta prijavila policiji: "Bilo mu…
Alo 24.08.2025
Koleginica joj pružila podršku. Ana Nikolić je juče svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, prijavila policiji za nasilje i objavila uznemirujuće fotografije sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i Anina koleginica Ivana Šašić. - Velika… »
Ana Nikolić nije jedina pevačica sa kojom je Rale imao buran odnos Ova muzička zvezda ga je ošišala na spavanju, a svađe su…
Alo 24.08.2025
Goran Ratković Rale bio je sa još jednom pevačicom. Javnost mesecima unazad bruji o ljubavnom životu Gorana Ratkovića Raleta i pevačice Ane Nikolić, a sada je došlo do incidenta, u kome je po svemu sudeći pevačica izvukla deblji kraj. Navodno je… »
Nakon vesti da je Ana pretučena, objavljeno gde je Rasta: Ovo je dokaz da ga drama njegove bivše uopšte ne zanima
Sinoć je javnost šokirala vest da je pretučena pevačica Ana Nikolić, te dok je kada su se prethodnih meseci u javnosti pojavila informacija o svađi sa Goranom Ratkovićem Raletom, ovaj put je sve potvrdila uznemirujućim video snimkom. Nikolićeva je… »
Lekarski izveštaj ane Nikolić otkrio nešto što niko nije znao Javnost u neverici gleda šta piše, pevačica 7 godina ćuti o tome…
Alo 24.08.2025
Pevačica navodno pretrpela fizičko nasilje od strane partnera. Ana Nikolić, navodno je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera Gorana Raleta Ratkovića, a povodom toga pevačica se oglasila i u kratkom video snimku pozvala majku i brata da… »
Evo gde je bila ćerka ane Nikolić u trenutku kad je pevačica doživela užas Stan je bio uništen, a ona u modricama
Alo 24.08.2025
Ana Nikolić ćerku poslala sa ocem. Pevačica Ana Nikolić objavila je uznemirujući snimak, na kome je u vidno teškom stanju sa modricama i povredama na glavi. Kako je sama pevačica navila, došlo je do fizičkog nasilja od strane emotivnog partnera Gorana… »
"Koliko para košta?! Ti meni dođeš..." Unakažena Ana Nikolić objavila snimak svađe sa Raletom
Telegraf 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić zabrinula je javnost nakon što je na društvenim mrežama sinoć objavila snimak koji prikazuje posledice, kako tvrdi, fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta. U snimku se vide Ana… »
Ana Nikolić snimila deo brutalne svađe sa Raletom Ona zapomagala, a on tražio pare: Ožiljci po nogama, modrice na glavi, suze…
Kurir 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić je nakon svađe, a kako tvrdi i fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta, objavila snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku vidimo Anu sa… »
Ana Nikolić pretučena, završila u bolnici (VIDEO)
Vesti online 24.08.2025
Pevačica Anu Nikolić sinoć je u Urgentni centar u Beogradu došla u pratnji drugarice vidno uznemirena nakon što je u policiji dala izjave povodom prijave za nasilje Gorana Ratkovića Raleta. Naime, pevačica se oglasila na svom profilu na Instagramu i… »
Evo gde je bivši muž ane Nikolić u jeku njene drame sa raletom: Rasta se oglasio na društvenim mrežama - reper i njegova…
Blic 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje. On je dobio zabranu prilaska od 48 sati, dok smo Anu sinoć uslikali u Urgentnom u društvu prijateljice, gde se nije dugo zadržala. Anin bivši… »
Ana Nikolić krvava, cela u modricama i podlivima Osvanuli jezivi kadrovi: "Rale mi je zatvorio oko, izubijana sam" (video)
Alo 24.08.2025
U snimku vidimo Anu sa ožiljcima na nogama i modricama na glavi. Ana Nikolić je juče prijavila policiji svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku… »
Ožiljci na nogama, modrice na glavi: Ana Nikolić je u paklu sa Raletom: "Zatvorio mi je oko", on tvrdi: "Dužna mi je 40.000…
Blic 24.08.2025
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila policiji partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku vidimo Anu sa ožiljcima na nogama i modricama na glavi, dok je… »
SNIMAK Ane Nikolić posle sukoba s Raletom rastužuje: Krvava, uplakana, u ožiljcima, moli za pomoć
Pevačica Ana Nikolić posle sukoba sa partnerom Goranom Ratkovićem Raletom na svom Instagram profilu objavila je video na kome se vidi deo svađe. Međutim, snimak Ane Nikolić prikazuje i nju u izdanju koje je sve rastužilo – krvavu, u ožiljcima po licu i… »
Vesti dana »

"Ana je moj brat": Boban Rajović otkrio da li će snimiti duet sa Nikolićevom, spomenuo i Raleta
Mondo pre 3 minutajoš 37 povezanih

Izrael deportovao još 171 aktivistu, među njima i Ognjen Marković
Radio 021 pre 2 satajoš 30 povezanih

Mirovni plan za Gazu: Počeli indirektni pregovori Izraela i Hamasa u Egiptu
BBC News pre 8 minutajoš 35 povezanih

Francuski premijer podneo ostavku nekoliko sati nakon što je objavio sastav nove vlade
Beta pre 6 satijoš 43 povezane

Gužva kod Železničke stanice: Šta se dešava u saobraćaju u Novom Sadu i okolini
Radio 021 pre 5 satijoš 35 povezanih