Повезане вести
''Потегла је нож и маказе на мене више пута'' Рале Ратковић прекинуо ћутњу и открио истину о свађама са Аном Николић
Ало пре 23 дана
Није више могао да издржи! Горан Ратковић Рале саслушан је у полицији и одређена му је мера забране приласка након што га је емотивна партнерка, певачица Ана Николић, пријавила за брутално пребијање, а композитор је у шокантној… »
"То је неко њено лудило" Ана пријавила Ралета за насиље, он тврди да је била насилна у вези: "Разбила ми..."
Телеграф пре 23 дана
Ана Николић је пријавила партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, а након тога и објавила снимак на којем се види да је сва у ранама и подливима. После овог инцидента, композитору је изречена је хитна полицијска мера због… »
"А лепо му је било..." Огласила се бесна певачица након бруталне свађе Ане Николић и Ралета
Телеграф пре 23 дана
Након што је певачица Ана Николић шокирала јавност снимком у којем се виде модрице и ожиљци након бруталне свађе са композитором Гораном Ратковићем Ралетом, огласила се њена колегиница Ивана Шашић и пружила јој подршку. Ивана… »
"Осећала сам се као да сам у вези са маријом шерифовић"! Ана Николић тврди да Рале има комплекс "диве": Задужићу се милион и…
Курир пре 22 дана
Певачица Ана Николић и продуцент Горан Ратковић Рале нашли су се у центру скандала након што је њихов сукоб ескалирао до те мере да су обоје завршили у полицији. Након инцидента, Ана је одлучила да прекине ћутање и отворено… »
"Нисам хтела да завршим као Силвана Арменулић, молила сам га да стане" Ана Николић наставила да разоткрива детаље хаоса: Звао…
Курир пре 22 дана
Ана Николић и Горан Ратковић Рале у центру су скандала након што завршили у полицији после озбиљног хаоса. Певачица је задобила повреде главе и руку, била је на прегледу у Ургентном центру, а сада је решила да исприча и открије… »
"Уста су ми модрела због притиска, његов син ми је давао лекове" Ана Николић наставља да шокира: Рале је озбиљно болестан…
Курир пре 22 дана
Ана Николић и Горан Ратковић Рале завршили су у полицији након озбиљног сукоба. Певачица је решила да не ћути, те је изнела јавно разне оптужбе и детаље односа који су шокирали читаву јавност. "Да га неко пита шта му је та Ана… »
"Напала сам га ножем, узећу му кућу, он је разваљен" Прво оглашавање Ане Николић након скандала са Ралетом
Телеграф пре 22 дана
Ана Николић је изнела детаље сукоба због ког је Ралета пријавила у полицију Она је пријавила свог, сада већ, бившег партнера Горана Ратковића Ралета за насиље. Певачица је јуче шокирала узнемирујућим видеом, а сада се обратила… »
"Ударао ме је и тукао, он је разваљен стално, напала сам га ножем јер је рекао сам лоша мајка" Прво оглашавање Ане Николић…
Курир пре 22 дана
Ана Николић пријавила је свог, сада већ, бившег партнера Горана Ратковића Ралета за насиље. Певачица се сада први пут обратила јавности поводом читаве ситуације и проговорила је о разним детаљиме. Сукоб је настао на путу, док… »
"Осећам се као да сам у вези са Маријом Шерифовић": Ана Николић признала да је ножем напала Ралета
Мондо пре 22 дана
Ана Николић пријавила је свог, сада већ бившег партнера, композитора Горана Ратковића Ралета због насиља. Певачици је завршила у полицији где је дала изјавом поводом драме у стану, а он је добио забрану приласка на 48 сати… »
Ана Николић тражила полицији хеликоптер од Авале до Врачара: Ово је изговорила након скандала и пријаве
Мондо пре 22 дана
Ана Николић последња два дана главна је тема јавности због насиља које је пријавила полицији и оптужила, сада већ бившег дечка Горана Ратковића Ралета, да ју је претукао. Она је полицији дала исказ, након чега је Хитна помоћ… »
Нови шок детаљи! Ана Николић пријавила Ралета за насиље, па у полицији тражила ваздушни превоз због овога
Телеграф пре 22 дана
Ана Николић је у жижи интересовања јавности због насиља које је пријавила полицији и оптужила партнера Горана Ратковића Ралета да је претукао. Певачица је полицији дала исказ, након чега је Хитна помоћ дошла у станицу у Белом… »
Ана Николић у полицији тражила ваздушни превоз до болнице! Певачица шокирала необичним захтевом након што је пријавила Ралета…
Курир пре 22 дана
Ана Николић је последња два дана главна тема због наасиља које је пријавила полицији и оптужила дечка Горана Ратковића Ралета да је тукао. Она је полицији дала исказ, након чега је Хитна помоћ дошла у станицу у Белом потоку… »
Да није било туче, стали би пред олтар: Ево кад је требало да се венчају Ана и Рале
Свет & Скандал пре 22 дана
Синоћ је дошло до жешћег окршаја у дому у којеме Ана Николић живела са партнером Гораном Ратковићем Ралетом. Наиме, певачица је објавила снимак на коме се је изјављује да ју је Рале претукао и хитно моли пријатеље да позову… »
Бивша га ошишала на спавању, Саши поповићу дуговао: 68.000 евра Ралета јуче Ана Николић пријавила за насиље, а ови скандали…
Блиц пре 22 дана
Певачица Ана Николић јуче је композитора Горана Ратковића Ралета пријавила за насиље, а ово није први пут да се пар нашао у центру скандала. Ана и Рале су се често јавно свађали, раскидали и после поново мирили, а композитор је… »
"Њена мајка ми рекла да сам је мало тукао": Скандалозна изјава бившег Ане Николић
Мондо пре 22 дана
Композитор Горан Ратковић Рале, којег је певачица Ана Николић пријавила за насиље и против којег је изречена забрана приласка у трајању од 48 сати, отворено је проговорио о њиховом турбулентном односу. Како тврди, тензија међу… »
"Хоће возача и дадиљу, а нема пара, у дуговима је": Бивши Ане Николић наставља да износи ствари у јавност
Мондо пре 22 дана
Праву буру је подигло оглашавање бившег партнера певачице Ане Николић, композитора Горана Ратковића Ралета, који је изнео своју страну приче након сукоба са њом и пријаве за насиље у породици. Рале, осим што тврди да Ану није… »
"Ја вичем на њу, она мени ломи студио": Ана Николић пријавила Ралета за насиље, он тврдио да је певачица била насилна у…
Блиц пре 22 дана
Ана Николић је пријавила партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, а након тога и објавила снимак на којем се види да је сва у ранама и подливима. Након скандала са певачицом Аном Николић изречена је хитна полицијска мера… »
"Ана има трауме, разлупала ми је студио, али ја то волим" Рале оплео по певачици, тврди да јој је мозак као пинг понг лоптица…
Курир пре 22 дана
Ана Николић је пријавила партнера Горана Ратковића Ралета за насиље, а након тога и објавила снимак на којем се види да је сва у ранама и подливима. Након скандала са певачицом Аном Николић изречена је хитна полицијска мера… »
"Колико пута је потегла нож на мене, маказе" Горан Ратковић Рале каже да је трпео насиље током везе с Аном Николић: Оптужила…
Курир пре 22 дана
Горан Ратковић Рале криви Ану Никоић за ситуацију у којој се њих двоје налазе. Композитор, којег је певачица пријавила за насиље након чега је добио забрану приласка 48 сати, путем телефона говорио је за емисију "Исповедаоница"… »
Надрогирана и на штакама Регион у шоку због скандала Ане и Ралета, он изустио само једно: "Пусти ме, ти мораш да живиш"
Ало пре 22 дана
Горан Ратковић Рале имао је љубав која је умрла. Композитор Горан Ратковић Рале аутор је бројних хитова, а у последње време привлачи пажњу бурном везом са Аном Николић која га је сада пријавила за физичко насиље, а цео случај… »
"Мајка Ане Николић ми рекла - мало си је тукао" Огласио се Рале након драме, ево шта тврди: Потпуни обрт!
Телеграф пре 22 дана
Композитор Горан Ратковић Рале, којег је певачица Ана Николић пријавила због насиља и којем је одређена забрана приласка од 48 сати, отворено је говорио о њиховом сложеном односу. Према његовим речима, тензија између њих… »
Тужно: Од толико пријатеља, Ану Николић подржала САМО ЈЕДНА колегиница
Свет & Скандал пре 22 дана
Српске медије синоћ је уздрмала реч да је композитор Горан Ратковић Рале претукао своју партнерку, певачицу Ану Николић. Њих двоје су се посвађали, а певачица је на Инстаграму објавила снимак на коме је сва у модрицама, а у… »
Ана Николић снимила део свађе са Ралетом и све објавила: Она запомагала, а он тражио новац (ВИДЕО)
Нова пре 22 дана
Ана Николић пријавила је свог партнета Горана Ратковића Ралета за насиље након чега су обоје завршили у полицији на саслушању. Певачица Ана Николић је након свађе, а како тврди и физичког насиља које је претрпела од… »
Инстаграм Ане Николић преплављен порукама подршке
Нова пре 22 дана
Певачица Ана Николић синоћ је објавила узнемирујући снимак на којем је тврдила да је жртва насиља од стране свог емотивног партнера, композитора Горана Ратковића Ралета. Певачица Ана Николић примљена је синоћ у Ургентни центар… »
Колегиница јавно пружила подршку ани Николић Певачица се огласила чим је сазнала за драму, чува јој леђа: Дрзнуо се да те…
Курир пре 23 дана
Певачица Ана Николић је јуче пријавила свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље након бурне свађе коју су имали у његовом стану. Она је потом и објавила узнемирујуће фотографије и снимак са повредама. Тим… »
Шта је Рале говорио о вези са Аном Николић? Планирали венчање, а она га сада пријавила за насиље
Мондо пре 23 дана
Певачица Ана Николић пријавила је свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље у породици, након чега му је изречена забрана приласка. Након инцидента, Ана се огласила путем Инстаграма, где је показала повреде… »
Познато где се налази Анина ћерка док певачица пролази животну драму са Ралетом: Не одваја се од њега
Телеграф пре 22 дана
Певачица Ана Николић пријавила је синоћ свог емотивног партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, због насиља. Рале је добио забрану приласка од 48 сати, док је Ана виђена у Ургентном центру у друштву пријатељице. У… »
Ана Николић у центру скандала са Ралетом, а бивши муж далеко од Београда: Огласио се Раста у јеку драме
Телеграф пре 23 дана
Певачица Ана Николић јуче је пријавила свог емотивног партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, због насиља. Као резултат пријаве, Рале је добио забрану приласка од 48 сати. Синоћ је Ана виђена у Ургентном центру у друштву… »
"Дрзнуо се да те туче, ломи, малтретира": Певачица пружила подршку Ани Николић након што је показала повреде по телу (Фото)…
Блиц пре 23 дана
Ана Николић је јуче пријавила свог дечка, композитора Горана Ратковића Ралета за насиље и објавила узнемирујуће фотографије са повредама. Тим поводом се сада огласила и Анина колегиница Ивана Шашић. - Велика подршка, драга моја… »
"Хвали се што је у вези са Аном": Певачица без длаке на језику након сукоба Николићеве и Ралета
Мондо пре 23 дана
Након што је певачица Ана Николић шокирала јавност објавом снимка на којем се виде модрице и ожиљци, наводно настали након бруталне свађе са композитором Гораном Ратковићем Ралетом, огласила се њена колегиница Ивана Шашић и… »
"Дрзнуо се да те туче, ломи, малтретира" Певачица јавно подржала Ану Николић након што је Ралета пријавила полицији: "Било му…
Ало пре 23 дана
Колегиница јој пружила подршку. Ана Николић је јуче свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, пријавила полицији за насиље и објавила узнемирујуће фотографије са повредама. Тим поводом се сада огласила и Анина… »
Ана Николић није једина певачица са којом је Рале имао буран однос Ова музичка звезда га је ошишала на спавању, а свађе су…
Ало пре 23 дана
Горан Ратковић Рале био је са још једном певачицом. Јавност месецима уназад бруји о љубавном животу Горана Ратковића Ралета и певачице Ане Николић, а сада је дошло до инцидента, у коме је по свему судећи певачица извукла дебљи… »
Након вести да је Ана претучена, објављено где је Раста: Ово је доказ да га драма његове бивше уопште не занима
Свет & Скандал пре 23 дана
Синоћ је јавност шокирала вест да је претучена певачица Ана Николић, те док је када су се претходних месеци у јавности појавила информација о свађи са Гораном Ратковићем Ралетом, овај пут је све потврдила узнемирујућим видео… »
Лекарски извештај ане Николић открио нешто што нико није знао Јавност у неверици гледа шта пише, певачица 7 година ћути о томе…
Ало пре 23 дана
Певачица наводно претрпела физичко насиље од стране партнера. Ана Николић, наводно је претрпела физичко насиље од стране свог партнера Горана Ралета Ратковића, а поводом тога певачица се огласила и у кратком видео снимку… »
Ево где је била ћерка ане Николић у тренутку кад је певачица доживела ужас Стан је био уништен, а она у модрицама
Ало пре 23 дана
Ана Николић ћерку послала са оцем. Певачица Ана Николић објавила је узнемирујући снимак, на коме је у видно тешком стању са модрицама и повредама на глави. Како је сама певачица навила, дошло је до физичког насиља од стране… »
"Колико пара кошта?! Ти мени дођеш..." Унакажена Ана Николић објавила снимак свађе са Ралетом
Телеграф пре 23 дана
Певачица Ана Николић забринула је јавност након што је на друштвеним мрежама синоћ објавила снимак који приказује последице, како тврди, физичког насиља које је претрпела од композитора и емотивног партнера Горана Ратковића… »
Ана Николић снимила део бруталне свађе са Ралетом Она запомагала, а он тражио паре: Ожиљци по ногама, модрице на глави, сузе…
Курир пре 23 дана
Певачица Ана Николић је након свађе, а како тврди и физичког насиља које је претрпела од композитора и емотивног партнера Горана Ратковића Ралета, објавила снимак који је синоћ објавила на друштвеним мрежама забринуо је многе. У… »
Ана Николић претучена, завршила у болници (ВИДЕО)
Вести онлине пре 23 дана
Певачица Ану Николић синоћ је у Ургентни центар у Београду дошла у пратњи другарице видно узнемирена након што је у полицији дала изјаве поводом пријаве за насиље Горана Ратковића Ралета. Наиме, певачица се огласила на свом… »
Ево где је бивши муж ане Николић у јеку њене драме са ралетом: Раста се огласио на друштвеним мрежама - репер и његова…
Блиц пре 23 дана
Певачица Ана Николић јуче је пријавила свог емотивног партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље. Он је добио забрану приласка од 48 сати, док смо Ану синоћ усликали у Ургентном у друштву пријатељице, где се није… »
Ана Николић крвава, цела у модрицама и подливима Осванули језиви кадрови: "Рале ми је затворио око, изубијана сам" (видео)
Ало пре 23 дана
У снимку видимо Ану са ожиљцима на ногама и модрицама на глави. Ана Николић је јуче пријавила полицији свог партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а снимак који је синоћ објавила на друштвеним мрежама… »
Ожиљци на ногама, модрице на глави: Ана Николић је у паклу са Ралетом: "Затворио ми је око", он тврди: "Дужна ми је 40.000…
Блиц пре 23 дана
Певачица Ана Николић јуче је пријавила полицији партнера, композитора Горана Ратковића Ралета, за насиље, а снимак који је синоћ објавила на друштвеним мрежама забринуо је многе. У снимку видимо Ану са ожиљцима на ногама и… »
СНИМАК Ане Николић после сукоба с Ралетом растужује: Крвава, уплакана, у ожиљцима, моли за помоћ
Свет & Скандал пре 23 дана
Певачица Ана Николић после сукоба са партнером Гораном Ратковићем Ралетом на свом Инстаграм профилу објавила је видео на коме се види део свађе. Међутим, снимак Ане Николић приказује и њу у издању које је све растужило –… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 41 минутајош 40 повезаних

Стартовала га на апликацији, одмах кликнули: У везу ушао растурен због развода од Наташе, Маја му променила живот
Мондо пре 15 минутајош 30 повезаних