Povezane vesti

"Njena majka mi je rekla da sam je malo tukao": Anin bivši izneo strašne stvari, priznao da pevačica nema para

"Njena majka mi je rekla da sam je malo tukao": Anin bivši izneo strašne stvari, priznao da pevačica nema para

Mondo pre 6 minuta
Kompozitor Goran Ratković Rale, kojeg je pevačica Ana Nikolić prijavila za nasilje i protiv kojeg je izrečena zabrana prilaska u trajanju od 48 sati, otvoreno je progovorio o njihovom turbulentnom odnosu. Kako tvrdi, tenzija među njima često dostiže… »
"Koliko puta je potegla nož na mene, makaze" Goran Ratković Rale kaže da je trpeo nasilje tokom veze s Anom Nikolić: Optužila…

"Koliko puta je potegla nož na mene, makaze" Goran Ratković Rale kaže da je trpeo nasilje tokom veze s Anom Nikolić: Optužila…

Kurir pre 47 minuta
Goran Ratković Rale krivi Anu Nikoić za situaciju u kojoj se njih dvoje nalaze. Kompozitor, kojeg je pevačica prijavila za nasilje nakon čega je dobio zabranu prilaska 48 sati, putem telefona govorio je za emisiju "Ispovedaonica" koja se emituje na Hype… »
Nadrogirana i na štakama Region u šoku zbog skandala Ane i Raleta, on izustio samo jedno: "Pusti me, ti moraš da živiš"

Nadrogirana i na štakama Region u šoku zbog skandala Ane i Raleta, on izustio samo jedno: "Pusti me, ti moraš da živiš"

Alo pre 57 minuta
Goran Ratković Rale imao je ljubav koja je umrla. Kompozitor Goran Ratković Rale autor je brojnih hitova, a u poslednje vreme privlači pažnju burnom vezom sa Anom Nikolić koja ga je sada prijavila za fizičko nasilje, a ceo slučaj preuzela je policija. O… »
"Majka Ane Nikolić mi rekla - malo si je tukao" Oglasio se Rale nakon drame, evo šta tvrdi: Potpuni obrt!

"Majka Ane Nikolić mi rekla - malo si je tukao" Oglasio se Rale nakon drame, evo šta tvrdi: Potpuni obrt!

Telegraf pre 41 minuta
Kompozitor Goran Ratković Rale, kojeg je pevačica Ana Nikolić prijavila zbog nasilja i kojem je određena zabrana prilaska od 48 sati, otvoreno je govorio o njihovom složenom odnosu. Prema njegovim rečima, tenzija između njih dvoje često je neizdrživa… »
Tužno: Od toliko prijatelja, Anu Nikolić podržala SAMO JEDNA koleginica

Tužno: Od toliko prijatelja, Anu Nikolić podržala SAMO JEDNA koleginica

Svet & Skandal pre 2 sata
Srpske medije sinoć je uzdrmala reč da je kompozitor Goran Ratković Rale pretukao svoju partnerku, pevačicu Anu Nikolić. Njih dvoje su se posvađali, a pevačica je na Instagramu objavila snimak na kome je sva u modricama, a u komentarima se oglasila Ivana… »
Ana Nikolić snimila deo svađe sa Raletom i sve objavila: Ona zapomagala, a on tražio novac (VIDEO)

Ana Nikolić snimila deo svađe sa Raletom i sve objavila: Ona zapomagala, a on tražio novac (VIDEO)

Nova pre 3 sata
Ana Nikolić prijavila je svog partneta Gorana Ratkovića Raleta za nasilje nakon čega su oboje završili u policiji na saslušanju. Pevačica Ana Nikolić je nakon svađe, a kako tvrdi i fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera… »
Instagram Ane Nikolić preplavljen porukama podrške

Instagram Ane Nikolić preplavljen porukama podrške

Nova pre 3 sata
Pevačica Ana Nikolić sinoć je objavila uznemirujući snimak na kojem je tvrdila da je žrtva nasilja od strane svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Pevačica Ana Nikolić primljena je sinoć u Urgentni centar u Beogradu, nakon što je… »
Koleginica javno pružila podršku ani Nikolić Pevačica se oglasila čim je saznala za dramu, čuva joj leđa: Drznuo se da te…

Koleginica javno pružila podršku ani Nikolić Pevačica se oglasila čim je saznala za dramu, čuva joj leđa: Drznuo se da te…

Kurir pre 4 sati
Pevačica Ana Nikolić je juče prijavila svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje nakon burne svađe koju su imali u njegovom stanu. Ona je potom i objavila uznemirujuće fotografije i snimak sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i… »
Šta je Rale govorio o vezi sa Anom Nikolić? Planirali venčanje, a ona ga sada prijavila za nasilje

Šta je Rale govorio o vezi sa Anom Nikolić? Planirali venčanje, a ona ga sada prijavila za nasilje

Mondo pre 4 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje u porodici, nakon čega mu je izrečena zabrana prilaska. Nakon incidenta, Ana se oglasila putem Instagrama, gde je pokazala povrede koje je, kako tvrdi… »
Poznato gde se nalazi Anina ćerka dok pevačica prolazi životnu dramu sa Raletom: Ne odvaja se od njega

Poznato gde se nalazi Anina ćerka dok pevačica prolazi životnu dramu sa Raletom: Ne odvaja se od njega

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Ana Nikolić prijavila je sinoć svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, zbog nasilja. Rale je dobio zabranu prilaska od 48 sati, dok je Ana viđena u Urgentnom centru u društvu prijateljice. U međuvremenu, njen bivši suprug… »
Ana Nikolić u centru skandala sa Raletom, a bivši muž daleko od Beograda: Oglasio se Rasta u jeku drame

Ana Nikolić u centru skandala sa Raletom, a bivši muž daleko od Beograda: Oglasio se Rasta u jeku drame

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, zbog nasilja. Kao rezultat prijave, Rale je dobio zabranu prilaska od 48 sati. Sinoć je Ana viđena u Urgentnom centru u društvu prijateljice, gde se nije… »
"Hvali se što je u vezi sa Anom": Pevačica bez dlake na jeziku nakon sukoba Nikolićeve i Raleta

"Hvali se što je u vezi sa Anom": Pevačica bez dlake na jeziku nakon sukoba Nikolićeve i Raleta

Mondo pre 5 sati
Nakon što je pevačica Ana Nikolić šokirala javnost objavom snimka na kojem se vide modrice i ožiljci, navodno nastali nakon brutalne svađe sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, oglasila se njena koleginica Ivana Šašić i javno joj uputila podršku… »
"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira": Pevačica pružila podršku Ani Nikolić nakon što je pokazala povrede po telu (Foto)…

"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira": Pevačica pružila podršku Ani Nikolić nakon što je pokazala povrede po telu (Foto)…

Blic pre 5 sati
Ana Nikolić je juče prijavila svog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta za nasilje i objavila uznemirujuće fotografije sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i Anina koleginica Ivana Šašić. - Velika podrška, draga moja! Svako od nas ima uspone… »
Ana Nikolić nije jedina pevačica sa kojom je Rale imao buran odnos Ova muzička zvezda ga je ošišala na spavanju, a svađe su…

Ana Nikolić nije jedina pevačica sa kojom je Rale imao buran odnos Ova muzička zvezda ga je ošišala na spavanju, a svađe su…

Alo pre 5 sati
Goran Ratković Rale bio je sa još jednom pevačicom. Javnost mesecima unazad bruji o ljubavnom životu Gorana Ratkovića Raleta i pevačice Ane Nikolić, a sada je došlo do incidenta, u kome je po svemu sudeći pevačica izvukla deblji kraj. Navodno je… »
"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira" Pevačica javno podržala Anu Nikolić nakon što je Raleta prijavila policiji: "Bilo mu…

"Drznuo se da te tuče, lomi, maltretira" Pevačica javno podržala Anu Nikolić nakon što je Raleta prijavila policiji: "Bilo mu…

Alo pre 5 sati
Koleginica joj pružila podršku. Ana Nikolić je juče svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, prijavila policiji za nasilje i objavila uznemirujuće fotografije sa povredama. Tim povodom se sada oglasila i Anina koleginica Ivana Šašić. - Velika… »
Nakon vesti da je Ana pretučena, objavljeno gde je Rasta: Ovo je dokaz da ga drama njegove bivše uopšte ne zanima

Nakon vesti da je Ana pretučena, objavljeno gde je Rasta: Ovo je dokaz da ga drama njegove bivše uopšte ne zanima

Svet & Skandal pre 6 sati
Sinoć je javnost šokirala vest da je pretučena pevačica Ana Nikolić, te dok je kada su se prethodnih meseci u javnosti pojavila informacija o svađi sa Goranom Ratkovićem Raletom, ovaj put je sve potvrdila uznemirujućim video snimkom. Nikolićeva je… »
Lekarski izveštaj ane Nikolić otkrio nešto što niko nije znao Javnost u neverici gleda šta piše, pevačica 7 godina ćuti o tome…

Lekarski izveštaj ane Nikolić otkrio nešto što niko nije znao Javnost u neverici gleda šta piše, pevačica 7 godina ćuti o tome…

Alo pre 6 sati
Pevačica navodno pretrpela fizičko nasilje od strane partnera. Ana Nikolić, navodno je pretrpela fizičko nasilje od strane svog partnera Gorana Raleta Ratkovića, a povodom toga pevačica se oglasila i u kratkom video snimku pozvala majku i brata da… »
Evo gde je bila ćerka ane Nikolić u trenutku kad je pevačica doživela užas Stan je bio uništen, a ona u modricama

Evo gde je bila ćerka ane Nikolić u trenutku kad je pevačica doživela užas Stan je bio uništen, a ona u modricama

Alo pre 6 sati
Ana Nikolić ćerku poslala sa ocem. Pevačica Ana Nikolić objavila je uznemirujući snimak, na kome je u vidno teškom stanju sa modricama i povredama na glavi. Kako je sama pevačica navila, došlo je do fizičkog nasilja od strane emotivnog partnera Gorana… »
"Koliko para košta?! Ti meni dođeš..." Unakažena Ana Nikolić objavila snimak svađe sa Raletom

"Koliko para košta?! Ti meni dođeš..." Unakažena Ana Nikolić objavila snimak svađe sa Raletom

Telegraf pre 6 sati
Pevačica Ana Nikolić zabrinula je javnost nakon što je na društvenim mrežama sinoć objavila snimak koji prikazuje posledice, kako tvrdi, fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta. U snimku se vide Ana… »
"A lepo mu je bilo..." Oglasila se besna pevačica nakon brutalne svađe Ane Nikolić i Raleta

"A lepo mu je bilo..." Oglasila se besna pevačica nakon brutalne svađe Ane Nikolić i Raleta

Telegraf pre 6 sati
Nakon što je pevačica Ana Nikolić šokirala javnost snimkom u kojem se vide modrice i ožiljci nakon brutalne svađe sa kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, oglasila se njena koleginica Ivana Šašić i pružila joj veliku podršku. Ivana je na društvenim… »
Ana Nikolić snimila deo brutalne svađe sa Raletom Ona zapomagala, a on tražio pare: Ožiljci po nogama, modrice na glavi, suze…

Ana Nikolić snimila deo brutalne svađe sa Raletom Ona zapomagala, a on tražio pare: Ožiljci po nogama, modrice na glavi, suze…

Kurir pre 7 sati
Pevačica Ana Nikolić je nakon svađe, a kako tvrdi i fizičkog nasilja koje je pretrpela od kompozitora i emotivnog partnera Gorana Ratkovića Raleta, objavila snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku vidimo Anu sa… »
Ana Nikolić pretučena, završila u bolnici (VIDEO)

Ana Nikolić pretučena, završila u bolnici (VIDEO)

Vesti online pre 8 sati
Pevačica Anu Nikolić sinoć je u Urgentni centar u Beogradu došla u pratnji drugarice vidno uznemirena nakon što je u policiji dala izjave povodom prijave za nasilje Gorana Ratkovića Raleta. Naime, pevačica se oglasila na svom profilu na Instagramu i… »
Evo gde je bivši muž ane Nikolić u jeku njene drame sa raletom: Rasta se oglasio na društvenim mrežama - reper i njegova…

Evo gde je bivši muž ane Nikolić u jeku njene drame sa raletom: Rasta se oglasio na društvenim mrežama - reper i njegova…

Blic pre 9 sati
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila svog emotivnog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje. On je dobio zabranu prilaska od 48 sati, dok smo Anu sinoć uslikali u Urgentnom u društvu prijateljice, gde se nije dugo zadržala. Anin bivši… »
Ana Nikolić krvava, cela u modricama i podlivima Osvanuli jezivi kadrovi: "Rale mi je zatvorio oko, izubijana sam" (video)

Ana Nikolić krvava, cela u modricama i podlivima Osvanuli jezivi kadrovi: "Rale mi je zatvorio oko, izubijana sam" (video)

Alo pre 9 sati
U snimku vidimo Anu sa ožiljcima na nogama i modricama na glavi. Ana Nikolić je juče prijavila policiji svog partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku… »
Ožiljci na nogama, modrice na glavi: Ana Nikolić je u paklu sa Raletom: "Zatvorio mi je oko", on tvrdi: "Dužna mi je 40.000…

Ožiljci na nogama, modrice na glavi: Ana Nikolić je u paklu sa Raletom: "Zatvorio mi je oko", on tvrdi: "Dužna mi je 40.000…

Blic pre 10 sati
Pevačica Ana Nikolić juče je prijavila policiji partnera, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, za nasilje, a snimak koji je sinoć objavila na društvenim mrežama zabrinuo je mnoge. U snimku vidimo Anu sa ožiljcima na nogama i modricama na glavi, dok je… »
SNIMAK Ane Nikolić posle sukoba s Raletom rastužuje: Krvava, uplakana, u ožiljcima, moli za pomoć

SNIMAK Ane Nikolić posle sukoba s Raletom rastužuje: Krvava, uplakana, u ožiljcima, moli za pomoć

Svet & Skandal pre 10 sati
Pevačica Ana Nikolić posle sukoba sa partnerom Goranom Ratkovićem Raletom na svom Instagram profilu objavila je video na kome se vidi deo svađe. Međutim, snimak Ane Nikolić prikazuje i nju u izdanju koje je sve rastužilo – krvavu, u ožiljcima po licu i… »

Vesti dana »