Alen Azarić

Alen Azarić započeo tretman nad meom: Zaposeo je stari demon iz Egipta! Učesnica priznala strašan detalj!

Kurir 21.09.2017
Alen Azarić je nedavno otkrio nešto zastrašujuće - da je Mea zaposednuta demonom. Demon je navodno veoma star i dolazi iz Egipta. Ona je priznala da je bila u toj zemlji, a Alen je juče počeo tretman da istera đavola iz nje. Ovako je ona opisala… »

Jovana Jeremić kod Alena: On je uplašio sve kada je primetio OVO!

Svet 21.09.2017
Alen Azarić u svojoj ordinaciji ugostio je i voditeljku Happy televizije Jovanu Jeremić. Ona se požalila kako sumnja da je neko bacao vradžbine u televiziji, što je on potvrdio! “Ja dolazim na posao, a ono sve isprskano”, rekla je Jovana… »

Ljubio je Zoricu dok je spavala, ona nije osetila!

Alo 21.09.2017
Varnice u rijalitiju "Parovi" sevaju na sve strane, ali dešavaju se i čudne stvari. Juče je u programu voditeljka Anđela sve šokirala pitanjem. Naime, nju je interesovalo da li je istina da su se Alen Azarić i Zorica Dukić poljubili. Zorica je na… »

Nepristojna ponuda: Ovo učesnici "Parova" moraju da urade da bi zaradili 2.000 evra!

Telegraf 20.09.2017
Produkcija je uputila izazov takmičarkama vredan 2.000 evra, videćemo da li će ga neka od njih prihvatiti. U " Parovima" je počelo novo takmičenje, i devojka koja zavede Alena Azarića dobiće 2.000 evra. NISAM NI SANJALA DA ĆE MI SE OVO DESITI… »

Mea sanjala da ima seks sa đavolom: Alen Azarić joj je jedini spas!

Kurir 19.09.2017
Svima je poznato da doktor Alen Azarić ima moć da izbaci negativnu energiju iz ljudi. On je naglasio da će sledeće nedelje tretirati prvo Tina a onda Meu. - Nije mi svejedno, ali želim da vidim šta će se desiti - rekao je Tin. Mea je imala totalno… »

Od danas doktor Alen Azarić prima pacijente u vili "Parova"!

Alo 18.09.2017
Iscelitelj, doktor Alen Azarić od danas u luksuznoj vili u Zemunu prima posetioce kojima je potrebna pomoć. Produkcija Hepi televizije odlučila je da od danas svakoga dana od 16 i 30 sati doktor Alen Azarić prima pacijente u vili "Parova", zbog, kako… »

Najveće iznenađenje nove sezone parova: Evo gde možete posetiti najtraženijeg doktora u Srbiji!

Kurir 18.09.2017
Jedno od najvećih iznenađenja šeste sezone je najpoznatiji srpski iscelitelj - Alen Azarić. (FOTO) ISCELITELJ ALEN AZARIĆ UŠAO U PAROVE: Uz pomoć Boga i svetaca izlečio sam SKORO CELU ESTRADU! Azarić je godinama unazad najtraženiji doktor, a… »

Specijalno iznenađenje produkcije parova: Najtraženiji doktor sa Balkana ušao u rijaliti!

Kurir 17.09.2017
Alen Azarić je svojim sposobnostima zaludeo ceo Balkan, ljudi sa najtežim bolestima mu se javljaju za pomoć, a njegov procenat uspešnosti izlečenja je ogroman. Alen će svoje veštine pokazati i tokom učešća u "Parovima 6", pa ne čudi što je on… »

Nestao doktor iz "Parova"!

Alo 17.09.2017
Danas u vili "Parova" nije bilo doktora Alena Azarića, svi su se zabrinuli gde je... Voditeljka je bila prinuđena da fanovima da objašnjenje: - Za sve one koji se pitaju gde je Alen, moram da vam objasnim da je on trenutno sa svojim pacijentima i da… »

Doktor koji je ušao u "Parove": Ne radim ja, Bog radi kroz moje ruke

Alo 16.09.2017
Počela je dugo očekivana, šesta sezona popularnog rijaliti programa "Parovi". U luksuzno zdanje vile u Zemunu ušle su pevačice, plesačice, manekenke, iskusni rijaliti igrači, ali i pompezno najavljivani doktor i političar. 01:04 Doktor Alen… »

Vesti dana »