Alen Azarić

Alen diskvalifikovan iz Parova!

Svet & Skandal 01.10.2017
Prva diskvalifikacija u šestoj sezoni! Zbog toga što se oglušio o ugovorom potpisana pravila učešća u rijalitiju Parovi, produkcija Hepi televizije saopštila je da je učesnik Alen Azarić diskvalifikovan i on se neće vraćati u vilu! “Poenta… »

Alen azarić diskvalifikovan iz parova: Rijaliti je za njega gotov, evo i zbog čega

Kurir 01.10.2017
"Poenta našeg zabavno humorističkog programa je u tome što su učesnici različiti i mi tokom trajanja rijalitija pratimo njihove profile u različitim situacijama. Njihova slaganja, neslaganja, zaljubljivanje, rasprave, humor... Za nas su svi… »

Zorica i Alen zaratili: Dukićeva podržala Dariju, a ovako je reagovao Azarić!

Kurir 30.09.2017
Zorica Dukić i Alen Azarić držali su se zajedno, sve do trenutka kada je Dukićeva podržala Dariju posle njene ispovesti. Darijina priča o trudnoći i ocu svog deteta mnoge je potresla, pa su svi reagovali burno. "Nije mu bilo neprijatno da trpa… »

Ivan marinković se spasao sigurne robije: Evo kako ga je Alen Azarić izvukao u poslednji čas!

Press 29.09.2017
Problem između bivših supružnika Goce Tržan i Ivana Marinkovića, više manje je svima poznat. Foto: Printscreen Po poslednjim pričama, koje su prepravile portale, Goca je rekla da je više ne zanima i da neće da plaća kredit za stan, u kom je njen… »

Ona je izbačena iz "Parova"

Alo 29.09.2017
Produkcija rijalitija "Parovi" je sinoć organizovala vanredno izbacivanje, pa je zanosna takmičrka ispala iz igre. Bilo je veoma napeto, a nominovani su bili Tin Milivić, Elena Petrović, Zorica Dukić, Alen Azarić i Miljana Kulić. Siguran jebio samo… »

Parovi: Ona je izbačena iz vile!

Svet plus 29.09.2017
Noćas je u rijalitiju Parovi održano vandredno izbacivanje iz luksuzne vile, a jedna ukućanka imala je najmanje glasova gledalaca i morala je da izađe. Najmanje glasova, samo 0,7%, imala je Elena Petrović i ona je morala da se pozdravi sa ukućanima… »

PANIKA U PAROVIMA: Osetio je slabost u grudima i stomaku, a onda je pao!

Svet plus 27.09.2017
Prava drama se desila danas u rijaliti Parovi, a sve je vezano za Bojana Radanovića i iscelitelja Alena Azarića. Bojan je u Parovi poželeo da mu Alen pomogne, a on je to i učinio. Azarić je rekao da Radanović ima problem sa slabošću u grudnom… »

Lepa lukić rasplakala alena: Doktor nije mogao da se obuzda! Evo šta ga je dotuklo!

Kurir 27.09.2017
Dobro poznat glas širio se vilom, a Alen Azarić je zaplakao. On nije mogao da odoli naboju emocija koje u njemu izaziva Lepin glas. Scena je bila veoma emotivna, Alenu je trebalo vremena da dođe sebi. (Kurir.rs, Foto: Printscreen) Kurir Autor: Kurir… »

Parovi: Evo ko je nominovan u vandrednim nominacijama!

Svet plus 27.09.2017
U rijalitiju Parovi sinoć su održane vandredne nominacije, a svoj sud su dali i ukućani, ali i produkcija. Sinoć su održane još jedne nominacije, ovoga puta vandredne, u vili Parova. Od stane takmičara najviše negativnih glasova imao je Dragutin… »

Majka nije mogla da veruje: Alen Azarić izlečio mladića koji nije mogao ni da jede, ni da pije!

Kurir 26.09.2017
Doktor i iscelitelj Alen Azarić nastavio je da prima pacijente kojima nesebično pomaže. Pre nego što je ušao novi pacijent, voditeljka je najavila da je u pitanju jedan teži slučaj i nije otkrila o čemu se radi. U vilu je ušao mladić sa majkom… »

Vesti dana »