Alen Azarić

Ovaj političar dolazi u "Parove" na venčanje

Alo 11.06.2017
Učesnici će se zabezeknuti kada budu videli ko će ih venčati i ko će biti gost na njihovom venčanju. Kao što je najavljeno, šest parova će danas izgovoriti sudbonosno "da", biće oko 100 zvanica, a veselje je već počelo. Nikad ranije vila nije… »

Isterivali đavola iz Zerine, uz krike izašao demon! (VIDEO)

Alo 08.06.2017
Četvrtak uveče u vili "Parova" rezervisan je za roditeljski sastanak. Ako ste mislili da su "Parovi" ostali bez aduta, nakon svađa, tuča, trudnoća, venčanja i silovanja, prevarili ste se. Večeras je gost u vili bioenergičar Alen Azarić koji je… »

Alen otkrio zašto je duže od godinu dana bio u zatvoru!

Alo 31.05.2017
Alen Azarić je u "Parovima" ispričao svoju životnu priču. Alen je otvorio dušu i priznao da je godinu i po dana je bio u zatvoru. - Upao sam u jednu ekipu koja je harala, to su bili neki džipovi. Mene je interpol uhapsio u Grčkoj. Žena mi je bila… »

VIDEO horor u vili kao iz filma Jovanu zaposela 3 đavola, držalo je četvoro dok ih je mag isterivao

Kurir 12.05.2017
Alen Azarić petnaest minuta pokušava je u Parovima da izvuče demone iz Jovane. Zorana se, dok je Alen dodirivao i izgovarao molitvu nad njom, prevrćala i vrištala, ali ništa joj nije pomoglo. Kako je ova situacija dramatičana u pomoć su došli i… »

U "Parove" ušli đavoli (VIDEO)

Alo 12.05.2017
Nakon svega što ste videli u rijalitiju "Parovi", verovatno niste očekivali da vidite i čujete da su neke takmičare zaposeli demoni. Sinoć je u vilu ovog skandaloznog rijalitija došao bioenergičar Alen Azarić koji je obavio obred egzorcizma nad… »

Jezivo: isterivanje đavola u Parovima uživo (VIDEO)

Tračara 12.05.2017
Ako ste mislili da su Parovi ostali bez aduta, nakon svađa, tuča, trudnoća, venčanja i silovanja, prevarili ste se. Sinoć je u vilu ovog skandaloznog rijalitija došao bioenergičar Alen Azarić koji je obavio obred egzorcizma nad ukućankom Zoranom… »

Horor scene! Ona se bori, a četvorica je drže dok iz nje isteruju đavola u "Parovima"! (VIDEO)

Telegraf 12.05.2017
Bioenergetičar koji je gostovao u "Parovima", iskoristio je priliku da "istera tri demona" iz Zorane Đukić. U “Parovima” je sinoć gostovao izvesni Alen Azarić, bioenergetičar, koji je svoj boravak u rijalitiju iskoristio da “istera đavola”… »

(Foto) iscelitelj Alen Azarić ušao u parove: Uz pomoć Boga i svetaca izlečio sam skoro celu estradu!

Kurir 05.05.2017
U rijaliti Parovi večeras je ušao iscelitelj Alen Azarić, koji je poznat po tome što je, kako on tvrdi, izlečio pola estrade. Alen je o tome pričao pre nekoliko godina za Kurir. - Moje ime je Alen Azarić. Ja nisam nikakav prorok, već priznati… »

Iscelitelj Alen Azarić: Uz pomoć Boga i svetaca izlečio sam skoro celu estradu!

Pravda 25.01.2014
BEOGRAD – Moje ime je Alen Azarić. Ja nisam nikakav prorok, već priznati iscelitelj. Imam dar Duha svetoga i samo u određenim trenucima, kad sam sa osobom koju gledam, vidim od čega boluje, u svakom pogledu, i fizički i duhovno. To nije vidovitost… »

Iscelitelj Alen Azarić: Uz pomoć Boga i svetaca izlečio sam skoro celu estradu!

Kurir 25.01.2014
Glavni alat su mu ikone i krst. - Moje ime je Alen Azarić. Ja nisam nikakav prorok, već priznati iscelitelj. Imam dar Duha svetoga i samo u određenim trenucima, kad sam sa osobom koju gledam, vidim od čega boluje, u svakom pogledu, i fizički i… »

Vesti dana »