Veliki školski čas

InfoKG 7 dana: Vakcinacija, grejna sezona, skener, Mišković, lančani sudar, Veliki školski čas, Aviončić, pepeo, Dom…

InfoKG 21.10.2018
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležile sledeće vesti: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa; Startovala grejna sezona, ali i problemi sa isporukom toplotne energije; Skener u Kliničkom centru u kvaru, pacijente upućuju u Kraljevo; Miroslav… »

„Nisam kriv što sam živ“ – generalna proba Velikog školskog časa

RT Kragujevac 20.10.2018
Kraj spomenika „Streljanim đacima i profesorima“ u Šumaricama održana je generalna proba komemorativno umetničke manifestacije Veliki školski čas, koja se tradicionalno održava 21. oktobra u 11 časova. Autor ovogodišnjeg adaptiranog teksta iz… »

Sutra Veliki školski čas na godišnjicu streljanja civila u Kragujevcu

IndeksOnline 20.10.2018
KRAGUJEVAC – Tradicionalnom komemorativno-umetničkim “Velikim školskim časom” ispred Spomenika streljanim djacima i profesorima u Memorijalnom parku “Šumarice”, sutra, u nedelju, u 11 časova biće obeležena 77. godišnjica streljanja… »

Sutra Veliki školski čas na godišnjicu streljanja civila u Kragujevcu

Novi magazin 20.10.2018
Tradicionalnom komemorativno-umetničkim "Velikim školskim časom" ispred Spomenika streljanim đacima i profesorima u Memorijalnom parku "Šumarice", sutra, u nedelju, u 11 časova biće obeležena 77. godišnjica streljanja civila u Kragujevcu u Drugom… »

Program RTK prilagođen 21. oktobru

RT Kragujevac 20.10.2018
Programska šema Radio televizije Kragujevac za nedelju, 21.oktobar, prilagođena je godišnjici oktobarskih stradanja. Specijalizovane emisije posvećene su komemorativnim i kulturno-umetničkim manifestacijama kojima se oživljava sećanje na žrtve… »

Veliki školski čas u Šumaricama

iKragujevac 20.10.2018
Ustanova Spomen-park "Kragujevački oktobar" i ove godine obeležava godišnjicu streljanja naših sugrađana 19, 20. i 21. oktobra 1941. godine svojim tradicionalnim manifestacijama. Оd 11 časova u nedelju 21. oktobra, komemorativno-umetničkа… »

O drami „Nisam kriv što sam živ“ koja će biti izvedena na "Velikom školskom času"

InfoKG 20.10.2018
Kod spomenika „Streljanim đacima i profesorima“ u Šumarice sutra će od 11 sati tradicionalno biti upriličena manifestacija "Veliki školski čas", a za svečanost je pripremljena drama „Nisam kriv što sam živ“ autora Đorđa Milosavljevića… »

“Nisam kriv što sam živ“ na Velikom školskom času, tradicionalno Bdenje i Moleban (PROGRAM)

InfoKG 19.10.2018
Bdenje, Moleban, Veliki školski čas i muzičke svečanosti Oktobru hododarje - OKTOH, centralne su manifestacije kojima Kragujevac neguje sećanje na najtragičniji datum iz svoje novije istorije, šaljući tako celom svetu jedinstvenu poruku mira. Na… »

Kragujevac: Sećanje na oktobarske žrtve i Veliki školski čas

iKragujevac 17.10.2018
Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas centralne su manifestacije kojima Kragujevac neguje sećanje na najtragičniji datum iz svoje novije istorije, šaljući tako celom svetu jedinstvenu poruku mira. U okviru… »

„Šlezinger“ nastavlja OKTOH

Ritam grada Kg 17.10.2018
Muzičke svečanosti „Oktobru hododarje – OKTOH“ koje su počele 4. oktobra, nastavljaju se večeras od 20 časova, u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, koncertom Gradskog kamernog orkestra „Šlezinger“. Uz Bdenje, Moleban i Veliki školski čas… »

Vesti dana »