Veliki školski čas

Posle tuče u niškoj gimnaziji: Bodigard i za đake

Večernje novosti 18.12.2017
Posle tuče u niškoj gimnaziji "9. maj", roditelji i profesori na velikim mukama. Zakazana sednica na kojoj će se raspravljati o privatnom obezbeđenju. POSLE tuče u niškoj Gimnaziji "9. maj" u kojoj su učenici Trgovinske škole upali na čas i… »

Predloženo privatno obezbeđenje, ne pomaže školski policajac

Danas 15.12.2017
Na današnjoj hitnoj sednici Tima za zaštitu učenika od nasilja pri Gimnaziji „9. Maj“ u Nišu, zakazanoj zbog toga što su učenici Trgovinske škole L. D. i A. J. juče upali na čas i letvama pretukli učenika trećeg razreda P.R., predloženo je… »

Posle tuče, u Gimnaziji "9. maj" razmatraju angažovanje obezbeđenja

Južne vesti 15.12.2017
Posle incidenta, u kome su, kako je potvrdio diretor Gimnazije “9. maj” Nebojša Lekić, učenici Trgovinske škole upali na čas i napali jednog od učenika, Školski odbor i Savet roditelja razmatraće uvođenje privatnog obezbeđenja. Iako u školi… »

InfoKG 7 dana: Zastavin sat, Ksenija, električni autobus, Pendula, Veliki školski čas…

InfoKG 22.10.2017
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Besplatna obuka i plaćena praksa za mlade nezaposlene, bronzani "Kofer slova" za Divostinku, naš grad ugostio 32.000 turista, Zastavin sat ponovo počeo da kuca, pomoć za Kseniju, Rotaraktovci renovirali… »

"Veliki školski čas" - sećanje na "četu đaka"

Vesti online 21.10.2017
Komemorativna manifestacija "Veliki školski čas" počela je u Šumaricama u znak sećanja na stradanje civila 21. oktobra 1941. godine u Kragujevcu. Velikom Školskom času i molebanu kraj spomenika u Šumaricama prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar… »

VELIKI ŠKOLSKI ČAS: Sećanje na žrtve u Šumaricama

InfoKG 21.10.2017
Veliki školski čas održan je danas kraj spomenika streljanim đacima i profesorima u Spomen parku “Kragujevački oktobar” u Šumaricama, u znak sećanja na 21. oktobar 1941. godine kada je nemačka okupaciona vojska ubila više hiljada… »

Veliki školski čas Sećanje na zločin nikada ne bledi (foto)

Večernje novosti 21.10.2017
Predsednik Srbije i predstavnici Vlade odali počast žrtvama u Šumaricama. Uz pomen streljanim đacima i profesorima i "Veliki školski čas" MOLEBANOM, polaganjem venaca i "Velikim školskim časom", u Šumaricama kod Kragujevca obeležen je juče… »

"Veliki školski čas" - sećanje na "četu đaka"

OK radio 21.10.2017
Kragujevac -- Komemorativna manifestacija "Veliki školski čas" održana je u Šumaricama u znak sećanja na stradanje civila 21. oktobra 1941. godine u Kragujevcu. Vence su položili đaci i direktorka Prve kragujevačke gimnazije, predsednik Srbije… »

Kragujevac: Održan Veliki školski čas i moleban

Studio B 21.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio venac u spomen parku Šumarice. Kod spomenika đacima i profesorima streljanim 1941. godine održan moleban i „Veliki školski čas“. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas molebanu u… »

Odata počast nastradalima u Šumaricama

Radio 021 21.10.2017
Na ovogodišnjoj antirantnoj i komemorativnoj manifestaciji Veliki školski čas, kojom se obeležava sećanje na streljanje civila u Kragujevcu 21. oktobra 1941. godine još jednoj je poslata poruka da se tragedija u Šumaricama ne sme zaboravljati i da… »

Vesti dana »