Veliki školski čas

Sutra Veliki školski čas na godišnjicu streljanja civila u Kragujevcu

Novi magazin 20.10.2018
Tradicionalnom komemorativno-umetničkim "Velikim školskim časom" ispred Spomenika streljanim đacima i profesorima u Memorijalnom parku "Šumarice", sutra, u nedelju, u 11 časova biće obeležena 77. godišnjica streljanja civila u Kragujevcu u Drugom… »

Program RTK prilagođen 21. oktobru

RT Kragujevac 20.10.2018
Programska šema Radio televizije Kragujevac za nedelju, 21.oktobar, prilagođena je godišnjici oktobarskih stradanja. Specijalizovane emisije posvećene su komemorativnim i kulturno-umetničkim manifestacijama kojima se oživljava sećanje na žrtve… »

“Nisam kriv što sam živ“ na Velikom školskom času, tradicionalno Bdenje i Moleban (PROGRAM)

InfoKG 19.10.2018
Bdenje, Moleban, Veliki školski čas i muzičke svečanosti Oktobru hododarje - OKTOH, centralne su manifestacije kojima Kragujevac neguje sećanje na najtragičniji datum iz svoje novije istorije, šaljući tako celom svetu jedinstvenu poruku mira. Na… »

Kragujevac: Sećanje na oktobarske žrtve i Veliki školski čas

iKragujevac 17.10.2018
Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas centralne su manifestacije kojima Kragujevac neguje sećanje na najtragičniji datum iz svoje novije istorije, šaljući tako celom svetu jedinstvenu poruku mira. U okviru… »

Veliki školski čas tradicionalno u Šumaricama

RT Kragujevac 16.10.2018
Tradicionalne oktobarske svečanosti i ove godine organizovane su kroz bogate programe i manifestacije. Oktoh se nastavlja 17.oktobra u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji, gde će nastupiti Gradski kamerni orkestar Šlezinger. Do 21. oktobra, kada će u… »

„Nisam kriv što sam živ” na Velikom školskom času

Politika 03.10.2018
Kragujevac – Kraj Spomenika streljanim đacima i profesorima Prve kragujevačke gimnazije u Šumaricama ovog 21. oktobra će u okviru tradicionalne manifestacije Veliki školski čas, posvećene žrtvama nacističkog terora u Kragujevcu 1941. godine… »

OKTOBARSKE SVEČANOSTI: OKTOH, Bdenje, Veliki školski čas (PROGRAM)

InfoKG 02.10.2018
U okviru Oktobarskih svečanosti, kojima se obeležava godišnjica streljanja Kragujevčana 1941., i ove godine biće održani, između ostalog, OKTOH, Bdenje i Veliki školski čas. OKTOH počinje 4. oktobra, Bdenje će biti održano 20., a Veliki… »

GV: Oktobarske svečanosti, memorandumi, sanacije stajališta, škola, odmarališta…

Ritam grada Kg 27.09.2018
Gradsko veće na sednici održanoj 25. septembra utvrdilo je program Oktobarskih svečanosti. Pored već tradicionalnih manifestacija kao što su Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, JoakimInterFest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, na kome će… »

Oktobarske svečanosti: Drama „Nisam kriv što sam živ“ na Velikom školskom času

InfoKG 26.09.2018
Gradsko veće na današnjoj sednici utvrdilo je program Oktobarskih svečanosti. Pored već tradicionalnih manifestacija kao što su Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, JoakimInterFest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, na kome će biti izvedena… »

Igor Milanović za kurir: Savić držao čas, od njega i ja učim

Kurir 31.07.2018
Legfendarni srpski vaterpolista Igor Milanović analizirao je veliki uspeh ekipe Dejana Savića i objasnio tajne uspeha Savićeve čete. Dan pre finala u Barseloni ste rekli da sigurno dobijamo Špance, bili ste samouvereni. Kako ste znali? - Video sam da… »

Vesti dana »