Veliki školski čas

GV: Oktobarske svečanosti, memorandumi, sanacije stajališta, škola, odmarališta…

Ritam grada Kg 27.09.2018
Gradsko veće na sednici održanoj 25. septembra utvrdilo je program Oktobarskih svečanosti. Pored već tradicionalnih manifestacija kao što su Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, JoakimInterFest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, na kome će… »

Utvrđen program Oktobarskih svečanosti

RT Kragujevac 26.09.2018
Gradsko veće utvrdilo je program Oktobarskih svečanosti koje pored već tradicionalnih manifestacija kao što su OKTOH, Joakiminterfest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas donosi niz koncerata, izložbi, tribina i promocija knjiga. Ovogodišnji… »

Najava oktobarskih dešavanja u Kragujevcu

iKragujevac 26.09.2018
Gradsko veće na utvrdilo je program održavanja Oktobarskih svečanosti. Pored već tradicionalnih manifestacija kao što su Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, JoakimInterFest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, na kome će biti izvedena drama… »

Oktobarske svečanosti: Drama „Nisam kriv što sam živ“ na Velikom školskom času

InfoKG 26.09.2018
Gradsko veće na današnjoj sednici utvrdilo je program Oktobarskih svečanosti. Pored već tradicionalnih manifestacija kao što su Muzičke svečanosti Oktobru hododarje, JoakimInterFest, Bdenje, Moleban i Veliki školski čas, na kome će biti izvedena… »

Igor Milanović za kurir: Savić držao čas, od njega i ja učim

Kurir 31.07.2018
Legfendarni srpski vaterpolista Igor Milanović analizirao je veliki uspeh ekipe Dejana Savića i objasnio tajne uspeha Savićeve čete. Dan pre finala u Barseloni ste rekli da sigurno dobijamo Špance, bili ste samouvereni. Kako ste znali? - Video sam da… »

Posle tuče u niškoj gimnaziji: Bodigard i za đake

Večernje novosti 18.12.2017
Posle tuče u niškoj gimnaziji "9. maj", roditelji i profesori na velikim mukama. Zakazana sednica na kojoj će se raspravljati o privatnom obezbeđenju. POSLE tuče u niškoj Gimnaziji "9. maj" u kojoj su učenici Trgovinske škole upali na čas i… »

Predloženo privatno obezbeđenje, ne pomaže školski policajac

Danas 15.12.2017
Na današnjoj hitnoj sednici Tima za zaštitu učenika od nasilja pri Gimnaziji „9. Maj“ u Nišu, zakazanoj zbog toga što su učenici Trgovinske škole L. D. i A. J. juče upali na čas i letvama pretukli učenika trećeg razreda P.R., predloženo je… »

Posle tuče, u Gimnaziji "9. maj" razmatraju angažovanje obezbeđenja

Južne vesti 15.12.2017
Posle incidenta, u kome su, kako je potvrdio diretor Gimnazije “9. maj” Nebojša Lekić, učenici Trgovinske škole upali na čas i napali jednog od učenika, Školski odbor i Savet roditelja razmatraće uvođenje privatnog obezbeđenja. Iako u školi… »

InfoKG 7 dana: Zastavin sat, Ksenija, električni autobus, Pendula, Veliki školski čas…

InfoKG 22.10.2017
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Besplatna obuka i plaćena praksa za mlade nezaposlene, bronzani "Kofer slova" za Divostinku, naš grad ugostio 32.000 turista, Zastavin sat ponovo počeo da kuca, pomoć za Kseniju, Rotaraktovci renovirali… »

"Veliki školski čas" - sećanje na "četu đaka"

OK radio 21.10.2017
Kragujevac -- Komemorativna manifestacija "Veliki školski čas" održana je u Šumaricama u znak sećanja na stradanje civila 21. oktobra 1941. godine u Kragujevcu. Vence su položili đaci i direktorka Prve kragujevačke gimnazije, predsednik Srbije… »

Vesti dana »