Veliki školski čas

„Glasovi neba pod zemljom“ na „Velikom školskom času“

Ritam grada Kg 18.10.2016
Poema „Glasovi neba pod zemljom“, pesnika Aleksandra B. Lakovića, biće izvedena na tradicionalnoj antiratnoj manifestaciji „Veliki školski čas“, koja se održava svakog 21. oktobra u čast civilnih žrtava fašističkih okupatora u… »

Veliki školski čas

Studio B 18.10.2016
Poema „Glasovi neba pod zemljom“, pesnika Aleksandra B. Lakovića, biće izvedena na tradicionalnoj antiratnoj manifestaciji „Veliki školski čas“, koja se održava svakog 21. oktobra u čast civilnih žrtava fašističkih okupatora u… »

Vučić šest sati, Koštunica sat i po, Đinđić jedan sat...

B92 10.08.2016
Beograd -- Vučićevo šestosatno čitanje skraćene verzija ekspozea od 260 strana oborilo je rekord u predstavljanju programa kod svih vlada od demokratskih promena dosad. Inače, Vučić je 2014. program Vlade izlagao tri sata, navodi RTS. Poslanik… »

Koji srpski premijer je čitao ekspoze najduže, a koji nakraće

Radio 021 10.08.2016
Šestosatno čitanje skraćene verzije ekspozea od 260 strana mandatara Aleksandra Vučića oborilo je rekord u odnosu na predstavljanje programa svih vlada od demokratskih promena. Inače, Vučić je 2014. program Vlade izlagao tri sata, navodi RTS… »

Na terapiji: Da li treba da trpimo?

Lepota i zdravlje 11.12.2015
Lidija Ćulibrk, urednica magazina “Lepota&Zdravlje”, specijalista zdravstvene psihologije Nedavno sam bila u prilici da prisustvujem veoma lepoj i humanoj priredbi u prelepom ambijentu sa velikim brojem zvanica, koja je trajala malo duže nego što… »

Musliu traži udžbenike na albanskom: Nećemo odustati

Blic 26.11.2015
Predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Jonuz Musliu izjavio je danas da Albanci u Bujanovcu, Preševu i Medveđi neće odustati od zahteva da im se dozvoli korišćenje udžbenika za osnovne škole sa Kosova koji se kao donacija Ministarstva prosvete iz… »

Šumarice, između neba i zemlje

e-Novine 21.10.2015
Održan Veliki školski čas. Manifestacijom "Veliki školski čas", koja se održava od 1971. godine, Kragujevac svake godine svetu šalje poruku da se nikada i nigde ne ponovi takav zločin, kada su okupatori u jednom danu streljali više hiljada… »

Održan „Veliki školski čas“

Ritam grada Kg 21.10.2015
U Spomen parku Šumarice, kraj spomenika streljanim đacima i profesorima održan je „Veliki školski čas“ u znak sećanja na streljane civile u Drugom svetskom ratu. Tradicionalnoj antiratnoj manifestaciji pored brojnih gostiju prisustvovali su i… »

Gradonačelnik Nikolić: "Mi se u oktobru, otvaramo prema svetu i pozivamo na mir"

iKragujevac 21.10.2015
Gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, danas je za inostrane i domaće delegacije organizovao prijem u Gradskoj upravi. I ove godine antiratnu manfestaciju Veliki školski čas, podržali su gradovi pobratimi, delegacije ambasada Kine, Nemačke… »

Pomen Streljanim Đacima: U Kragujevcu održan Veliki školski čas

Kurir 21.10.2015
Vence pred Spomenik streljanim đacima i profesorima osim predsednika Nikolića, položili su i predstavnici republičke skupštine, vlade, ambasadori Nemačke, Francuske, Slovačke, BiH, Crne Gore, Kine i Palestine, kao i predstavnici ambasada Ruske… »

Vesti dana »