Veliki školski čas

Trk na Ekonomski fakultet: Poklon koncert Univerziteta

iKragujevac 02.10.2017
U holu Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, večeras od 18 časova, kao poklon koncert Univerziteta u Kragujevcu, a povodom početka nove akademske godine, nastupiće Umetnički ansambl Ministarstva Odbrane Republike Srbije „Stanislav Binički“ i AVIA… »

Koncert „Pod sjajem zvezda“

iKragujevac 01.10.2017
U ponedeljak, 2. oktobra, od 18 sati, u holu Ekonomskog fakulteta, nastupiće Umetnički ansambl Ministarstva Odbrane Srbije „Stanislav Binički“ i AVIA Arhangeli, pod dirigentskom palicom Pavla Medakovića. Umetnički ansambl Ministarstva Odbrane… »

Program „Oktobarskih svečanosti 2017“

iKragujevac 01.10.2017
Program „Oktobarskih svečanosti“ počinje u utorak, 3. oktobra, nastupom Državnog kamernog hora „Peterburške serenade“ iz Rusije, u Prvoj kragujevačkoj gimnaziji. Na tradicionalnoj manifestaciji „Veliki školski čas“, 21. oktobra, biće… »

“Igra brojeva” na Velikom školskom času

Danas 28.09.2017
Na ovogodišnjem Velikom školskom času kraj Spomenika streljanim đacima i profesorima u Spomen parku Šumarice, 21. oktobra će biti izveden dramski prikaz ''Igre brojeva'' autora Mirka Demića. Veliki školski čas je komemorativna i antiratna… »

Oktobarske svečanosti: “Igre brojeva“ na Velikom školskom času (PROGRAM)

InfoKG 28.09.2017
Na jedinstvenoj antiratnoj manifestaciji "Veliki školski čas" u Spomen parku Šumarice, 21. oktobra biće izveden dramski prikaz “Igre brojeva“ autora Mirka Demića. Program oktobarskih svečanosti počinje 3. oktobra i, tradicionalno, sadrži… »

GV: Utvrđen program “Oktobarskih svečanosti”

Ritam grada Kg 27.09.2017
U okviru jedinstvene antiratne manifestacije Veliki školski čas u Spomen parku Šumarice 21. oktobra biće izveden dramski prikaz “Igre brojeva“ autora Mirka Demića. Tome će u petak 20. oktobra u Muzeju “21. oktobar“ prethoditi tradicionalna… »

Školski čas posle pola veka: Susret bivših osnovaca u Mokronogama kod Drvara

Blic 22.08.2017
Nastavnici Miloš Agić i Vlado Rosić, sredinom avgusta održali su čas u Osnovnoj školi u Mokronogama za 11 bivših učenika koji su u ovo selo kod Drvara došli iz mnogih mesta u Srbiji, RS i BiH. Isti broj učenika bio je opravdano odsutan, izvestio… »

Haos u Bariču: Đake sa učiteljicom u učionici zaključala direktorka? (video)

Blic 23.05.2017
Ponovo haos u OŠ"14. oktobar" u Bariču - roditelji prvaka tvrde da je juče njihovu decu, zajedno sa nastavnicom na zameni zaključala direktorka u učionici! Naime, ceo incident je nastao pošto se na posao vratila sa bolovanja učiteljica Verica… »

Vulin: Deco, jeste li bili na Kosovu? VIDEO

B92 17.03.2017
Ministri Mladen Šarčević i Aleksandar Vulin održali su školski čas posvećen pogromu Srba sa KiM u osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Beogradu. Na samom početku, Vulin je osmake upitao da li je neko od njih ikada bio na Kosovu i Metohiji… »

Vulin: Deco, idite na Kosovo i pomazite Gračanicu

N1 Info 17.03.2017
Ministri Mladen Šarčević i Aleksandar Vulin održali su danas školski čas posvećen pogromu Srba sa Kosova i Metohije u osnovnoj školi "Petar Petrović Njegoš" u Beogradu. Izvor: N1 "To morate da vidite. Krivi smo mi odrasli, mi veliki što vas ne… »

Vesti dana »