Veliki školski čas

Školski čas naučenih lekcija, ali nikome neće biti žao ako je ovo Krstajićev kraj: Šta smo videli na praznom stadionu?

Nedeljnik 10.06.2019
FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je Litvaniju pred praznim tribinama stadiona “Rajko Mitić” rezultatom 4:1, prikazavši dva potpuno različita lica u dva poluvremena. U prvom poluvremenu Srbija je ličila na tim… »

Večna opomena iz Šumarica

Večernje novosti 21.10.2018
Veliki školski čas u Kragujevcu u spomen na žrtve fašističkih zločina. Antiratnoj manifestaciji prethodio moleban za stradale. Sa mesta masovnog streljanja u Drugom svetskom ratu, iz kragujevačkih Šumarica, i ove godine je upućena poruka mira i… »

Pucajte, ja i dalje držim čas: Održan Veliki školski čas u Kragujevcu, venci i sveće za žrtve nacističkog streljanja

Kurir 21.10.2018
U Memorijalnom parku Šumarice u Kragujevcu održan je moleban đacima i profesorima ubijenim na današnji dan 1941. godine i izveden tradicionalni komemorativno-umetnički Veliki školski čas povodom 77. godišnjice streljanja civila u Drugom svetskom… »

Veliki školski čas u Šumaricama

Studio B 21.10.2018
U Srbiji je državni praznik Dan sećanja na sve žrtve iz Drugog svetskog rata. Kraj spomenika streljanim đacima i profesorima u kragujevačkim Šumaricama održana je tradicionalna antiratna manifestacija Veliki školski čas. Nemačka „kaznena… »

Da se nikada ne ponovi: Pre 77 godina u Kragujevcu umrla je mučeničkom smrću četa đaka u jednom danu

BK TV 21.10.2018
U Šumaricama je danas održan "Veliki školski čas", mirovna manifestacija posvećena civilnim žrtvama fašističkih okupatora, na kojoj je izvedena drama "Nisam kriv što sam živ", Đorđa Milosavljevića, profesora Fakulteta dramskih umetnosti. Prvi… »

Održan Veliki školski čas u Šumaricama

Nedeljnik 21.10.2018
Ove godine izveden je dramski prikaz "Nisam kriv što sam živ", po tekstu Đorđa Milosavljevića, u režiji Slađane Kilibarde, koji su izveli glumci kragujevačkog Knjaževsko-srpskog teatra. Danas se u Srbiji obeležava državni praznik Dan sećanja… »

"Umrla je mučeničkom smrću, četa đaka u jednom danu": 77 godina od najkrvavijeg nacističkog zločina nad Srbima

Srbija danas 21.10.2018
Moleban streljanim đacima i profesorima u Memorijalnom parku "Šumarice" počeo je danas u 10.30, a potom će biti održan tradicionalni komemorativno-umetnički "Veliki školski čas" povodom 77. godišnjice streljanja civila u Kragujevcu u Drugom… »

InfoKG 7 dana: Vakcinacija, grejna sezona, skener, Mišković, lančani sudar, Veliki školski čas, Aviončić, pepeo, Dom…

InfoKG 21.10.2018
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležile sledeće vesti: Počela vakcinacija protiv sezonskog gripa; Startovala grejna sezona, ali i problemi sa isporukom toplotne energije; Skener u Kliničkom centru u kvaru, pacijente upućuju u Kraljevo; Miroslav… »

Veliki školski čas u Šumaricama

iKragujevac 20.10.2018
Ustanova Spomen-park "Kragujevački oktobar" i ove godine obeležava godišnjicu streljanja naših sugrađana 19, 20. i 21. oktobra 1941. godine svojim tradicionalnim manifestacijama. Оd 11 časova u nedelju 21. oktobra, komemorativno-umetničkа… »

Sutra Veliki školski čas na godišnjicu streljanja civila u Kragujevcu

IndeksOnline 20.10.2018
KRAGUJEVAC – Tradicionalnom komemorativno-umetničkim “Velikim školskim časom” ispred Spomenika streljanim djacima i profesorima u Memorijalnom parku “Šumarice”, sutra, u nedelju, u 11 časova biće obeležena 77. godišnjica streljanja… »

Vesti dana »

Dodik: Promena Dejtona bi značila smrtnu presudu za BiH

Večernje novosti pre 30 minutajoš 19 povezanih

"Biće kako predsednik kaže"

B92 pre 24 minutajoš 18 povezanih

Krivična prijava zbog pištolja sa dva metka

Dnevnik pre 47 minutajoš 15 povezanih

Jokić spasao Denver u San Francisku VIDEO

B92 pre 2 satajoš 15 povezanih