Veliki školski čas

Veliki Pupin,Tesla i Milanković stali u jedan školski čas

Večernje novosti 07.01.2020
Trenutno u sistemu obrazovanja Srbije tri najveća imena srpske nauke Nikola Tesla, Mihajlo Pupin i Milutin Milanković staju u jedan čas nastave u osnovnim, i jedan u srednjim školama. Trenutno u sistemu obrazovanja Srbije tri najveća imena srpske… »

Veliki Pupin,Tesla i Milanković stali u jedan školski čas

RTV 07.01.2020
BEOGRAD - Trenutno u sistemu obrazovanja Srbije tri najveća imena srpske nauke Nikola Tesla, Mihajlo Pupin i Milutin Milanković staju u jedan čas nastave u osnovnim, i jedan u srednjim školama, a njihova čuvena dela, pre svega Pupinova, koju su… »

Veliki Pupin,Tesla i Milanković stali u jedan školski čas

Studio B 07.01.2020
Trenutno u sistemu obrazovanja Srbije tri najveća imena srpske nauke Nikola Tesla, Mihajlo Pupin i Milutin Milanković staju u jedan čas nastave u osnovnim, i jedan u srednjim školama, a njihova čuvena dela, pre svega Pupinova, koju su čitala… »

Odabrano 25 kulturnih događaja od značaja za Kragujevac

Pressek 02.01.2020
Grad Kragujevac je odabrao 25 festivala, manifestacija i kulturnih događaja, koji će od ove godine imati status programa od značaja za grad. Ovu odluku potvdila je i gradska skupština na poslednjem zasedanju. Stalne manifestacije u oblasti kulture od… »

Gradsko veće predložilo izbor 25 manifestacija od značaja za grad Kragujevac

RT Kragujevac 22.12.2019
Gradsko veće utvrdilo je predlog Odluke o manifestacijama, programima i projektima u oblasti kulture od značaja za grad Kragujevac i uputilo odbornicima Skupštine grada na razmatranje i odlučivanje. Pred članovima gradskog parlamenta naći će se 25… »

Savet Mreže ustanova kulture predložio 25 stalnih manifestacija u kulturi

iKragujevac 21.12.2019
Gradsko veće na sednici održanoj 20. decembra utvrdilo je predlog Odluke o manifestacijama, programima i projektima u oblasti kulture od značaja za grad Kragujevac i uputilo odbornicima Skupštine grada na razmatranje i odlučivanje. Pred članovima… »

InfoKG 7 dana: Veliki školski čas, trgovci, RSG, Šljivić, garaža, nepoverenje, Fiat, skeneri, vrtići, Huawei...

InfoKG 27.10.2019
U Kragujevcu su nedelju za nama obeležili: Gost iz Kozarske Dubice preminuo pred početak Komemorativne akademije u Prvoj gimnaziji, Veliki školski čas, problemi sa kojima se susreću zaposleni u trgovinskoj delatnosti, RSG proslavio 13. rođendan i… »

Veliki školski čas u Šumaricama

Sputnik 21.10.2019
Srbija obeležava Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu i 78. godišnjicu masovnog streljanja civila, među njima i đaka i profesora u kragujevačkim Šumaricama. U znak sećanja, i ove godine održan je Veliki školski čas. Uz podsećanje na… »

Veliki školski čas u Šumaricama, sećanje na nevine žrtve fašističkog terora

Top press 21.10.2019
Kragujevac – U Srbiji se danas obeležava Dan sećanja na žrtve u Drugom svetskom ratu i 78. godišnjica masovnog streljanja civila, među njima i đaka i profesora, u kragujevačkim Šumaricama. U znak sećanja, i ove godine u spomen-parku u tom gradu… »

Sa 49. Velikog školskog časa upućena poruka mira iz Kragujevca

RT Kragujevac 21.10.2019
Tradicionalno, i ovog 21. oktobra, kraj humke streljanim đacima i profesorima u Šumaricama, održan je moleban, a zatim i Veliki školski čas. Polaganje venaca u 11 časova kraj Spomenika streljanim đacima i profesorima označilo je i početak 49… »

Vesti dana »

Osam poginulih u zemljotresu na tursko-iranskoj granici

Al Jazeera pre 46 minutajoš 13 povezanih

Kralj boksa: Fjuri tehničkim nokautom srušio Vajldera (VIDEO)

Vesti online pre 3 satajoš 12 povezanih

Tri utakmice u Seriji A odložene zbog koronavirusa

Novi magazin pre 1 satjoš 8 povezanih