Izvor: Pravda arhiva vesti 05.01.2016

KRISTIJAN U TEŠKIM BOLOVIMA: Na izmaku snage – stanje neizvesno! (FOTO)

Pravda 05.01.2016
Kristijan Golubović se nalazi u bolnici i kako se navodi na njegovoj zvaničnoj FB stranici, tri su reči koje opisuju njegovo stanje: bol, nesanica i neizvesnost. „Sve se nakupilo u borbi sa previše šljama i nepravdom…ali…i ovo ću ja… »

Irački helikopter ostao bez repa – spašen na neočekivan način! (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
IRAK – Na internetu se pojavio snimak helikoptera Mi-35M iračke vojske koji je teško oštećen tokom akcije. Reč je o incidentu koji se dogodio još u avgustu 2015. godine, kada je tokom borbi kod Samare, pilot zakačio dalekovod. On je ipak uspeo… »

Iznenada preminuo glavni Putinov obaveštajac Igor Sergun

Pravda 05.01.2016
MOSKVA – Jedan od glavnih saradnika ruskog predsednika Vladimira Putina, načelnik Glavne obaveštajne uprave Generalštaba Oružanih snaga Rusije(GRU) Igor Sergun iznenada je juče preminuo u 58. godini. Sergun je bio jedna od ključnih figura… »

ŽIRINOVSKI OBJASNIO: Gospoda se tuku, a robovi pate!

Pravda 05.01.2016
Konflikt između Saudijske Arabije i Irana je koristan za obe strane. Tako misli ruski političar, vođa stranke LDPR Vladimir Žirinovski. – Osim toga, SAD i Izrael profitiraju iz ove situacije na Bliskom Istoku. Međutim običan narod jako pati.… »

BRUTALNO I SEKSI: MMA borbe žena u donjem vešu zaludele planetu (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
Novi borilački sport koji nosi ime LFC (borbe u donjem vešu) osvojio je planetu . LFC je osmišljen kao nežnija varijanta MMA i UFC, a za kratko vreme postao je popularan kod obožavaoca borilačkih sportova. Ovo kontroverzno takmičenje osmislio je… »

DžIHADISTA LOŽANA: Istrčao je kao Rambo, a kukao k’o devojčica! (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
SIRIJA – Nedavno su se desile žestoke borbe u gradu Šeih Miskin u Siriji, pa su internet preplavili snimci tih borbi. Na ovom snimku je prikazan jedan krajnje nepromišljeni džihadista koga je atmosfera očigledno ponela, pa je opušteno istrčao na… »

HAOS U VILI: Potukle se Ava i Ružica (VIDEO)

Pravda 05.01.2016
Starlete su se sinoć potukle u rijalitiju “Parovi”. Željko Stojanović, koji i dalje učestvuje u rijalitiju Parovi, dobio je od svoje majke prsten, koji je poželeo da pokloni Ružici Veljković. A ova njegova namera pokazala je koliko devojke… »

Donald Tramp: Treba da poboljšamo odnose sa Rusijom kako bismo se rešili Islamske države

Pravda 05.01.2016
LOVEL – Sjedinjene Američke Države bi trebalo da poboljšaju odnose s Rusijom i drugim zemljama kako bismo se rešili Islamske države (ID), izjavio je američki predsednički kandidat Donald Tramp, prenosi Sputnik International. „Zar ne bi bilo… »

ASAD NAPREDUJE UZ RUSKU POMOĆ: Najnovija mapa situacije u Siriji (FOTO/VIDEO)

Pravda 05.01.2016
DAMASK – Posle nešto više od dva meseca ruskih vazdušnih udara i otpočinjanja kopnene ofanzive Sirijske arapske armije, konačno se može reći da su Asadove trupe ostvarili snažan teritorijalni napredak u borbama za oslobođenje svoje domovine.… »

UKRAJINCI PUKLI: 600 miliona na gubitku zbog ugovora sa EU

Pravda 05.01.2016
KIJEV – Pad izvoza u Rusku federaciju zbog sankcija može da izazove gubitak od 450 do 600 miliona dolara. – Maksimalni gubici su procenjeni na 600 miliona dolara – izjavila je trgovinska predstavnica Ukrajine Natalija Mikoljskaja. Od januara… »