Izvor: Kurir arhiva vesti 19.02.2016

Bušne Čamce Zamenili Kruzerom: Švedska smešta 1.800 migranata na luksuzni brod

Kurir 19.02.2016
Švedske vlasti planiraju da smeste oko 1.800 migranata na luksuzni kruzer "Okean Gala". Ovo je jedan od načina kojim vlasti pokušavaju da se izbore sa velikim prilivom migranata koje više nemaju gde da smeste. Zbog ogromnog priliva i nedovoljnog mesta… »

Novi Story: Svi detalji trudnoće i vantelesne oplodnje Seke Aleksić

Kurir 19.02.2016
Prenosimo vam reakcije poznate pevačice i njenog supruga nakon saznanja da će na jesen postati roditelji. Folk zvezda uživa preplavljena najlepšim emocijama i radošću koju joj je donela potvrda lekara da je u drugom stanju i da ona i njen suprug… »

(Video) Dušica Pokazala Grudi: Pevačici ispale baradavice dok se presvlačila

Kurir 19.02.2016
Tokom presvlačenja, Dušica Grabović je na radost muškaraca pokazala bradavice koje su joj ispale iz brushaltera. Pevačica se presvlačila metodom kada je beli grudnjak navukla preko crnog koji je htela da skine i odloži. Dok je menjala brushaltere… »

Veselin Besan Nakon Izbacivanja Sa Farme: Moj rad se nije snimao, strašno sam razočaran

Kurir 19.02.2016
Maneken Veselin Doknić sinoć je napustio "Farmu" posle Velibora Džarovskog. On ne krije da je razočaran jer je izbačen iz rijalitija. Veselin je na svom Fejsbuku izrazio nezadovoljstvo, gde je napisao kako se njegov rad nije snimao. "Napravljen… »

Marina Perazić Šokirala: Izjavom o ocu njene dece zbunila je sve farmere

Kurir 19.02.2016
Pevačica Marina Perazić je u razgovoru sa farmerima priznala da je u rijaliti ušla zbog novca, jer živi na ivici egzistencije. "Zaista mi treba novac da napravim neki novi projekt. To mi je najveća prepreka u poslu. Bez novca ne mogu ni pregovarati s… »

Otkrivamo: Šta znači ukoliko sanjate bivšeg partnera

Kurir 19.02.2016
Saznajte šta snovi o bivšim partnerima žele da vam poruče. Ukoliko i vama često u snove dolazi bivši dečko i snovi nisu tako bezazleni i naivni, ne brinite, niste sami, piše sajt Cosmopolitan. Prema jednom istraživanju koje je obavio DreamsCloud… »

(Foto) Šta Će Sad Rada: Kome to Milan Stanković nosi cveće?

Kurir 19.02.2016
Pevač Milan Stanković već desetak dana odmara u Australiji odakle svakodnevno obaveštava fanove o svojim aktivnostima na društ venim mrežama. Stanković je na Instagramu postavio novu fotografiju na Instagramu na kojem nosi buket cveća. Fanovi su… »

(Video) Kad Je Žena U Krizi: Ceca uskočila Despotu u krevet, daske nisu izdržale!

Kurir 19.02.2016
Farmeri su proveli veoma burnu noć, a najuzbudljivije je bilo u Despotovom krevetu, kada je na njega naskočila Ceca. Naime, Čipi je jutros u kuhinji ispričao kako su Despot i Ceca slomili krevet tokom noći. Ceca izgleda nije znala kako da suptilno… »

NE SMEJU NI U OGLEDALO DA SE POGLEDAJU: Evo kako dame izgledaju samo 5 dana na Farmi

Kurir 19.02.2016
Farma 7 je počela pre pet dana, a dame koje su ušle na imanje u Lisoviće već su osetile na sebi težak seoski život, bez glamura i sjaja. Naime, skoro sve farmerke u ponedeljak uveče ušle su poput filmskih diva, koračajući crvenim tepihom pod… »

Sloba Papučar Godine: Šta sve radi za ljubav Topalkove ćerke

Kurir 19.02.2016
Pevač Slobodan Vasić do ušiju je zaljubljen u ćerku svog kolege Milan Topalović Topalko, Helenu. Naime, samo za njenu ljubav bi uradio sve, pa je tako na njen zahtev postao plavuša. Pevač je posetio jedan frizerski salon u kom je prefarbao smeđu… »