Izvor: Kurir arhiva vesti 19.02.2016

Prištinski Mediji: EU ne žuri sa viznom liberalizacijom za Kosovo

Kurir 19.02.2016
Misija za procenu EK još nije odgovorila na poziv kosovske vlade da poseti Prištinu i oceni stepen primene finalnih preporuka za viznu liberalizaciju. To piše prištinski list "Koha ditore", uz napomenu da je do te posete trebalo da dođe polovinom… »

(Foto, Video) Abu Hamza: Tužiću BiH, 8 godina sam bez razloga bio u pritvoru!

Kurir 19.02.2016
ISTOČNO SARAJEVO - Nakon što je gotovo osam godina proveo u Imigracionom centru u Istočnom Sarajevu Imad al-Husin, poznatiji kao Abu Hamza juče je pušten na slobodu. On je izjavio da će tužiti BiH i tražiti odgovornost države zbog pritvora u… »

Poginuo Grčki Pevač: Saša Kovačević tuguje za preminulim prijateljem

Kurir 19.02.2016
Njegov veliki hit „Slučajno“ obradio je Saša Kovačević, koji se oprostio od kolege na društvenim mrežama. Jedan od najpopularnijih grčkih pevača Pantelis Pantelidis (32) poginuo je juče u saobraćajnoj nesreći u Atini. Tragedija se dogodila… »

Maneken Postao Obezbeđenje: Lazić radi kao izbacivač za 400 €

Kurir 19.02.2016
Boravak u „Farmi“ nije mu doneo poslovne ponude modnih agencija, pa je morao prihvatiti ono što se nudilo, a to je obezbeđenje noćnog kluba. Radetu Laziću se po svemu sudeći nije isplatilo to što je tri meseca boravio u rijalitiju „Farma“… »

Otmica Male Maše (2) Policajac: Pokušali su da me pregaze!

Kurir 19.02.2016
On i kolega, kako je objasnio, rasporedili su se ispred naplatne rampe i osmatrali kad je naišao sivi BMW. BEOGRAD - Policajac Miodrag Manojlović, koji je 13. marta prošle godine u blizini naplatne rampe kod Šimanovaca pokušao da zaustavi otmičare… »

Ubistvo U Srpskom Klubu U Beču: Pazarac ubio izbacivača jer mu je udario sina!

Kurir 19.02.2016
BEČ – Pred sudom u Beču počeo je proces protiv Mirsada Šaćirovića (54), poreklom iz Novog Pazara, koji se godinama krio pošto je u prestonici Austrije ubio izbacivača Dalibora S. (29) ispred kluba Viva. Šaćirović je godinama bio na listi… »

Uzbuna Na Snimanju "Andrije I Anđelke": Posle Željka Anđelka izazvala Severinu!

Kurir 19.02.2016
Nakon što je pre nedelju dana snimila video sa bebom lava u kome peva "Ranjenu zver " Željka Joksimovića i izazvala pevača da odabere omiljenu scenu iz hit serije u kojoj igra, glumica Anđelka Prpić je novi izazov uputila drugoj učesnici Music Week… »

HAG: Tužilaštvo za novo suđenje Jovici i Frenkiju u oktobru, odbrana za februar 2017.

Kurir 19.02.2016
HAG - Tužilaštvo u Hagu izrazilo je danas spremnost da ponovljeno suđenje Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću-Frenkiju počne u oktobru ove godine, a njihovi branioci su naglasili da početak procesa pre februara iduće godine nije moguć… »

Bujanovac: Uhapšen provalnik zbog obijanja kazina i privatne kuće, uzimao dinare i tehniku

Kurir 19.02.2016
BUJANOVAC - Bujanovačka policija uhapsila je danas S.F. (23) zbog sumnje da je izvršio više teških krađa i razbojništava u tom mestu. S.F. je osumnjičen da je pre dva dana obio kazino u Bujanovcu, odakle je ukrao mobilni telefon, televizor, dva… »

HIT VIDEO ZEZNULA I SLAVOLJUBA SLAGALICU Zadati broj bio je 9, imala je 10 i 1, a evo šta je uradila

Kurir 19.02.2016
Učesnica najdugovečnijeg domaćeg televizijskog kviza Slagalica ostaće upamćena po neverovatnom matematičkom promašaju... Ova dama dobila je neverovatno jednostavan zadatak u igri "Moj broj" - zadati broj bio je 9, a među odabranim brojevima bili… »