Izvor: Kurir arhiva vesti 19.02.2016

Živković: Sa SPS saradnju nisam hteo ni pre, neću je ni sada!

Kurir 19.02.2016
Poslanik Nove stranke Zoran Živković poručio je danas da nema prostora za saradnju te stranke sa SPS. "SPS je na vlasti od 1945. godine, kroz razne pojave. Jedino vreme kada nisu bili na vlasti je bilo kada je Vladu vodio Zoran Đinđić i kada sam je… »

SNP: Diplomatski imunitet za pripadnike ruskog centra u Nišu

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović izjavio je danas da svim pripadnicima ruske misije u Humanitarnom centru u Nišu treba obezbediti diplomatski imunitet. "Srpska narodna partija insistira da se svim pripadnicima ruske misije u… »

Nikolić Sa Ambasadorom Kazahstana: Vreme je da se prijateljstvo naših zemalja potvrdi i u ekonomiji

Kurir 19.02.2016
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić ocenio je danas u Beogradu, u razgovoru sa ambasadorom Kazahstana Nurbahom Rustemovim da je vreme da se prijateljstvo dve zemlje potvrdi i razvijenim ekonomskim odnosima. U saopštenju se navodi Nikolićeva ocena da je… »

Stefanović: Novi Sad nije izgledao gore još od bombardovanja

Kurir 19.02.2016
Predsednik Levice Srbije Borislav Stefanović ocenio je da Novi Sad nije izgledao "ovako loše" još od bombardovanja 1999. godine. "Novi Sad nije izgledao ovako loše još od bombardovanja 1999. godine. Naš grad zaslužuje mnogo bolje od toga", rekao je… »

SAD I EU PORUČILE ĐETIĆIMA: Dogovorite se, izbori moraju da budu pošteni!

Kurir 19.02.2016
PODGORICA - Lideri partija koje imaju poslanike u Skupštini Crne Gore danas bi trebalo da završe pregovore o sporazumu za fer izbore. Koordinator parlamentarnog dijaloga Ranko Krivokapić je ranije ocenio da bi neusvajanje sporazuma bio veliki korak… »

Devenport: Srbija nema obavezu da učestvuje u izbegličkim kvotama

Kurir 19.02.2016
Šef delegacije EU u Srbiji Majkl Devenport izjavio je da aktuelni razgovori u Briselu o reššavanju migrantske krize nisu usmereni ka zatvaranju granica Evropske unije, već ka njihovoj efikasnijoj kontroli. "U tom pogledu, neodgovorne su najave o… »

Zastrašujuće: Islamisti odrubili glavu tinejdžeru zbog muzike!

Kurir 19.02.2016
Petnaestogodišnji Ajhan Husein pogubljen posle presude šerijatskog suda. Lokalno stanovništvo protestovalo zbog zločina. MOSUL - Ekstremistička organizacija Islamska država odsekla je glavu petnaestogodišnjem dečaku jer je slušao pop muziku u… »

Mađarski Ministar: Zatvaramo železničke prelaze s Hrvatskom

Kurir 19.02.2016
Ministar unutrašnjih poslova Mađarske Šandor Pinter rekao je danas da će njegova zemlja zatvoriti tri železnička prelaza sa susednom Hrvatskom da spreči mogući ulazak migranata. Pinter je rekao da će prelazi biti zatvoreni jer su hrvatske… »

NE POŠTUJE KUĆNI PRITVOR: Tužilaštvo BiH traži da se Radončić vrati u zatvor!

Kurir 19.02.2016
SARAJEVO - Tužilaštvo Bosne i Hercegovine uputilo je žalbu Sudu Bosne i Hercegovine na odluku o ukidanju pritvora Fahrudinu Radončiću zbog kršenja mera zabrane koje su mu određene nakon puštanja iz pritvora. Sud BiH nije prihvatio zahtev… »

Radulović: Očekujem nove izbore 2017. godine, nakon raspada SNS

Kurir 19.02.2016
Predsednik Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović izavio je da očekuje da će se novi izbori održati zajedno sa predsedničkim izborima već 2017. godine jer će ovi izbori prouzrokovati raspad Srpske napredne stranke. "Ono što mi mislimo da treba da… »