Izvor: Kurir arhiva vesti 19.02.2016

Prokupčanin Nestao Pre 50 Dana: Telo Krstića isplivalo u jezeru?

Kurir 19.02.2016
U ranim jutarnjim satima iz Rastovničkog jezera kod Prokuplja isplivalo je telo muškarca u stanju raspadanja i prema prvim informacijama sumnja se da je reč i Nebojši Krstiću ( 36) iz prokuplja koji je misteriozno nestao 30. decembra prošle godine… »

Bračni Par Bačen U Septičku Jamu: Rumuni ubili muža i ženu, a prijavili nestanak!

Kurir 19.02.2016
Pretpostavlja se da su zločinci iz kuće ubijenih odneli najmanje 5.000 evra. KUČEVO - Rumunski državljani Viorel G. (55), Florin G. (49) i Vasilje D. (44) uhapšeni su zbog sumnje da su nožem ubili Dragoljuba Jugovića (71) i njegovu suprugu Dragu… »

Izlazi Iz Zatvora: Sud BiH ukinuo pritvor Slobodanu Pavloviću!

Kurir 19.02.2016
SARAJEVO - Sud BiH ukinuo je rešenje o pritvoru vlasniku Pavlović banke Slobodanu Pavloviću i radnicima ove banke Ljiljani Garić, Petru Laziću i Blagu Blagojeviću. U Sudu BiH danas je održano ročište u vezi sa žalbom na pritvor za vlasnika… »

Radikalizacija: Beogradski taksisti najavili štrajk od ponedeljka

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Beogradski taksisti koji nemaju dozvole za rad najavili su danas da će od ponedeljka, 22. februara svakodnevno organizovati protestne vožnje zbog višegodišnjeg čekanja na dozvole za obavljanje taksi delatnosti. Predstavnik okupljenih oko… »

Nova stranka: Vučić u Novom Sadu prodaje maglu

Kurir 19.02.2016
NOVI SAD - Nova stranka ocenila je danas da predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić trećom posetom Novom Sadu u poslednja dva meseca pokušava da "kamuflira činjenicu da Novi Sad ima najgoru i najnesposobniju vlast u svojoj istoriji". "Vučić je u… »

Nije Menjan Tri Godine: Podignite minimalac bar na 140 dinara po satu

Kurir 19.02.2016
To povećanje trebalo je da iznosi oko 15 odsto, ukazuju sindikati. BEOGRAD - Savez samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjeni granski sindikati Nezavisnost uputili su Socijalno-ekonomskom savetu inicijativu za povećanje visine minimalne cene rada sa 121… »

Prevozio U Automobilu: Novosađanin uhvaćen sa automatima i municijom

Kurir 19.02.2016
NOVI SAD - Novosađanin P. T. (41), uhapšen je zbog sumnje da je nedozvoljeno posedovao automatsko oružje. Policija je u putničkom vozilu kojim je upravljao P.T, pronašla dve automatske puške, tri rapa za automatsku pušku sa šesnaest okvira… »

Kurdi Upozorili Tursku Rizikujete veliki rat! Ako krenete u invaziju na Siriju, Rusija će odgovoriti

Kurir 19.02.2016
Rusija je obećala da će zaštititi Kurde u Siriji u slučaju kopnene opearcije Turske – korak koji može dovesti do „velikog rata“, rekao je predstavnik Sirijskog Kurdistana u Moskvi Rodi Osman. On je u intervjuu Blumbergu izjavio je da invazija… »

Vasići Iz Vb Optuženi Za Nasilje Bivša snaja: Njihov sin me tukao, a oni su pili kafu!

Kurir 19.02.2016
Mileta Vasića, najstarijeg sina Radeta i Rade Vasić, koje smo gledali u Velikom bratu, bivša žena Elena optužila je za fizičko nasilje. Ona nema lepe reči ni za bivšu svekrvu i svekra, od kojih je, kako kaže, trpela psihičku torturu. "To su zli… »

ŠOK U PAROVIMA: Čupo Kalač izbačen iz vile!

Kurir 19.02.2016
U rijalitiju Parovi održano još jedno venredno izbacivanje, a najmanje poverenja publike, ove nedelje dobio je Čupo Kalač za koga je ova igra završena. Od nominovanih petoro učesnika, najviše gasova je imao je Nenad Marinković Gastoz, a odmah za… »