Izvor: Kurir arhiva vesti 19.02.2016

Priznanje Legendi: Bati Živojinoviću Beogradski pobednik

Kurir 19.02.2016
Bata Živojinović je debitovao 1955. ulogom u filmu „Pesma s Kumbare“ i od tada je ostvario oko 280 uloga. Ovogodišnji dobitnik nagrade Beogradski pobednik, koju dodeljuje Fest, jeste Velimir Bata Živojinović. Ovo priznanje koje je ustanovljeno… »

(Video) Filip Hteo Da Bije Kristinu: Ona mu poručila da je fićfirić, farmeri jedva obuzdali Đukića

Kurir 19.02.2016
Danas je došlo do žestoke svađe između Kristine i Filipa koji su se umalo potukli, a povod je bio red za kupanje. Kristina je želela prva da se okupa, ali Filip nije želeo da je propusti jer nije bio njen red. "Ne pričaj sa njim nabodi ga"… »

Igra Se Sa Prirodom: Kim Džong-un bi nuklearnim testovima mogao da probudi čudovište

Kurir 19.02.2016
Seizmolozi upozoravaju da bi nuklearna testiranja koje sprovodi Severna Koreja mogla da aktiviraju vulkan Bekdu i dodaju da je jedna od prethodnih erupcija ovog vulkana bila "najsnažnija eksplozija u čitavoj istoriji". Reč je o takozvanoj… »

(Video) Sakrila Se Pa Pljuje: Pogledajte kako Zorica Marković ogovara Vesnu Zmijanac

Kurir 19.02.2016
Zorica Marković i Vesna Zmijanac ušle su na Farmu kao velike prijateljice ali vrlo brzo su se pokazale. Naime, Zorica je već počela da ogovara svoju prijateljicu i to sa mladim di džejem, Crnim. Kako kaže, sumnja da je Vesna izabrana za prvu slugu… »

Pala Krv U Niškom Zatvoru: Ubo cimera naoštrenom kašikom

Kurir 19.02.2016
NIŠ - Osuđenik Kazneno-popravnog zavoda u Nišu Davor M.(38), koji izdržava osmogodišnju kaznu zbog ubistva, teško je povređen kada ga je pretukao osuđenik Stefan. V. (26) kojeg je ubo u grudi zaoštrenom drškom od kašike! Robijaška tuča… »

(Video) Malo Se Zanela: Goga zaboravila na kamere i češe onu stvar

Kurir 19.02.2016
Igračica Goga Aleksić ponaša se u rijalitiju "Farma" kao da je kod kuće. Naime, nju je zasvrbela guza i bez blama je imalo razmišljanja, a prsti su mogli da završe i u međunožju. Dok se češala cimeri su je podsetili da kamere sve snimaju, a ona… »

Brendon Hoće Kući: Pustite me iz Parova, Ava mi ugrožava zdravlje!

Kurir 19.02.2016
Branislav Radonić Brendon traži od produkcije da ga puste kući, jer je uplašen za svoje zdravlje u vili "Parova". Kontroverzni Branislav Radonić Brendon traži od produkcije "Parova" da ga puste kući, jer je uplašen za svoje zdravlje u vili… »

Uhvaćeni Na Gradini: Deda i unuk švercovali lažne evre

Kurir 19.02.2016
BEOGRAD - Na graničnom prelazu Gradina spreč pokušaj krijumčarenja 28 falsifikovanih novčanica u vrednosti 770 evra, saopštila je Uprava carina Srbije. Evri su, kako se navodi, zaplenjeni tokom redovne kontrole kada je pri ulazu u zemlju zaustavljen… »

Vesić: U Beogradu se sve više gradi

Kurir 19.02.2016
Gradski menadžer Goran Vesić je rekao danas da su u Beogradu mnogi projekti pokrenuti sa "mrtve tačke" i da će u narednom periodu posebna pažnja biti posvećena iskorišćavanju oko 200 kilometara obala na teritoriji Beograda. Vesić je na Prvoj… »

(Video) Amerika Prebacila Tenkove U Norveške Pećine: Razlog je napetost između NATO i Rusije

Kurir 19.02.2016
Pećine koje su korišćene u vreme hladnog rata opet su aktuelne koriste u vreme napetosti između NATO-a i Rusije oko situacije u Siriji. Američki marinci premestili su tenkove, artiljeriju i logističku opremu u norveške pećine koje su se koristile… »