Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.03.2016

Evo šta će vam se desiti kad umrete!

Vesti online 10.03.2016
Kreativni ljudi iz "ASAP Science" napravili su zanimljiv video-snimak na kojem se vide detalji iz minuta u minut šta se dešava ljudskom telu prilikom smrti. Na snimku se vidi šta se dešava sa telom nakon nekoliko sati, dana, nekoliko nedelja i na… »

Zemljaci blaže rane Despotu i Nataši

Vesti online 10.03.2016
Ako bi osmogodišnji Despot Lazić, dečak iz Bajine Bašte poželeo da zagrli svoje donatore - plemenitu Nadu iz Perta koja mu je za lečenje uputila 100 australijskih dolara i porodicu našeg stalnog čitaoca i darodavca Milenka Šipke iz Oberordorfa u… »

Bogovi sa četiri prsta

Vesti online 10.03.2016
Na osnovu arheoloških nalaza, a naročito iz mitologija drevnih naroda, nauka je donekle rekonstruisala svet koji je nekada vladao Zemljom, u interglacijalnom periodu. U vreme kada je Francisko Pisaro osvojio Peru Inke su govorile da su za Tihuanako… »

Udovica Mirjana ne skida crninu

Vesti online 10.03.2016
Zlehudu sudbinu samohrane majke dvoje dece, 28-godišnje udovice Mirjane Stamenković iz Donjeg Vrtogoša kod Vranja, obolele od dijabetesa i visokog krvnog pritiska iz meseca u mesec prati porodica Olivere Stepanović iz Zemuna. I ovoga puta ova… »

Lavrov: Možda smo i mi dopingovani!

Vesti online 10.03.2016
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov kaže da ne bi bio iznenađen ako bi za korišćenje dopinga bili optuženi i ruske diplomate i vojska, a ne samo sportisti. Lavrov je komentarisao nove optužbe na račun ruskih sportista za korišćenje dopinga. -… »

Balerina: Kristijan će mi platiti za sve!

Vesti online 10.03.2016
Jelena Milošević Balerina ostala je upamćena po specifičnom odnosu sa Kristijanom Golubovićem u koga je tokom rijalitija bila zaljubljena. Međutim, ovog puta je odlučila da promeni taktiku i ispriča sve što misli o njemu. Balerina je izjavila da… »

Beker otkrio malo poznatu stvar o sebi

Vesti online 10.03.2016
Legendarni Nemac Boris Beker, trener najboljeg tenisera današnjice Novaka Đokovića, otkrio je za "Nedeljnik" da je izbegličko dete. - Ja sam sin izbeglice. Moja majka Elvira potiče iz bivše Čehoslovačke. Ona je bila u jednom od tih vozova posle… »

"Ukrajini kao nikad potrebna Rusija"

Vesti online 10.03.2016
Ukrajina mora da razume da ekonomski racionalizam treba da prevlada nad ekonomskim nacionalizmom, inače Vlada te zemlje nikad neće skrenuti sa puta samoubilačke politike, piše komentator "Gardijana". Ekonomsko ozdravljenje Ukrajine zavisi, ne od… »

Amerika prebacila teške bombardere na istok

Vesti online 10.03.2016
Vojska SAD prebacila je tri strateška bombardera B-2 "spirit" u Azijsko-pacifički region, saopštila je Strateška komanda vojske SAD. Kako se navodi, reč je o regularnoj rotaciji snaga, kao što su nedavno u Evropu prebačena dva bombardera B-52. -… »

Bitka za Britaniju (2): Briselski okovi

Vesti online 10.03.2016
Ostanak Britanije u evropskoj zajednici ostaje za sada široko otvoreno pitanje iako trenutno većina stanovništva, nasuprot većini u političkom establišmentu - veruje da bi Britanija, oslobođena briselskih okova i glomazne birokratske regulative… »