Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.03.2016

"EU nikad nije bila bliža kolapsu!"

Vesti online 10.03.2016
EU više nije u stanju da se nosi sa ekonomskom i migrantskom krizom i nikada nije bila bliže kolapsu, ukazuje "Noje ciriher cajtung". Nekadašnji zvaničnik Evropske centralne banke Jirgen Stark smatra da je opasnost od kolapsa EU najveća do sada. On… »

Majstori “greškom” otkrili novu Hearthstone ekspanziju pre vremena

Vesti online 10.03.2016
Zvanična premijera nove Hearthstone ekspanzije treba da bude ovog petka od 21h po našem vremenu, na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu, https://www.twitch.tv/playhearthstone ,u okviru American Winter Championships događaja. Iako se zvanično još… »

Hakeri razbili Amere, ukrali devizne rezervne Bangladeša!

Vesti online 10.03.2016
Nepoznati hakeri su upali u Federalnu banku rezervi Njujorka i ukrali devizne rezerve Bangladeša. Hakeri su upali u elektronski sistem Federalne banke rezervi Njujorka i sa jednog od računa ukrali oko 100 miliona dolara, piše "Jahu njuz". Sredstva… »

O čemu su razgovarali Putin i Cipras?

Vesti online 10.03.2016
Ruski predsednik Vladimir Putin razgovarao je sa grčkim premijerom Aleksisom Ciprasom o sirijskoj i izbegličkoj krizi, saopštio je Kremlj. Putin je istakao da očuvanje sporazuma o prekidu neprijateljstava "ključni faktor za normalizaciju međunarodne… »

VIDEO: Nova ruska raketa "unosi strah u srca"

Vesti online 10.03.2016
"Rubež" se pokreće sa mobilnog lansera direktno uvis, zatim na određenoj visini zauzima borbeni pravac i nastavlja let po balističkoj putanji, a u silaznoj putanji na nekoliko stotina kilometara pre cilja bojeva glava neočekivano ponire prema zemlji… »

Video: Navijači Reala pozdravili Princa Rima!

Vesti online 10.03.2016
Italijanski fudbaler je po ulasku na teren na meču sa Real Madridom dobio ovacije navijača na Santjago Bernabeu. Legendarni igrač Rome, Frančesko Toti igra svoju poslednju sezonu u karijeri. I dok je u Seriji A ostalo još dosta mečeva, popularni… »

Hrvati bi opet da isele Srbe

Vesti online 10.03.2016
Bilten Srpskog narodnog veća "Govor mržnje i nasilja prema Srbima u 2015", predstavljen je u utorak u Zagrebu, izazvao je novu salvu negativnih reakcija usmerenih prema predstavnicima srpske zajednice u Hrvatskoj. Visoki funkcioner HDZ i kandidat za… »

Rusija obučava delfine u vojne svrhe

Vesti online 10.03.2016
Ministarstvo odbrane kupilo je pet delfina za Centar za obuku borbenih morskih sisara u Sevastopolju. Na sajtu za državne nabavke Ministarstva odbrane postavljen je konkurs za kupovinu pet crnomorskih kljunastih delfina koji treba da budu isporučeni do… »

Ako pitate Erdoganovu ženu, otomanski haremi su bili dobra škola za žene

Vesti online 10.03.2016
Supruga turskog predsjednika Emina Erdogan smatra da su otomanski haremi bili "dobre škole, koje su pripremale žene za život". Turska prva dama navodi da je harem bio "škola za članove osmanske dinastije". Ona je na dobrotvornom skupu u Ankari navela… »

Sestre Moldovan - srpske uzdanice u Riju

Vesti online 10.03.2016
Uzdanice Srbije na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru ove godine biće sestre Moldovan, Nikolina i Olivera. On ne kriju da žele na najvećim sportskim igrama na svetu da obraduju naciju i donesu medalju. Sestre Moldovan već godinama su u žiži… »