Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.03.2016

Božović pecka Partizan: Ne smem mnogo da pričam, za dva minuta izdaće saopštenje!

Vesti online 10.03.2016
- Dok sam radio u Rusiji kupio sam njihove igrače u vrednosti od 5,2 miliona evra, ali da ne pričam mnogo - rekao je trener Zvezde. Miodragu Božoviću se baš osladilo da "pecka" Partizan poslednjih dana, pa se osvrnuo na period proveden u Rusiji, kad… »

Hit: Otvorio vrata aviona da malo proluftira

Vesti online 10.03.2016
Kada putujete avionom, postoje stvari koje se nikako ne rade. Jedna od njih je i otvaranje aviona letelice. Ipak, izgleda da ta pravila ne važe i u Kini, Ili važe, samo ih ne poštuju svi. Naime, kako prenose kineski mediji, u avionu jedne kompanije u… »

Prete nam žutica i crevne zaraze?

Vesti online 10.03.2016
Trenutno opasnost vreba i od respiratornih infekcija, a nakon povlačenja vode od oboljenja koje prenose komarci i izazivaju glodari, navode mediji. Stanovnici poplavljenih područja tokom poplava, ali i nekoliko nedelja nakon povlačenja vode mogli bi da… »

"Istok i zapad Evrope ne dele iste vrednosti"

Vesti online 10.03.2016
"Ako nastavi da se protivi izbeglicama, istočna Evropa bi mogla da podstakne radikalnu krizu solidarnosti u EU i da bude odbačena od strane zapadne Evrope", ocenjuje politikolog Ivan Krastev, a prenose nemački mediji. - Finansijska kriza podelila je… »

Rosi: Sa Markezom nema više rukovanja!

Vesti online 10.03.2016
Valentino Rosi smatra da nije imao druge, nego da javno prozove Markeza pred čuvenu trku u Sepangu. Doktor je optužio mladog Španca da se ponaša kao dete u želji da pomogne Horheu Lorencu u borbi za titulu. Samo 72 sata kasnije, posle nekoliko… »

VIDEO: Kakva bežanija, njega ni Jusein Bolt ne bi stigao

Vesti online 10.03.2016
Kada po ceo dan samo radite, pa još naporan i težak posao na gradilištu, šala je uvek dobrodošla. Tako je jedan čovek rešio da se preruši u medveda, kako bi uplašio kolegu. A evo kako je sve prošlo. Na video snimku vidimo čoveka kako lagano… »

VIDEO: Rusi oborili svetski rekord u vožnji formule po ledu!

Vesti online 10.03.2016
Ruski trkački automobil serije "indi kar" postavio je novi rekord u brzini u sredu, 9. marta, na zaleđenom jezeru Lovozero u arktičkoj Murmanskoj oblasti. Vozač je u ovim, za vožnju, nerealnim uslovima uspeo da razvije brzinu od čak 228 kilometara… »

"Kurdi očekuju podršku Rusije za nezavisni Kurdistan"

Vesti online 10.03.2016
"Kurdi će ove godine da održe referendum o nezavisnosti", izjavio je funkcioner Demokratske stranke Kurdistana u Iračkom Kurdistanu Ali Avni, a prenose ruski mediji. Prema njegovim rečima, Kurdi već sto godina žive bez sopstvene države i stalno… »

Alonso: Da imamo iste uslove, osvojio bih titulu!

Vesti online 10.03.2016
Fernando Alonso smatra da bi bio najbolji kada bi svi vozači imali iste bolide. Španac je dva puta bio šampion F1, poslednji put pre deset godina, a posle dve godine u Ferariju vratio se u Meklaren. - Voleo bih da me moja deca pamte kao borca. Nisam… »

VIDEO: Superpištolj Putinovih telohranitelja probija i pancire

Vesti online 10.03.2016
Pjotr Ivanovič Serdjukov (70) je konstruktor oružja koji je napravio potpuno originalni pištolj, daleko opasniji od čuvenih TT i Makarova i sa lakoćom probija pancire na razdaljini od sto metara. Pištolj koji sada zovu Serdjukov pravljen je… »