Izvor: Vesti online arhiva vesti 10.03.2016

Druga mladost srpskog asa: Golgeter sa 45 godina!

Vesti online 10.03.2016
Nekadašnji reprezentativac naše zemlje rado prihvatio poziv da pomogne kumu i prijateljima iako je odavno zašao u petu deceniju života. Poznata je izreka "Bez starca nema udarca". Italijanski prvoligaš Roma ima "Princa Rima", Frančeska Totija (39)… »

Manćini: Ljajiću, ja sam se tako ponašao sa 16 godina!

Vesti online 10.03.2016
- Fudbaler sa njegovim kvalitetima, a koje on tako olako odbacuje... To bi mogao da bude veliki gubitak za fudbal - kaže italijanski stručnjak. Kako Adem Ljajić odigra bolje u dresu Intera, tako njegov trener Roberto Manćini glasnije i glasnije… »

Profesor koji nije obarao đake

Vesti online 10.03.2016
Velika škola se nalazila u desnom krilu zgrade koju je bogataš Miša Anastasijević 1863. ustupio "državi srpskoj za smeštaj učevnih i prosvetnih zavoda". Te godine predaja Kapetan Mišinog zdanja na ovu plemenitu upotrebu proslavljena je u velikoj… »

VIDEO: Ukrajinski poslanik gazio rusku zastavu, masa je posle zapalila!

Vesti online 10.03.2016
Ispred diplomatskog predstavništva Rusije u Lavovu održan je miting na kome se tražila sloboda za Nadeždu Savčenko, Ukrajinku optuženu za ubistvo ruskih novinara u Donbasu. Besni protestanti zapalili rusku zastavu. Ukrajinski poslanik, aktivista… »

VIDEO: Kasparov poludeo, napao novinara u Viljnusu!

Vesti online 10.03.2016
Poznati ruski opozicionar i nekada najbolji šahista na svetu Gari Kasparov, odbio je da razgovara sa medijima i napao je novinare, tražeći da se pozove policija. Na internetu se pojavio video snimak na kojem čuveni šahista Gari Kasparov i ekspert… »

Erdogan: Turska nikada neće da prizna aneksiju Krima

Vesti online 10.03.2016
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan ponovo se obrušio na Rusiju. Ovaj put, tema je bila Ukrajina, odnosno pripajanje Krima ovoj zemlji. - Turska nikada nije priznala i nema nameru da prizna nezakonitu aneksiju Krima. Rusija je pogazila međunarodno… »

Vučić, jedini čovek koji sme na kišu bez kišobrana

Vesti online 10.03.2016
Vi svi znate da je premijer Srbije Aleksandar Vučić "jedini čovek koji ide tamo gde je najteže i kome ljudi veruju". Ako ne verujete nama, pitajte novinare Pinka, oni će vam potvrditi gorenavedenu konstataciju. U skladu s tim, mi ćemo sada da… »

Pozavideli bi mu i Piroćanci: Milijarder kupuje na buvljaku i štedi svaki cent

Vesti online 10.03.2016
Ne biste verovali, ali postoji jedna zajednička osobina koja povezuje Piroćance i milijardera Ingvara Kamprada - poznati su po tome što vole da štede. Kamprad, osnivač i vlasnik kompanije Ikea, redak je primer da biti milijarder ne znači samo voziti… »

Žestok napad na Ruskinju: Mračna prošlost Šarapove...

Vesti online 10.03.2016
Skandal sa Marijom Šarapovom i dalje je tema broj 1 u svetskim medijima. Bura izazvana dopingom najpopularnije teniserke današnjice bacila je ljagu na "beli sport". Dok jedni smatraju da nije bila namera Ruskinje da koristi nedozvoljena sredstva, drugi… »

Pentagon na mukama zbog ruske i kineske avijacije

Vesti online 10.03.2016
Vojska Sjedinjeneih Američkih država postaje sve ranjivija, a sve zbog toga što je Pentagon potcenio tempo modernizacije ruske i kineske avijacije, piše američki list "National interest". Kako se kaže u članku, posle završetka Hladnog rata… »