Izvor: Kurir arhiva vesti 23.03.2016

Slađa Delibašić Šokirala: Nisam imala seks godinu dana!

Kurir 23.03.2016
Denserka Slađa Delibašić otkrila je da je bez seksa već godinu dana. "Nemam seks već godinu dana. Prosto ne mogu da verujem da sam ovako mirna i staložena i da mi uopste ne fali. Fali mi jedino ljubav, da se sa nekim probudim... Ali veliku ljubav… »

Kolaps Zbog Sudara Na Trgu Republike: Trole voze do Slavije, zastoj u Jurija Gagarina

Kurir 23.03.2016
BEOGRAD - Trasa trola na linijama 19, 21, 22 i 29 skraćena je do Slavije, zbog sudara koji se oko 8. 30 dogodio na Trgu Republike, rekli su u GSP. U sudaru su učestvovala dva putnička i jedno taksi vozilo. Beogradski taksisti kažu da je najveća… »

(Video) Zašto su gradske ptice pametnije od seoskih ptica?

Kurir 23.03.2016
Najnovije istraživanje naučnika sa Univerziteta Makgil u Montrealu otkrilo je da su ptice iz urbanog okruženja pametnije i zdravije od svojih „prijatelja“ iz seoskog okruženja, piše National Geographic Srbija. Ptice koje žive u urbanom… »

Antić Ogorčen: Srpski fudbal je mnogo prljav!

Kurir 23.03.2016
Trulo Kažu da nema problema, a posle mene nijedan selektor nije mogao da veže dva ista tima na dve utakmice i odvede reprezentaciju na veliko takmičenje, rekao je legendarni stručnjak. Pokušali su da me eliminišu iz fudbala, tražili su drakonske… »

Azut Media d.o.o. , najbrži put do firme!

Kurir 23.03.2016
Azut Media izdaje već drugo štampano izdanje poslovnog imenika ''Moja Delatnost'', koji sadrži korisne poslovne informacije i kontakte preduzetnika svih kategorija, i koji će se distribuirati širom Srbije. Azut Media je firma koja pruža sve… »

Videli Su Ženu Kako Plače U Drajv Tru: Ono što su uradili za nju će vas naterati da razmislite!

Kurir 23.03.2016
Barbara Daner često ide u drajv tru jednog restorana u Vankuveru svakog jutra da uzme kafu. Obično, naruči bez problema, ali jednog jutra, trebalo joj je više vremena nego uobičajeno da stigne do prozora. Na prvi pogled, vozač ispred nje zadržavao… »

Ovog Je Zagrepčanina Žena Baš Usrećila: Pogledajte šta je dobio!

Kurir 23.03.2016
ZAGREB - Žene vole reći da su muškarci velika deca i da jedino što se menja sa godinama jeste cena igračaka kojima vole da se igraju. Naravno to je šala, ali u svakoj šali ima barem malo istine. Upravo to dokazuje i fotografija koja je snimljena na… »

Uzbuna U Evropi: Belgija pod opsadom, zemlje EU proglasile visok nivo pripravnosti

Kurir 23.03.2016
Danska i Švedska su proglasile umeren nivo pripravnosti dok je nizak objavljen u Finskoj, Letoniji, Litvaniji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj i Finskoj. Evropa je na oprezu posle jučerašnjih terorističkih napada u Briselu u kojima je poginula 31… »

(Video) Našla Novu Žrtvu: Golubovićka napala Jasminu Medenicu!

Kurir 23.03.2016
Rediteljka je udelila nekoliko saveta Jasmini Medenici, koje ona nije želela da prihvati. Supervizorka imanja Jelena Golubović okomila se na još jednu cimerku u nizu. Ovoga puta je, u trenucima dokolice, napala Jasminu Medenicu. Naime, rediteljka je… »

(Video) Prvi Snimci Trudne Ilde: Dok je otac u Americi, ona se šetka sa mamom

Kurir 23.03.2016
Od kada je isplivala informacija da je u blagoslovenom stanju, Ilda Šaulić, ćerka Šabana Šaulića nije se pojavljivala u javnosti. Ilda nije u društvu oca svog deteta već je neprestano sa majkom Gordanom. Razlog tome je to što otac njenog deteta… »